Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 822,234
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Bence güzel bir karavana dönüştürülebilir,
Ama belirli bir bütçeye gereksinim var,
O kadar da az işi yok. Ama olmaz bir şey de değil bence.
Esas sorun araca karavan ruhsatı alınıp alınamayacağı iyi araştırılmalı...

Etiketler

Yücel ilanda karavan ruhsatlı olduğu yazıyor :smiley:

Bir bankadan çıkma 3 adet semi integral ofis karavanları, geçen sene açık artırmada satıldı, 8-11.000 TL den satış tamamlandı...Şimdi karşımıza içleri bomboş olarak 30.000 TL'den çıkmaya başlıyorlar demekki, yakında 2001 ducato üzerine semi integral olanlarıda bir yerlerden çıkacak herhalde..Bu araçlar ihalede karavan ruhsatlı deyildiler, içleri karavan yapılmadan nasıl karavan ruhsatlı oldular anlıyamıyorum, birilerine göre bu işlerin kolay bir hal yolu var galiba

2010 un ilk aylarında burada ruhsatsız ve motorsuz bir karavanı bol bol konuşmuştuk, geçenlerde karavanı alan arkadaş aradı uzun uzun konuştuk, resimdeki alkoven kupa GMC'den indi 1998 kazalı bir panelvan Boxerin kupası kesilerek üzerine binmiş olması lazım, yakında astronomik bir fiyatla görürüz herhalde...

Amerikan GMC.jpg

drares' Alıntı:
Evet arkadaşlar burada bir çok karavanı tartıştık. Bazılarımız panelvan alarak karavan imal etti. Bazılarımızsa imalata devam ediyor. Aşağıdaki ilan aklıma farklı bir seçeneği getirdi. Aracı alıp içini yeniden karavan olarak imal etmek! ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-27-bin-km-ilk-sahibi-interkol-sifir-gibi-35263259/detay

Hasmet bey yapilir yapilmasina ama bence 30.000 buna verip ustune birde 10.000 lira en az icine ve toparlamaya harcarsiniz. Bence bu paraya zaten alabileceginiz karavanlar var. Parasini hak eden bir calisma olmaz. Panelvandan karavan bu sitede bircok kisinin maddi sebeplerden tercihi ki ben bu aracla panelvan arasinda cok buyuk bir alan farki gormuyorum.

Melih, karavanın hak ettiği iç dekorasyon ve teknolojiyi, 10.000'e bitiremezsin, bu rakamı yazarkende, sıfır işcilik faturası düşünerek yazdın herhalde..

atiladi' Alıntı:
Melih, karavanın hak ettiği iç dekorasyon ve teknolojiyi, 10.000'e bitiremezsin, bu rakamı yazarkende, sıfır işcilik faturası düşünerek yazdın herhalde..

Atilla abi en basit sekilde ve her isi kendiniz yaptiginiz takdirde dusundum ki seninde dedigin gibi bu sekilde bile iyimser bir tahmin olacaktir.

drares' Alıntı:
Benim ilk karavanımdı. 2005 yılında satmıştım. Bugün ilanını görünce anılarım canlandı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-92-model-karavan-35113837/detay/
Karavan satılmış arkadaşlar. Alana hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın. Belki de bizim camiadandır kim bilir?

merhaba,
ben yeni üyenizim şimdiye kadar teknemde denizlerde gezdim durdum şimdi bir karavan alıp ufkumu açamak istiyorum,forumda kapıkuledeki karavanın fiyatı ile bilgi sormuştum acemiliğim geçene kadar destek olursanız sevinirim.
Teşekkürler ve herkese selamlar,

Sayın günayarnavutoğlu merhaba aramıza hoş geldiniz Kapıkuledeki karavan ile ilgili daha önce forumda konuşulmadı sanırım kimsenin bilgisi yok ama onun dışında size nasıl yardımcı olabiliriz merak ettiklerinizi yazarsanız elimizden geldiğince bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırız hatta ismimizin yanında telefonlar var oradanda arayabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim 44. sayfada tatar tarafından bursa ve kapıkule tasiş tarafından satılığa çıkartılan karavan resimleri ve bilgisi vermiş idi.Ben bu bilgi dahilinde bursa ihalesine girdim 1986 hymermobil 5,300 TL'den satışa çıktı 9.000 TL'ye satıldı alan arkadaşlar galerici olmadığı ve görünüşlerinden camiadan olduklarından anladığımdan Hymer'a çok masaraf yapılacağınıda düşünerek karşı tarafında zarar görmemesi açısından fiyatı yükseltmeyerek ihaleden çekildim.Kapıkuledeki 1988 peugeot karvan 11.500 TL'den satışa çıktı sonucunu öğrenemedim,bilgisi olan arkadaş var ise yardım istemiştim.

Karavan yapımındaki ÖTV istenen 5 yıllık sürenin 10 yıla çıkarılacağı yönünde bir dedikodu duydum...
Bilgisi olan var mı?

Yok artik. Boyle birsey yapilirsa karavanciligi bitiren hamle olur. Tam tersi olup bu sureyi toptan kaldirmaliydilar. Iste millet goder Mersine biz gideriz tersine.

taiga' Alıntı:
Karavan yapımındaki ÖTV istenen 5 yıllık sürenin 10 yıla çıkarılacağı yönünde bir dedikodu duydum...
Bilgisi olan var mı?
Haldun bey umarım bu bilgi doğru değildir o zaman hepimiz hayallerimizi unutur çadır kampçılığına döneriz. :( :( :(

Arkadaşlar, ÖTV olayındaki 5 yıl uygulaması zaten alabildiğine garip, anlamakta çok güçlük çektiğim bir uygulama, 10 yıla

çıkarsa bu neye göre yapılacak,, dahası neden böyle bir şeye gerek var , bilemiyorum. Biz belki tamamen kaldırılır diye

düşünürken başımıza bir de bu çıkarsa, Haşmet Bey'in dediği gibi çadıra talim.

Arkadaşlar,

Bilginin kaynağı neyseki wikileaks değil... :D
Adapazarı...
Bir ihtimal dalgalanma oluşturup talep artışı sağlamaya yönelik olabilir, inanın bilemiyorum...
O nedenle başka duyum alan var mı diye foruma sordum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR