Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 818,935
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Haldun Bey,sözünü ettiklerinizin işleri kaliteden yana Allah Allah dedirtecek cinsten. Sevgili '' d a l g ı ç '' Abdi Abi gelmiş İzmir'e ve bugün birlikte
Mehmet Kökçü'ye gittik,o gördüğümüz siyah Ford'un üzerine yapılmış karavanın sorunlarının giderilmesi için getirilmiş. Mehmet Bey kısaca ''...nerdeyse içinde çimen bitecekmiş '' dedi.
İşin içerisinde kullanıcılar varken bize pek birşey düşmez;ama bu tür ifadeler de gereksiz yere kullanılmaz diye düşünüyorum.

Etiketler

taiga' Alıntı:
Arkadaşlar,

Bilginin kaynağı neyseki wikileaks değil... :D
Adapazarı...
Bir ihtimal dalgalanma oluşturup talep artışı sağlamaya yönelik olabilir, inanın bilemiyorum...
O nedenle başka duyum alan var mı diye foruma sordum...

Evet bende duydum wikilandbazaar açıkladı.
Böyle birşey olursa ayna marutiden başlayıp eksantrik milinle devam edip,,,yazacağım şeyler forumdan ilelebet kovulmamı sağlar sanırım.

taiga' Alıntı:
Arkadaşlar,

Bilginin kaynağı neyseki wikileaks değil... :D
Adapazarı...
Bir ihtimal dalgalanma oluşturup talep artışı sağlamaya yönelik olabilir, inanın bilemiyorum...
O nedenle başka duyum alan var mı diye foruma sordum...

Haldun hocam, eger bu soyledikleriniz dogru ise karavan yapim firmalari bizleri ve karavanciligi destekleyeceklerine islerin zorlastirilmasini kendilerine kar olarak goruyorlar demektir. 10 yasa cikarsa kimse kendi karavanini yapmaz o yasta iyi araba bulmak imkansiz bu durumda parasi olan firmalara yonelecek olmayan cadira. Ama yinede firmalar bunu kendilerine kar sayiyorlarsa yaniliyorlar cunku bu ulkede 0 km karavan olabilecek cok az insan var.

drares' Alıntı:
Benim ilk karavanımdı. 2005 yılında satmıştım. Bugün ilanını görünce anılarım canlandı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-92-model-karavan-35113837/detay/

Haşmet beyin karavanı tekrar satılığa çıkmış. Fiyatı 33 500 olmuş.

Buyrun buda linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-temiz-isuzu-motokaravan-35866285/detay

Benim gordugum sadece jant kapagi eklenmis. Heralde altindan falan olsa gerek jant kapaklarinin icleri yoksa 8500 TL lik artisi (ki alinirken pazarlik yapilmadiysa) ben baska turlu izah edemiyorum.

Melih bey link vermeyi beceremedim sahibinden com da 35866285 nolu ilan.
Ben ilan nosunu yazarken siz linkı vermişsiniz teşkkürler.

Acaba neden aldığı gibi satmayı düşündü?
Al sat yapıyor ise yani ticaretini,8500 fark koyması normaldir çünkü kafadan 0 üçbin beşyüzü at 5 binlik fark normaldir.
Müşteri beklemesi ki hele bu zamanda yaprak kımıldamazken.
yanılmıyorsam eski sahibi Haşmet bey bir kaç sene evel ben 25000 satmıştım hala aynı fiyat demişti,bunuda göz önünde bulundurmak gerekir diye düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-milli-sporcunun-karavani-satilik-35428259/detay?

35428259alt.jpg

Pazarlıksız 45.000 TL.

VW ruhu bu olsa gerek... :D

Adam, karavanının resmini internette yayınlayıp dostları ile paylaşmak istemiş, herkes sık sık telefon açıp rahatsız etmesin diyede 45.000 TL gibi acaip bir fiyat yazmış, hatta 20 binlik bir karavana 45 bin veren bir hacıağada çıkarsa niye satmasınki...Atmış oltayı aynalı sazanı bekliyor...

Bu ilan en az üç defa aynı fiyatla güncellendi. Bende anlamadım teşhir amaçlımı yoksa satılıkmı ?

atiladi' Alıntı:
Adam, karavanının resmini internette yayınlayıp dostları ile paylaşmak istemiş, herkes sık sık telefon açıp rahatsız etmesin diyede 45.000 TL gibi acaip bir fiyat yazmış, hatta 20 binlik bir karavana 45 bin veren bir hacıağada çıkarsa niye satmasınki...Atmış oltayı aynalı sazanı bekliyor...
Atilla hocam gene formunda :smiley:.

Bu arada sayın Taiga nın bu konu başlığı altında mesajını görmek memnun edici, bir ara sayfa sahipsiz kalacak diye içimden geçirmedim değil hani. :D

sayın arkadaşım.... Sahibinden com.da hangi arabadan bahsediyorsun.?fiyatı ve markası ve arama numarasını verirmisin.Geçen seneye kadar yani karar verip karavan alana kadar 3 yıl adı geçen sitede karavan aradım.istanbul içinden kuşadasına kadar gittim almadan geri döndüm.araştırarak sorarak bilgiler edindim.Çokda iyi etmişim.Seninde bu tercih etmen çok doğru bir yoldur.tebrik ederim.4 kişilik istediğine göre senin alkovenli alman şart.Ancak unutma ki,4 kişilik alkovenli karavanda 4.kişi daima fazladır.daima sıkıntı yaratır.nekadar büyük olursa olsun hepsinin kullanım m2 leri aynıdır.her karavanda 2.kişiden fazlası,çok fazladır....sevgilerimle.

Açılır tavanı sorunsuzsa yürütebilecek arkadaşlar için fiyatı makul görünüyor. Ayrıntılı bilgi belki tanıyan vosvossever arkadaşlarımız tarafından verilir...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-75-westfalia-36701040/detay?

Sanırım gözünüzden kaçtı,yazılı fiyat sadece ruhsatına istenen ücret yazıyor :smiley:

dalyan' Alıntı:
Sanırım gözünüzden kaçtı,yazılı fiyat sadece ruhsatına istenen ücret yazıyor :smiley:

ertan bey,satıcı arkadaşla görüştüm bende takıldığım ruhsat fiatı açıklamasını sorduğumda ,normal aracı karavana çevirmek için yapılan masrafın yaklaşık bu miktarı tutacağını kastederek istenen fiatın ucuz olduğuna dikkat çekmek istemiş.Aracın fiatı yazılan kadar,üstelik satan arkadaş gezen bilire üye olduğunu ayrıca wv tamircisi olduğunu belirtti.

O halde Cem beyinde belirttiği gibi oldukça cazipmiş,
Bilgilendirme için teşekkürler Enver bey.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR