Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 818,935
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Aracın sahibini İzmir Kemalpaşa Ovacık'ta yaptığımız kamplardan iyi tanıyorum.
Ama aracın özelliklerini çok iyi bilmiyorum,
Daha doğrusu araca alıcı gözle bakmadım hiç.
Sadece bana yaptığım Çelebi'de fikir vermesi için tavanın açılış kapanış sistemini
inceledim ama araçla ilgili çok fazla bilgim yok.
Ama sonuçta aracı yakından görmüş biri olarak bir şey söylemek gerekirse,
Böyle bir araç düşünenlerin bu fiyata mutlaka görmesi gerekir diye düşünüyorum.

Aracın 18 Kasım İzmir Kemalpaşa Ovacık Kampımızda benim objektifime yakalandığı fotoğraflar belki daha iyi görünmesini sağlayabilir.

hpim3117.jpg

index.php

hpim3102.jpg

hpim3116t.jpg

hpim3118.jpg

Etiketler

Aracın muayenesi var mı?

taiga' Alıntı:
Aracın muayenesi var mı?

Haldun bey,soruyu soruş şekliniz araç hakkında bilgi sahibi olduğunuzu ima eder gibi göründü bana ;) Ben araştırmadayım buradan veya özelden her türlü bilgiye ihtiyacım var.

enverdede' Alıntı:
Haldun bey,soruyu soruş şekliniz araç hakkında bilgi sahibi olduğunuzu ima eder gibi göründü bana ;) Ben araştırmadayım buradan veya özelden her türlü bilgiye ihtiyacım var.

Üstadım,

Ne araç ne sahibi vb. hakkında en ufak bir fikrim yok...
Ancak T2 lerde lpg ve muayene açmazı genelde rastlanan bir sorun olduğundan merak ederek sormuştum...

taiga' Alıntı:
Üstadım,

Ancak T2 lerde lpg ve muayene açmazı genelde rastlanan bir sorun olduğundan merak ederek sormuştum...

T2 lerde bu sorunların var olduğunu bildiğim halde bana hep çok sıcak gelmişlerdir. Bu fiyat ile benim de aklımı çeldi :smiley: 2. araç olarak antika gibi kenarda yatırsam mı diye düşünmeye başladım. Kışın bu araçla yazın ise çadırvanla kamplara gidebilirim. Bakalım aracı gören arkadaşlardan nasıl bir bilgi akışı olacak.

taiga' Alıntı:
Üstadım,

Teşekkürler,karavan ruhsatlı yazdığı için bu günkü görüşmemde sormadığım bu soruyu yarın mesai saatinde :smiley:bir daha sorayım satıcı arkadaşa.

Arkadaşlar bu hafta itibari ile karavan yapımı için kesin yola girmiş bulunuyorum. Sizlerden ricam, çevrenizde veya bildiğiniz bir yerde alkovenli karavan yapımı için uygun araç varsa haber verirseniz memnun olurum.

Tanju usta iyi adamdir. Volkswagen ustasidir. Tavan westfalianin orjinal tavani degildir. Ama westfaliayi aratmaz. İci nasil bilmiyorum. Westfalia takintisi olmayanlar icin iyidir diye dusunuyorum.

İnsel bey; sizinle en cicimiz ve poyraz gölde tanışmışdık.size arka bagaj kapağına takılacak branda ile ilgi bilgi istemişdim.Sizin karavanlar hakkında bilginize ve tecrübenize saygı duyuyorum.Bana Tanju usta'nın adresini veya ulaşabileceğim telefon numarasını verirseniz çok memnun olurum. Teşekkürlerim ve saygılarımla..

osmanberkan' Alıntı:
İnsel bey; sizinle en cicimiz ve poyraz gölde tanışmışdık.size arka bagaj kapağına takılacak branda ile ilgi bilgi istemişdim.Sizin karavanlar hakkında bilginize ve tecrübenize saygı duyuyorum.Bana Tanju usta'nın adresini veya ulaşabileceğim telefon numarasını verirseniz çok memnun olurum. Teşekkürlerim ve saygılarımla..

Sn.osmanberkam Tanju beyin telefonu bu topikteki satılık karavan ilanında var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-75-westfalia-36701040/detay? bu telefondan ulaşabilirsiniz.

sayın Enver bey..Sıcak ilginizden dolayı teşekkür ederim.Sağolun ama telefon numarasında bir eksiklik söz konusu olabilirmi.?

osmanberkan' Alıntı:
sayın Enver bey..Sıcak ilginizden dolayı teşekkür ederim.Sağolun ama telefon numarasında bir eksiklik söz konusu olabilirmi.?

Bu gün görüştüm 0533 633 23 02 ancak ilanda mesai saatleri içinde aranması diye bir not vardı.

Yardımlarınız teşekkür ederim enver bey.yarın görüşürüm artık.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-motokaravan-acil-36767896/detay

Bu araç bizim forumdan bir arkadaşın projesi değil miydi ?
El değiştirmiş herhalde...

Araç Karavan1(Oğuz Özen) abinin usta Ümit(centilmen) abininde arabasını yapan Bülent kardeşimiz ama isim tanıdık değil,orada verilen fiyat araç içi yapım fiyatı.

Sayın enver bey ... vermiş olduğunuz telefon numarası ile görüştüm.Tanju beyle...İnsel beyin bahsettiği Tanju usta o değilmiş. Benim görüştüğüm Tanju bey Sadece vesfalia vw bus unu satıyor.Sahibinden com da 6000.tl ye. Açılır tavanla ilgisi yok. yinede yardımların ve alakan için çok teşekkür ederim sağolasın..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR