TA2RX' Alıntı:Ben 12 yıldır her yıl 20-25 gün arası ağustosta motorsikletle yurt dışına çıkıp tatil yapıyorum.Devamlı kampinglerde konaklıyorum.Ama artık biraz yorulduğumu hissettiğimden karavana karar verdim.Bunda yurtdışındaki campinglerin ve biz çadirda donarken karavancilerin pencerelerinin önünde şaraplarını yudumlamalarının etkisi büyük en fazla iki kişi yolculuk yapacağımdan camper de karar kıldım.Ama yurt dışındaki araçları görünce hiçbirsey beyenemiyorum.Türkiyede karavan sahibi olmak ne zormuş bunu anladım.altı aydır araştırıp ilanlarla yatıp kalkıyorum neredeyse)
Goldwingerr' Alıntı:Ben 12 yıldır her yıl 20-25 gün arası ağustosta motorsikletle yurt dışına çıkıp tatil yapıyorum.Devamlı kampinglerde konaklıyorum.Ama artık biraz yorulduğumu hissettiğimden karavana karar verdim.Bunda yurtdışındaki campinglerin ve biz çadirda donarken karavancilerin pencerelerinin önünde şaraplarını yudumlamalarının etkisi büyük en fazla iki kişi yolculuk yapacağımdan camper de karar kıldım.Ama yurt dışındaki araçları görünce hiçbirsey beyenemiyorum.Türkiyede karavan sahibi olmak ne zormuş bunu anladım.altı aydır araştırıp ilanlarla yatıp kalkıyorum neredeyse)
PARATROOPER' Alıntı:Öncelikle forumdaki saygıdeğer büyüklerime saygılarımı, yaşıtlarım ve küçüklerime sevgilerimi gönderiyorum.
Uzun zamandır forumu takip edemiyorum. Belki bu link verilmiştir ama
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-tertemiz-vizeli-motokaravan-107505849/detay
ilandaki aracın hiç hasarı görünmüyor ve özel amaçlı taşıt geçiyor. Hafta sonu gezileri ağırlıklı olmak üzere 2 yetişkin, 2 çocuk için bu karavan fiyat ve kullanım açısından ilk kez karavan sahibi olmayı düşünen biri olarak uygun mudur? Konunun uzmanı değerli forumdaşlarımdan yorum rica ediyorum. Saygılarımla,
insel' Alıntı:Siz giderken cocuklar nerede oturacak. Emniyet kemerli bir koltuktan bahsediyorum.