racoed' Alıntı:Aynı araç tekrar 37000 liraya
29 .... 37 .... 38 .... 45TA2RX' Alıntı:Hemen yukarıdaki linkte yer alan araçtan bahsediyorsanız bende 45.000 TL görünüyor. Sahibi milletle kafa buluyor olsa gerek. Bu kafayla zor müşteri bulur.
Aynı aracın iki ilanı var.racoed' Alıntı:Evet,evet.Opel Movano'dan söz ediyorum.Plaka aynı.
ferruh55' Alıntı:ilanı ayrı kişiler vermiş araba aynı ya ucuz yazan dolandırıcı veya pahalı yazan arabanın üzerinden iyi avanta yemeyi hayal ediyor.
haklısınız bir anormallik var arabanın bir fiyatı olur aşağı yukarı 8 bin tl fiyat oynamaz o kadar pazarlık payı da olmaz arabaya talip olanalar var galiba siteden birileri alırsa mevzuyu anlaşılır.melihbozkurt' Alıntı:45 binlik ilan 26 kasimda verilmis, 37 binlik ilan ise 6 aralikta. Eger iki ilanida sahibi vermis yada verdirmis ise 8 bin TL fiyat indirmek icin 10 gun cok kisa bir sure degil mi?
insel' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-harika-bir-karavan-107084080/detay Bunu goren bilen var mi acaba?
theta' Alıntı:İnsel, aracı görmedim ama mobilyalar reimo tipi, muhtemelen yurt dışında DIY üretim gibi. Fırınlı ocağı varmış lavabonun yanında, ama üzerinde ocak görünmüyor şu anda; bu dikkatimi çekti.