Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,762
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Çöp...ben dedim.
Dışarı sarkan perdeyi bile içeri sokmayan özensiz bir durum var.

Etiketler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-fiat-ducato-2000-model-2007-yapimi-102934211/detay

Arkadaşlar, karavan almak isteyen varsa, benim karavanın linki yukarıda.

Ben artık yerleşik düzene geçtim, Ankara yakınlarında bir köy bahçesi aldım. Vaktimi orada geçiriyorum
Bu yaz karavanıma hiç binemedim. otoparkta gördükçe üzülüyorum.
Hanım da zaten artık karavana binince mırıldanmaya başladı.

Bu benim 4. karavanım ve eski karavanlarımdaki tecrübelerime bakarak, planlamasını bizzat ben yaptım ve Can Karavana yaptırdım.

Selamlar

Bülent Koçoğlu
Ankara
532 4966451

Zaten adam da satamamış,elinde kalmış anlaşılan ;D

umut7105' Alıntı:
Abilerim linkini paylaştığım araç kaç lira eder acaba,bu araçla ilgili bilgi sahibi olan var mı?Motoru yeni yapılmış,en fazla kaç lira verilir sizce bu karavana?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-motokaravan-73752779/detay
Motor ve kaportasında bir sorun yoksa bu parayı eder diye düşünüyorum. İyice bir baktırmak lazım.

Arkadaşlar hatırlarsınız Yaşar abiye aldığımız ford indigo bundan daha diri duruyordu sonunda başımıza ne işler açtı,o karavanın yapma kasa içindeki tüm karkaslar muhtemelen çürümüşdür :( o aracı alacak olan baştan aşağı tadilata girmesi gerekecek 3-5 liraya kurtarılacak gibi görünmüyor.

Karavan 5 yıl önce adapazarında yapılmış adam öyle dedi,satan adam da anlamıyor pek karavandan konuşmalarından anladım.Motoru full yaptırmış,sadece el freni teli yok bir de mtv borcu vs var.Zaten onları adam ödeyecekmiş.Adam van depreminde acele ile almış,şimdi de satmaya çalışıyor.Şöyle 9-10 versem değer mi sizce?İçine 1000 lira harcasan adam olur sanırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2003-model-2.5-tdi-102-beygir-full-v.i.p-caravelle-105875771/detay/

Vw caravelleden yapıldığını yazmış. Vw Camper isteyenler için uygun olur sanırım

Tipo' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2003-model-2.5-tdi-102-beygir-full-v.i.p-caravelle-105875771/detay/

Vw caravelleden yapıldığını yazmış. Vw Camper isteyenler için uygun olur sanırım

Sayın "Tipo", hoş geldiniz. :smiley:

İlk iletinizin, yukarıdaki kamperi salık verme amacıyla olması, bana biraz anlamlı geldi ???; umarım yanılırım...

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Sayın "Tipo", hoş geldiniz. :smiley:

İlk iletinizin, yukarıdaki kamperi salık verme amacıyla olması, bana biraz anlamlı geldi ???; umarım yanılırım...

Cavid Sezen

Cavit Bey Hoş bulduk.Yazdığınızı tam olarak anlamadım.
sanırım kendimi tanıtmadan yazdığım için arac ile bir alakam var gibi anlam cıkardınız. mesajınız bu anlamada ise yanıldınız
(umarım ben yanılmısımdır) :-[

O zaman bir açıklama yapayım.Sizin tanışma konusundaki hassasiyetinizi önceki mesajlarınızdan biliyorum.

Sitenize bir kaç ay önce üye oldum. Karavanlar özellikle transporter serisi campervanları arastırırken sitenizi tesadüfen farkettim. Üye olup takip etmeye basladım.Forumunuzu ve paylasımlarınız takdiri fazlası ile hakediyor.Sadece okuyan kendi ihtiyacı olup bilgiyi alıp giden, kendinden forum bilgi dağarcığına bir şeyler eklemekten kaçınınan hayali üye olmaktansa yazmak için bu sabah bilgisayar basına gectim.Tanışma mesajını hazırlarken heyecan ile bu caravelleden dönüştürülen camperi görünce heyecan ile ilk mesajım bu ilan oldu.Açıkçası bu mesaja pek cevap bile geleceğini düşünmemiştim.
Sonra hazır olan kahvaltıya gectim. Kahvaltıdan sonra tanışma mesajını yazmak için forumu açtığımda ise mesajınızı gördüm.

Kendimi tanıtmadan mesaj yazdığım için özür dilerim .
Kendime ait benimde bir web sitem var.Tanışma hassasiyetide iyi bilirim.

Buyrun ilgili linktede kendimi tanıttım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.msg1201631#msg1201631

Arac konusunda ise arac ile hiç bir alakam yok. Böyle bir transporter serisi araca sahip olmak istiyorum.Ayrıca VW t4 vede westfalia tarzı ülkemizde bir arac olmasına cok sasırdım. Arac ilanı ilgili sitenin karavan bölümünde değil tesadüfen farkettim. Bu şekilde araca almak isteyenler belki farketmemişler diyerek foruma ekledim.

nevzat' Alıntı:
Cavit bey benim olayla bir ilgim yok umarım yanlış anlaşılmam.

Nevzat Bey

Bir sorun olmadığını düşünüyorum.Sanırım bir yanlış anlasılma oldu :-[

Tipo' Alıntı:

Ben de beğendim.

umut7105' Alıntı:
Karavan 5 yıl önce adapazarında yapılmış adam öyle dedi,satan adam da anlamıyor pek karavandan konuşmalarından anladım.Motoru full yaptırmış,sadece el freni teli yok bir de mtv borcu vs var.Zaten onları adam ödeyecekmiş.Adam van depreminde acele ile almış,şimdi de satmaya çalışıyor.Şöyle 9-10 versem değer mi sizce?İçine 1000 lira harcasan adam olur sanırım.
Ruhsatı karavansa, motor iyi yapılmışsa düşünülebilir. Karavan olarak kullanım için üzerinde biraz uğraşmak lazım.
Banyosunun olması ve geniş yatak güzel bir artı olarak düşünülebilir. Bunların getirdiği dezavantajlar da var tabiki. Mutfak tezgahı küçük. Yatak aynı zamanda oturma gurubu olduğundan bir kişi yatarken bir kişi de masada kahvaltısını yapamaz.
Buzdolabı küçük minibar sanırım. Yani amonyaklı 220V. Üç sistem amonyaklı veya kompresörlüyle değiştirmek lazım.
Yaşam aküsü, ısıtma belirtilmemiş, yok herhalde. Tente yok. :-\

Ruhsatı karavan,inverteri de varmış ama adam bilmiyor kaç watt olduğunu.Akümü bitirdi çıkarttım diyor,anlayacağınız o kadar anlıyor karavandan.Buzdolabı yaramaz,ama tadilat ile içi adam olabilir.Bakalım olmazsa adama şöyle 9-10 teklif edeyim,ne diyecek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR