Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
gezmen' Alıntı:
Sayın "Tipo", hoş geldiniz.
İlk iletinizin, yukarıdaki kamperi salık verme amacıyla olması, bana biraz anlamlı geldi ???; umarım yanılırım...
Cavid Sezen
Cavit Bey Hoş bulduk.Yazdığınızı tam olarak anlamadım.
sanırım kendimi tanıtmadan yazdığım için arac ile bir alakam var gibi anlam cıkardınız. mesajınız bu anlamada ise yanıldınız
(umarım ben yanılmısımdır) :-[
O zaman bir açıklama yapayım.Sizin tanışma konusundaki hassasiyetinizi önceki mesajlarınızdan biliyorum.
Sitenize bir kaç ay önce üye oldum. Karavanlar özellikle transporter serisi campervanları arastırırken sitenizi tesadüfen farkettim. Üye olup takip etmeye basladım.Forumunuzu ve paylasımlarınız takdiri fazlası ile hakediyor.Sadece okuyan kendi ihtiyacı olup bilgiyi alıp giden, kendinden forum bilgi dağarcığına bir şeyler eklemekten kaçınınan hayali üye olmaktansa yazmak için bu sabah bilgisayar basına gectim.Tanışma mesajını hazırlarken heyecan ile bu caravelleden dönüştürülen camperi görünce heyecan ile ilk mesajım bu ilan oldu.Açıkçası bu mesaja pek cevap bile geleceğini düşünmemiştim.
Sonra hazır olan kahvaltıya gectim. Kahvaltıdan sonra tanışma mesajını yazmak için forumu açtığımda ise mesajınızı gördüm.
Kendimi tanıtmadan mesaj yazdığım için özür dilerim .
Kendime ait benimde bir web sitem var.Tanışma hassasiyetide iyi bilirim.
Buyrun ilgili linktede kendimi tanıttım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.msg1201631#msg1201631
Arac konusunda ise arac ile hiç bir alakam yok. Böyle bir transporter serisi araca sahip olmak istiyorum.Ayrıca VW t4 vede westfalia tarzı ülkemizde bir arac olmasına cok sasırdım. Arac ilanı ilgili sitenin karavan bölümünde değil tesadüfen farkettim. Bu şekilde araca almak isteyenler belki farketmemişler diyerek foruma ekledim.