Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 822,224

Etiketler
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Tipo' Alıntı:
Cavit Bey Hoş bulduk.Yazdığınızı tam olarak anlamadım.
sanırım kendimi tanıtmadan yazdığım için arac ile bir alakam var gibi anlam cıkardınız. mesajınız bu anlamada ise yanıldınız
(umarım ben yanılmısımdır) :-[

O zaman bir açıklama yapayım.Sizin tanışma konusundaki hassasiyetinizi önceki mesajlarınızdan biliyorum.

Sitenize bir kaç ay önce üye oldum. Karavanlar özellikle transporter serisi campervanları arastırırken sitenizi tesadüfen farkettim. Üye olup takip etmeye basladım.Forumunuzu ve paylasımlarınız takdiri fazlası ile hakediyor.Sadece okuyan kendi ihtiyacı olup bilgiyi alıp giden, kendinden forum bilgi dağarcığına bir şeyler eklemekten kaçınınan hayali üye olmaktansa yazmak için bu sabah bilgisayar basına gectim.Tanışma mesajını hazırlarken heyecan ile bu caravelleden dönüştürülen camperi görünce heyecan ile ilk mesajım bu ilan oldu.Açıkçası bu mesaja pek cevap bile geleceğini düşünmemiştim.
Sonra hazır olan kahvaltıya gectim. Kahvaltıdan sonra tanışma mesajını yazmak için forumu açtığımda ise mesajınızı gördüm.

Kendimi tanıtmadan mesaj yazdığım için özür dilerim .
Kendime ait benimde bir web sitem var.Tanışma hassasiyetide iyi bilirim.

Buyrun ilgili linktede kendimi tanıttım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.msg1201631#msg1201631

Arac konusunda ise arac ile hiç bir alakam yok. Böyle bir transporter serisi araca sahip olmak istiyorum.Ayrıca VW t4 vede westfalia tarzı ülkemizde bir arac olmasına cok sasırdım. Arac ilanı ilgili sitenin karavan bölümünde değil tesadüfen farkettim. Bu şekilde araca almak isteyenler belki farketmemişler diyerek foruma ekledim.

Yanlış anlama/anlaşılma oldu demek ki Mesut Bey; sözümü geri aldım. İçten yaklaşım ve açıklamanız, durumu anlamama neden oldu; olmasa iyi olur ama oluyor net ortamlarında bazen. ::smiley:

Transporter arayışınızda, size kolaylıklar diliyorum. Sanırım tek araç olarak düşünüyorsunuz. Günlük ve kamper olarak kullanıma uygun. Yüksek tavanını (T4-T5)epeyce kullanan arkadaşımız var.

Katılımınızı bekler, esenlikler dilerim. :smiley:

Cavid Sezen
Not: Komşuymuşuz bu arada... ;)

gezmen' Alıntı:
Yanlış anlama/anlaşılma oldu demek ki Mesut Bey; sözümü geri aldım. İçten yaklaşım ve açıklamanız, durumu anlamama neden oldu; olmasa iyi olur ama oluyor net ortamlarında bazen. ::smiley:

Transporter arayışınızda, size kolaylıklar diliyorum. Sanırım tek araç olarak düşünüyorsunuz. Günlük ve kamper olarak kullanıma uygun. Yüksek tavanını (T4-T5)epeyce kullanan arkadaşımız var.

Katılımınızı bekler, esenlikler dilerim. :smiley:

Cavid Sezen
Not: Komşuymuşuz bu arada... ;)

Anlayışınız için teşekkür ederim.. hey.gif Evet transporteri tek arac olarak düşünüyorum. Memlekete olan uzun yolculuklarda geniş ve ferah bir iç mekan iyi olur kanaatindeyim.
İnşallah kısa yada uzun sase ama alçak tavan bir vw transporter sahibi olacağım..
Bildiklerim konusunda paylasım yaparım zaten bir çok sitede suana kadar kullandığım aracların bakım onarım gibi konularında bir çok resimli anlatımım vardır.
Komşuyuz ama ben memleketten çok uzaktayım ;D

Karavan yapmaya müsait yüksek tavan hemde 4 motion 4x4 müş belki birinin işine yarar paylaşmakta yarar var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2005-model-2.5-tdi-4-motion-105986704/detay

VW T4 Transporter Camper

açılır tavan (pop up roof ) ve karavan ruhsatlı
İç mekanın tekrar elden gecmesi gerekebilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-trasporter-dublex-karavan.hem-karavan-hem-binek-araciniz-64521316/detay/

x7yJY.jpg

vwcaravelle' Alıntı:
Karavan yapmaya müsait yüksek tavan hemde 4 motion 4x4 müş belki birinin işine yarar paylaşmakta yarar var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2005-model-2.5-tdi-4-motion-105986704/detay
Aynı arac daha önce cıtıvan katagorisinde idi ozamandan beri listemde ama ben aracı hem şehir içi hem şehirdışı tek araç kulanıcağımdan biraz büyük kaçtı vazgeçtik . Ama hepde aklımda neden olmasın diye geçiriyorum kilometre bıraz yüksek ve araç yorgun gibi geldi bana birde 130 lükllar alçak tavan lılar bile şehir içi 10-11 litre yakıyor diyorlar birde yüksek tavan en az 13-14 litre yakar

merhaba,
Araç imajın yapımı karavansever dostlardan detaylı bilgisi olan varmıdır? Gözüme ilk çarpan tentenin küçük olması ayrıca güneş paneli ile ilgili bilgi yok mevcut değilse fiyat çok yüksek gibi geldi bana...ancak aracın kilometresi süper....değerlendirmelerini paylaşanlara teşekkür ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-karavan-106457235/detay
Saygı ve selamlarımla

Süleyman

Aracın durumu ve pazarlık payı göz önüne alındığında bana fiyat yüksek gelmedi. Güzel ve temiz gözüküyor..

Merhaba ben de uzun zamandır karavan arayışı içerisindeyim.Bu aracı görünce kilometresi nasıl bu kadar az anlayamadım.Doğru ise süper.Aynı modeldeki 180,000-350,000 km arası araçlara 30.000-34.000.-TL istiyorlar tabi boş olarak.Yaptırması ayrı.ÖTV olmasa dün Fiata gittim sıfır Ducato L4h3 17 metreküp 47,300.-TL ve 15 metreküp 44.500.-TL anahtar teslim fiyatı.Sonra da Mercedes e gittim 315CDI NP33-E5 uzun şase kapalı kasa panelvan 69.000.-TL Bunlara bakılınca bu aracın fiyatı boş olarak kilometre doğru ise bence 34.000 - 35.000 eder.Demek ki içindeki ekipman ve işçilik 40.000.-TL eder mi ona bakmak lazım.Saygılarımla.

carpediem69' Alıntı:
merhaba,
Araç imajın yapımı karavansever dostlardan detaylı bilgisi olan varmıdır? Gözüme ilk çarpan tentenin küçük olması ayrıca güneş paneli ile ilgili bilgi yok mevcut değilse fiyat çok yüksek gibi geldi bana...ancak aracın kilometresi süper....değerlendirmelerini paylaşanlara teşekkür ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-karavan-106457235/detay
Saygı ve selamlarımla

Süleyman

Bugün ilanı veren ile yaptığım görüşmede aracın, klimalı 13 m3 olduğu solar panel ve tv sistemi olmadığını öğrendim. Araç Marmaris'te olup anladığım kadarıyla yarın birileri almak üzere gidiyor....herkesin gönlündeki karavana ulaşması dileğiyle.....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-orjinal-eksiksiz-westfalia-1,9-td-92473794/detay/

Gözüm sanki biyerlerden ısırıyor ;D

aslanahmet' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-orjinal-eksiksiz-westfalia-1,9-td-92473794/detay/

Gözüm sanki biyerlerden ısırıyor ;D

bie PSA daha geliyor aramıza demektir ;D

5 kasımda ki ilanda 38000 TL olan araç 2 hafta sonra 45000 TL oluvermiş. depğerini arttıracak herhangi bir ilave donanımda gözükmüyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-opel-mowano-2.8t.d.i-2000model-58800km-106393006/detay

Eğer O ise,geçen yıl Antalya'da bir galerideydi ve görmeye gitmiştim 'şuan burada değil' dediler.sahibi satıştan vazgeçmiş ama 29 bin liraya kadar düşmüş.para sorunu varmış,çözünce satmaktan vaz geçmiş.Bana söylenen o idi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.