Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Forumda olduğu gibi bu konu çok tartışıldı ve yazmış olduğunuz son satırlar doğru. Satıcı konumundaki arkadaşın vermiş olduğu (Yanlışmı yoksa yalanmı diyeceğimi bilemediğim) bilgiler doğrultusunda aracın uygun olacağını paylaşmıştım, aracın alımı için üzerine ciddi bir şekilde gidildiğinde, sahibinin (Atilla beyin kayınpederi) yurt dışında olduğu ve ruhsatında N1 olarak belirtildiği gibi karavan olarak işletilmediği bilgisi ortaya çıkmıştır.
TUNCO' Alıntı:Aracı yapan firma ilede konuştum...ARAÇ ALINDIKDAN SONRA 5 YAŞ BİTMEDEN MALİYE HER AN ÖNÜNÜZÜ KESİP ÖTV TAHSİLATI YAPABİLİR... Zaten öyle bir şey olmasa sanırım ÖTV probleminden söz edilmezdi araç yaşı itibarı ile 18 ay trafiğe çıkamaz bunu BİZZAT ARACI YAPAN FİRMA SÖYLEDİ... Aman arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim ben buradaki hiç kimsenin % 130 karşılaşmasını istemem...
Bu konu forumda defalarca tartışıldı EĞER RUHSATDA TİCARİ DİYE YAZIYORSA VE M1 YAZMIYORSA ALTA NOT DÜŞÜLMÜŞDE OLSA KARAVAN DİYE BU SADECE TÜV DE İŞİNİZİ ŞİMDİLİK KOLAYLAŞTIRIR AMA POLİS ÇEVİRMESİNDE ARACINIZ KARAVAN DEĞİL PANELVANDIR...VE 1. KÖPRÜYÜ KULLANAMAZSINIZ.... VERGİLERİNİ TİCARİ ARAÇ GİBİ ÖDERSİNİZ ( yAKLAŞIK HUSİSİNİN 2,5 KATI ) TRAFİK SİGORTASI YİNE 2 KATTAN FAZLADIR... Ve her an %130 luk ÖTV ile karşılaşma riskiniz vardır... öyle olmasa zaten al bir DUcato 0km ve yaptır içini kullan ne diye uğraşacaksın eski ticari bulmakla...
SAYGILAR
Forumda olduğu gibi bu konu çok tartışıldı ve yazmış olduğunuz son satırlar doğru. Satıcı konumundaki arkadaşın vermiş olduğu (Yanlışmı yoksa yalanmı diyeceğimi bilemediğim) bilgiler doğrultusunda aracın uygun olacağını paylaşmıştım, aracın alımı için üzerine ciddi bir şekilde gidildiğinde, sahibinin (Atilla beyin kayınpederi) yurt dışında olduğu ve ruhsatında N1 olarak belirtildiği gibi karavan olarak işletilmediği bilgisi ortaya çıkmıştır.