atiladi' Alıntı:İlhan abi gerçekden başka işim yok...Benim için tek iş var o da karavan....
PARATROOPER' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ilk-sahibinden-55444417/detay
ilgimi çekti ancak acemi olduğumdan büyüklerimin yorumlarını bilmek isterim
atiladi' Alıntı:Melih, ilanı dikkatli okumadın galiba, ruhsata işli deyil diye yazıyor...
Ekonomik yollardan işletilmeside mümkün deyil, aslında altındaki araçda açık şasi deyil, minibüsden kesme böyle olunca iş iyice katmerli zorlaşıyor...Alkoven eski aracının üzerinde iken, bana 2500 TL'ye vermiştiler, işletilemeyeceği için ben almamıştım...
atiladi' Alıntı:Melih, 01/01/2009 tarihinden sonra işletmenin tek yolu, açık şase üzerine karavan imalatı yapma yetki belgesi olan bir fabrikanın bu karavanı "bunu ben yaptım" diye proje çizilip altına imza atması lazım.... Mümkün ama bedavaya kimse bunu yapmaz, herhalde bir karavan parası isterler...Başka yolu yok...Bir yolu olsaydı, zamanında 2500TL'ye satılırken alkoveni zaten ben alırdım, açık bir şaseye bindirirdim, burada da bu buhabbete hiç gerek kalmazdı...
[/quote
;D ;D ;D evet atilla abiye bi alkış da benden ;D ;D ;D
vwcaravelle' Alıntı:orjinal westfalia çok temiz gözüküyor fiyatıda makul gibi birde karavan kompetanlarının görüşünü alalım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-1993-model-volksvogen-lt-31-florido-karavan-78096673/detay/
nevzat' Alıntı:Mükemmelmiş.Bunun aynısını daha önce bir arkadaşımız almıştı ve çok memnun olduğunu söylüyordu.Ancak bu araçlarda sanırım motor biraz kasaya yetersiz kalıyor.2.3 dizeldi galiba.Ayrıca benzinli tipleride çok. Fiyat çok makul.uzun sürmez kısa zamanda satılır.Kaçırılmayacak fırsat.
nevzat' Alıntı:Mükemmelmiş.Bunun aynısını daha önce bir arkadaşımız almıştı ve çok memnun olduğunu söylüyordu.Ancak bu araçlarda sanırım motor biraz kasaya yetersiz kalıyor.2.3 dizeldi galiba.Ayrıca benzinli tipleride çok. Fiyat çok makul.uzun sürmez kısa zamanda satılır.Kaçırılmayacak fırsat.
racoed' Alıntı:Gökhan bey iyi akşamlar,sadece bilgi için sormak istiyorum.Yazdıklarınız bu araç için kesin bilgilermi?Selam ve saygılarımı iletiyorum.