Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,567
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

İlhan abi gerçekden başka işim yok...Benim için tek iş var o da karavan....

Etiketler

atiladi' Alıntı:
İlhan abi gerçekden başka işim yok...Benim için tek iş var o da karavan....

Gerçekten de bu konsantre olma işidir; o da Atilla Bey'de zaten var, ben de kutluyorum!.. :smiley:

Cavid Sezen

Atilla abi hakkikaten tebrikler. Fakat ben bir sey sormak istiyorum sen bilirsin. Bu araci bu kadar yaptirdiktan sonra ruhsata isletmeden satmaya calistiklarina gore, ruhsat konusunda bir sikinti mi var?

Melih, ilanı dikkatli okumadın galiba, ruhsata işli deyil diye yazıyor...
Ekonomik yollardan işletilmeside mümkün deyil, aslında altındaki araçda açık şasi deyil, minibüsden kesme böyle olunca iş iyice katmerli zorlaşıyor...Alkoven eski aracının üzerinde iken, bana 2500 TL'ye vermiştiler, işletilemeyeceği için ben almamıştım...

atiladi' Alıntı:
Melih, ilanı dikkatli okumadın galiba, ruhsata işli deyil diye yazıyor...
Ekonomik yollardan işletilmeside mümkün deyil, aslında altındaki araçda açık şasi deyil, minibüsden kesme böyle olunca iş iyice katmerli zorlaşıyor...Alkoven eski aracının üzerinde iken, bana 2500 TL'ye vermiştiler, işletilemeyeceği için ben almamıştım...

Atilla abi evet bende okudum ruhsata isli olmadigini. Bu yuzden sana sordum. Aceba isletmek hic mumkun degil mi? Yoksa OTV vs. odeyerek isletilebilir mi?

Melih, 01/01/2009 tarihinden sonra işletmenin tek yolu, açık şase üzerine karavan imalatı yapma yetki belgesi olan bir fabrikanın bu karavanı "bunu ben yaptım" diye proje çizilip altına imza atması lazım.... Mümkün ama bedavaya kimse bunu yapmaz, herhalde bir karavan parası isterler...Başka yolu yok...Bir yolu olsaydı, zamanında 2500TL'ye satılırken alkoveni zaten ben alırdım, açık bir şaseye bindirirdim, burada da bu buhabbete hiç gerek kalmazdı...

atiladi' Alıntı:
Melih, 01/01/2009 tarihinden sonra işletmenin tek yolu, açık şase üzerine karavan imalatı yapma yetki belgesi olan bir fabrikanın bu karavanı "bunu ben yaptım" diye proje çizilip altına imza atması lazım.... Mümkün ama bedavaya kimse bunu yapmaz, herhalde bir karavan parası isterler...Başka yolu yok...Bir yolu olsaydı, zamanında 2500TL'ye satılırken alkoveni zaten ben alırdım, açık bir şaseye bindirirdim, burada da bu buhabbete hiç gerek kalmazdı...
[/quote
;D ;D ;D evet atilla abiye bi alkış da benden ;D ;D ;D

melih :smiley:
atilla abiyle çok güzel anlaşıyorsunuz ;D

vwcaravelle' Alıntı:
orjinal westfalia çok temiz gözüküyor fiyatıda makul gibi birde karavan kompetanlarının görüşünü alalım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-1993-model-volksvogen-lt-31-florido-karavan-78096673/detay/

Mükemmelmiş.Bunun aynısını daha önce bir arkadaşımız almıştı ve çok memnun olduğunu söylüyordu.Ancak bu araçlarda sanırım motor biraz kasaya yetersiz kalıyor.2.3 dizeldi galiba.Ayrıca benzinli tipleride çok. Fiyat çok makul.uzun sürmez kısa zamanda satılır.Kaçırılmayacak fırsat.

nevzat' Alıntı:
Mükemmelmiş.Bunun aynısını daha önce bir arkadaşımız almıştı ve çok memnun olduğunu söylüyordu.Ancak bu araçlarda sanırım motor biraz kasaya yetersiz kalıyor.2.3 dizeldi galiba.Ayrıca benzinli tipleride çok. Fiyat çok makul.uzun sürmez kısa zamanda satılır.Kaçırılmayacak fırsat.

aynen öyle şuan bütcem uygun olsa kacırmazdım. içide gayet sade ve orjinal

nevzat' Alıntı:

Nevzatcım,
Motorunu bilmediğin bir araç hakkında , yetersiz olduğu kanısına nasıl vardın? :D
motor 2.4 TD 95hp.

Selamlar.

Gökhan bey iyi akşamlar,sadece bilgi için sormak istiyorum.Yazdıklarınız bu araç için kesin bilgilermi?Selam ve saygılarımı iletiyorum.

racoed' Alıntı:
Gökhan bey iyi akşamlar,sadece bilgi için sormak istiyorum.Yazdıklarınız bu araç için kesin bilgilermi?Selam ve saygılarımı iletiyorum.

kesin bilgidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR