Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,568
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Sağolun ! Zahmet olmazsa öneri ve yorumlarınızı alabilirmiyim,araçla ilgili ciddi düşüncem var.

Etiketler

Evet arac cok temiz gözüküyor. İnşallah kullanacak olan ; forumdan bir arkadas alır.

Nette VW LT31'lerin parça temini sorunlarının olduğunu okudum. Ne kadar doğrudur modeli tanıyanlar daha iyi bilir elbette. Satıci keşke araç ve karavan ile ilgili biraz daha çok bilgi verse idi.Gidip görmek lazım.

nasah' Alıntı:
Evet arac cok temiz gözüküyor. İnşallah kullanacak olan ; forumdan bir arkadas alır.
Ltyi yarim saat farkla saat 9da İsmail Beye kaptirdim. Araç çok temiz ve 34binde. Acim buyuk. Gule gule kullanin İsmail bey.

insel' Alıntı:
Ltyi yarim saat farkla saat 9da Tarik Beye kaptirdim. Araç çok temiz ve 34binde. Acim buyuk. Gule gule kullanin Tarik bey.

sabahleyin yazacaktım müjdeyi kendisi versin dedim ama kaçırmışsın, üzüldüm
İsmail beyde güle güle kullansın

LT'yi İsmail (mdr) abi bugün satın aldı kendisi adına çok sevindim hayırlı olsun abi sonrasında sağolsun bizide ziyaret etti yüz yüze görüşüp tanıştığım için çok memnun oldum.

Yusuf Aybek' Alıntı:
LT'yi İsmail (mdr) abi bugün satın aldı kendisi adına çok sevindim hayırlı olsun abi sonrasında sağolsun bizide ziyaret etti yüz yüze görüşüp tanıştığım için çok memnun oldum.
İsimde yanlislik yapmisim. Duzelttim. Kusura bakmayin. :smiley:

Tentesi olsaymiş iyi olurmuş. Motorun omru nedir acaba? Direksiyon hidrolik mi?

Sayın aman 5tr selamlar nasılsın? kardeşim bir hymer kullanıcısı olarak konuya müdahil oldum.Aracın motoru yazıldığı gibi 2500 ise tamam ama bu kasaların 1900 motoruda var sıkıntı oluyor özlellikle rampalarda ağlarsınız.Direksiyon kesin hidrolik olsun --aa ne önemi var valla yolda yağ gibi yumuşacık -- filan gibi cümle çok kurulur bunları lütfen yemeyin.Fiat biraz aşağı çekirse ve tabi bir tamircidende motor iyi onayı alınıp içindeki tüm aygıtlarda çalışıyorsa( --su ısıtıcı- trumatic soba- buzdolabı- ocak bataryalar-su deposunun içindeki dalgıç pompa-dolap amortisörleri) Hayırlı olsun denilebilir..Sağlıkla inşallah

MEtin bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim araç sahibi ile irtabat kuracağım

İnsel bey onları da soracağım teşekkürler

Sanirim bu bir static karavan (detayi goremedim atlamis olabilirim). Sonucta bir karavana gore buyukte olsa bir yazliga gore kucuk. Eger amaciniz yazlik almaksa yani her yil sabit tatil istiyorsaniz, gezmete gozunuz yoksa bu cok kucuk bir secim. Cunku yazliga arkadaslar gelir, es dost gelir, yazlikdan misafir eksik olmaz. Benim anne tarafim Mersin (silifke) li oldugu icin oralari az cok bilirim. Bu fiyatin uzerine biraz daha koydugunuzda 3 hatta 4+1 guzel bir yazlik alirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR