Sayın Okcular; sürekli karavanda yaşadığım ve Hymer camp55 kullandığım için konuya müdahil oldum. Sayın Okcular daha önce bu aracın aynısını uzun süre kullandım. hiçbir araçta bulamayacağımız bir şöför kabinine sahip ve son derece geniş bir görüş açısı var. Şöför kabinin üzeri asansörlü, 2 kişilik yatak hiçbir yerli araçta göremezsiniz ve bu yatak alkovenli araçlara göre çok yüksektir. oturabilirsinizde iniş çıkışı da çok kolaydır Arkadaki çift kişilik yatak da çok kullanışlıdır. Bu araçta olması gereken her donanım mevcut. Yaşam kısmının camlarının genişliğini de hiçbir araçta bulamazsınız. Yine 2 kişilik yatak haline gelen masada çok geniştir. karşılıklı 2—2 oturulup çok rahat yemek yenir(ölçebilirsiniz). Ne kadar yerli karavana bindiysem masada karşılıklı yemek yemek için esas duruşta, fazla kıpırdamadan oturmak gerekiyor. Benim aracımda 1991 model 13 senedir bende ne su alma, ne patlama ne çatlama ne de kasada en ufak şişme var. Sayın Okcular yollarda hem bu model hem de daha düşük model Hymerlerle dünyayı gezen, içinde yaşayan onlarca turistle karşılaştım en ufak şikayetleri yok. Şikayeti olmayanların en canlı örneği de benim. Bu araca daha önce 85 bin lira isteniyordu bu araç için. Sahibini tanımam, dolayısı ile oda beni tanımaz. Bu aracı ve sahibini çok yakın arkadaşım olan ve hymer kullanan Latif Cinoğlu çok iyi tanıyor. Bu karavanı bir yakınıma almak istediğimde bana bilgi vermişti. Araç sahibi öğrendiğim kadarı ile daha yüksek model kısa şase hymer aldığı için satıyor. Bu araçlar hakkında öneriyi içinde yaz kış yaşamamış, bu araçları hiç kullanmamış kişilerden afaki olarak almak yerine, ülkemizdeki kullanıcılardan almanızı öneririm. Sağlıkla kazasız belasız geziler dilerim.
Çok daha geniş bilgi isterseniz
Metin Türesin 05374307520 ..