Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 825,414

Etiketler

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

HYMER MOTOKARAVAN
74.000 TL

Tipi: Panelvan (Camper)
Marka: Citroen
İlan Tarihi: 29 Mart 2012
İl / İlçe: İstanbul / Başakşehir
Karavanda sürekli yaşama geçme arayışı içindeyim(iki kişi)
Bu karavan konusunda bilgi verebilirmisiniz vede fiyat konusunda değerlendirme yapabilirmisiniz.

Kenan Hoca'm, umarım ve dilerim, karavanda sürekli yaşama arayışınız gerçekleşir... :smiley:

Cavid Sezen

okcular' Alıntı:

HYMER MOTOKARAVAN
74.000 TL

Tipi: Panelvan (Camper)
Marka: Citroen
İlan Tarihi: 29 Mart 2012
İl / İlçe: İstanbul / Başakşehir
Karavanda sürekli yaşama geçme arayışı içindeyim(iki kişi)
Bu karavan konusunda bilgi verebilirmisiniz vede fiyat konusunda değerlendirme yapabilirmisiniz.

Kenan bey aracin hymer olmasi disinda cok one cikan bir ozelligini goremiyorum. Ben bu kadar para vermisken daha yeni model bir karavan bakardim sahsen. Asagidaki ornek yerli bir karavan ama 2004 model arac uzerine 2006 yapimi. Eger orjinal ise kilometreside daha dusuk.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2004-model-fiat-ducato-2-8-jtd-2006-yapimi-karavan-58079273/detay

Daha dusuk butce icin kilometresi az baska bir yerli alkoven

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-1999-fiat-ducato-motokaravan-77894433/detay

Insallah hedeflediginiz karavana ulasip, karavanda yasama hayalinizi gerceklestirirsiniz.

Iyi gunler.

gezmen' Alıntı:
Kenan Hoca'm, umarım ve dilerim, karavanda sürekli yaşama arayışınız gerçekleşir... :smiley:

Cavid Sezen
Teşekkürler Cavit Hocam. Nasip,, bakalım...

melihbozkurt' Alıntı:
Kenan bey aracin hymer olmasi disinda cok one cikan bir ozelligini goremiyorum. Ben bu kadar para vermisken daha yeni model bir karavan bakardim sahsen. Asagidaki ornek yerli bir karavan ama 2004 model arac uzerine 2006 yapimi. Eger orjinal ise kilometreside daha dusuk.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2004-model-fiat-ducato-2-8-jtd-2006-yapimi-karavan-58079273/detay

Daha dusuk butce icin kilometresi az baska bir yerli alkoven

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-1999-fiat-ducato-motokaravan-77894433/detay

Insallah hedeflediginiz karavana ulasip, karavanda yasama hayalinizi gerceklestirirsiniz.

Iyi gunler.
Tavsiyeleriniz, ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..

Sayın Okcular; sürekli karavanda yaşadığım ve Hymer camp55 kullandığım için konuya müdahil oldum. Sayın Okcular daha önce bu aracın aynısını uzun süre kullandım. hiçbir araçta bulamayacağımız bir şöför kabinine sahip ve son derece geniş bir görüş açısı var. Şöför kabinin üzeri asansörlü, 2 kişilik yatak hiçbir yerli araçta göremezsiniz ve bu yatak alkovenli araçlara göre çok yüksektir. oturabilirsinizde iniş çıkışı da çok kolaydır Arkadaki çift kişilik yatak da çok kullanışlıdır. Bu araçta olması gereken her donanım mevcut. Yaşam kısmının camlarının genişliğini de hiçbir araçta bulamazsınız. Yine 2 kişilik yatak haline gelen masada çok geniştir. karşılıklı 2—2 oturulup çok rahat yemek yenir(ölçebilirsiniz). Ne kadar yerli karavana bindiysem masada karşılıklı yemek yemek için esas duruşta, fazla kıpırdamadan oturmak gerekiyor. Benim aracımda 1991 model 13 senedir bende ne su alma, ne patlama ne çatlama ne de kasada en ufak şişme var. Sayın Okcular yollarda hem bu model hem de daha düşük model Hymerlerle dünyayı gezen, içinde yaşayan onlarca turistle karşılaştım en ufak şikayetleri yok. Şikayeti olmayanların en canlı örneği de benim. Bu araca daha önce 85 bin lira isteniyordu bu araç için. Sahibini tanımam, dolayısı ile oda beni tanımaz. Bu aracı ve sahibini çok yakın arkadaşım olan ve hymer kullanan Latif Cinoğlu çok iyi tanıyor. Bu karavanı bir yakınıma almak istediğimde bana bilgi vermişti. Araç sahibi öğrendiğim kadarı ile daha yüksek model kısa şase hymer aldığı için satıyor. Bu araçlar hakkında öneriyi içinde yaz kış yaşamamış, bu araçları hiç kullanmamış kişilerden afaki olarak almak yerine, ülkemizdeki kullanıcılardan almanızı öneririm. Sağlıkla kazasız belasız geziler dilerim.
Çok daha geniş bilgi isterseniz
Metin Türesin 05374307520 ..

metintüre' Alıntı:
Sayın Okcular; sürekli karavanda yaşadığım ve Hymer camp55 kullandığım için konuya müdahil oldum. Sayın Okcular daha önce bu aracın aynısını uzun süre kullandım. hiçbir araçta bulamayacağımız bir şöför kabinine sahip ve son derece geniş bir görüş açısı var. Şöför kabinin üzeri asansörlü, 2 kişilik yatak hiçbir yerli araçta göremezsiniz ve bu yatak alkovenli araçlara göre çok yüksektir. oturabilirsinizde iniş çıkışı da çok kolaydır Arkadaki çift kişilik yatak da çok kullanışlıdır. Bu araçta olması gereken her donanım mevcut. Yaşam kısmının camlarının genişliğini de hiçbir araçta bulamazsınız. Yine 2 kişilik yatak haline gelen masada çok geniştir. karşılıklı 2—2 oturulup çok rahat yemek yenir(ölçebilirsiniz). Ne kadar yerli karavana bindiysem masada karşılıklı yemek yemek için esas duruşta, fazla kıpırdamadan oturmak gerekiyor. Benim aracımda 1991 model 13 senedir bende ne su alma, ne patlama ne çatlama ne de kasada en ufak şişme var. Sayın Okcular yollarda hem bu model hem de daha düşük model Hymerlerle dünyayı gezen, içinde yaşayan onlarca turistle karşılaştım en ufak şikayetleri yok. Şikayeti olmayanların en canlı örneği de benim. Bu araca daha önce 85 bin lira isteniyordu bu araç için. Sahibini tanımam, dolayısı ile oda beni tanımaz. Bu aracı ve sahibini çok yakın arkadaşım olan ve hymer kullanan Latif Cinoğlu çok iyi tanıyor. Bu karavanı bir yakınıma almak istediğimde bana bilgi vermişti. Araç sahibi öğrendiğim kadarı ile daha yüksek model kısa şase hymer aldığı için satıyor. Bu araçlar hakkında öneriyi içinde yaz kış yaşamamış, bu araçları hiç kullanmamış kişilerden afaki olarak almak yerine, ülkemizdeki kullanıcılardan almanızı öneririm. Sağlıkla kazasız belasız geziler dilerim.
Metin Bey,
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

metintüre' Alıntı:

Metin Bey ben de bu karavanlarin hastasiyim. Retro durusuyla kült tasarim nesneleri arasında benim için. Benim merak ettigim bu araclarin ki bu Citroen, acaba parca sıkıntısı var midir? Motor ve yurur kısmının parcaları İstanbul'da var mi? Yoksa yurt dışından mi getirtiliyor. Eger yurtdisinda satan siteler varsa linkleri gonderir misiniz?

Sayın İnsel; Ankara’da parça sıkıntısı çekmedim. Motor ve yürüyen aksamım komple yapıld, Şanzımanım, tüm hortumlar ve radyatörüm değişti, marş ve şarj motorlarım sıfır takıldı, tüm fren sistemi sıfırlandı, elektrik tesisatımında tüm kablolar ile tek tek oynandı ve kablolarda sıfırlandı en ufak sıkıntı çekmedim.İstanbulda bu karavanı kullanan arkadaşım Lütfü Cinoğlu da karavanının tüm parçalarını İstanbulda buluyor.Tanıdığı bir parçacı bu araçla ilgili tüm parçaları –motor parçaları dahil-- Bulgaristandan sıfır getiriyor.İhtiyacınız halinde beni arayabilirsiniz .Selamlar..

Metin Bey cok tesekkurler. Keske fiyati daha uygun olsaydi. Sizce neden bu kadar fiyatlari yuksek?
En pahali yer malum ingiltere orada bile fiyat neredeyse buradakinin yarısı.
http://www.caravanselecta.co.uk/motorhomes/hymer/hymer-a-class-cs370814.aspx
Pek aklim ermiyor gercekten?

Bu arada gozden kacti mi bilmem. Bir hayli temiz gozuken bu karavan dustu Sahibinden'e. Belki ilginen cikar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-en-keyifli-karavan-tecrubesi-icin-79955702/detay

Sayın İnsel, Ülkemizde bu kalitede araç yapılamadığı için,bu araçlar m ühendislik harikası olduğu için,alternatifleri olmadığı için ,sıradan bir motokaravanın yaşam kısmına(şasesi hariç)en az 40 bin lira istendiği için ,bu kadar uzun şase olmasına rağmen kilosu 2500 olduğu için ,bu fiatlar isteniyor bu araç 60 bine alınırsa iyi bir rakam ancak karavan arayışı içinde olsam fazla vereceğim 10 bin lira beni rahatsız etmez .Ben karavanımı alırkende ( masraf yapıp toplatacağımı bilmemem rağmen )biraz fazla fiat vermiştim hiçte pişman olmadım.Sağlıkla..

Kesinlikle haklisiniz. Bence de paranin alabilecegi en guzel karavan modeli. Ama herkes boyle dusunmuyor. 23 25 civari 2007 15m3 aldiklarıve icine 25 harcayip tam donanimli hale getirdikleri araclarııyla otobanda 150ile gitmeyi dogru buluyorlar. Yolda daha guvenli ve hizli olan son model araçlar ile bu retro modeller arasinda genelde herkes yeni modellere yoneliyor. Benim gibi eskiyi sevenlerde fiyatlarin fazla olmasindan bu araclarin yanina yaklasamiyor. Metin bey tekrar tesekkurler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler