zentoz
Rapido 820, Peugeot Partner Tepee Outdoor
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Sonradan ruhsat çıkartılamıyor mu?
Sonradan ruhsat çıkartılamıyor mu?
insel' Alıntı:Bu karavan eger yanilmiyorsam gezenbilir uyesi bir arkadasimizindi. İc tasarimi biraz farkliydi. İcine binmistim hatta Karyatta. cok memmnun oldugunu soyluyordu. Derli toplu gozukuyordu. Ama alici gozu ile incelememistim dogrusu. Arkadasin ismini hatirlayacaklardir diger uyeler.
bbeydogan' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-motorkaravan-70695518/detay/
Arkadaşlar, Gaz marka araçlar nasıldır. Panelvanları çok ucuz. Bu ilandaki karavanda çok hesaplı gibi...
insel' Alıntı:Nejat hocam senden iyi haberler duymak ne guzel. Bir karyat gecmisimiz olsa da o muhabbetin tadini unutamam. En kisa zamanda karavanli karavansiz olsan da bir ateş başında gorusmek umidiyle.
dalgıç' Alıntı:Nejat dostum, yazını görünce anladım, özlemişiz sizi. Yeni evinizde sağlık ve mutluluk ile oturmanızı dilerim. Umarım ilerleyen zamanlarda yeni bir karavan ile aramızda olursun. Zaten senin kadar doğayı ve gezmeyi seven birisinin ömür boyu saray da olsa oturmayacağına inanıyorum.
Neyse, zaten karavan sadece bir araç. Ama arada sırada da olsa bir selam verde,sağlık ve mutluluğundan emin olalım.
Sevgi ve saygılarımla..
atiladi' Alıntı:
insel' Alıntı:Atila hocam alkışlıyorum ayakta.