Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,565

Etiketler
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

insel' Alıntı:
Bu karavan eger yanilmiyorsam gezenbilir uyesi bir arkadasimizindi. İc tasarimi biraz farkliydi. İcine binmistim hatta Karyatta. cok memmnun oldugunu soyluyordu. Derli toplu gozukuyordu. Ama alici gozu ile incelememistim dogrusu. Arkadasin ismini hatirlayacaklardir diger uyeler.

Uzun zaman aradan sonra herkese merhabalar.

Önce günah çıkarayım.
Hatırlarsanız, Ferrarisini satan bilge misali, Karavanımı ve Motorumu satıp , istanbul dışında ama nerde !!! diyerek bir ev almaya niyetlenmiş ve Maşukiyede alarak bir süre Karavana mola vermiş konumdaydım.

Mutlumuyum.
Evet.

Ama Gezenbilir karavan bölümüne girip de sizlerin faaliyetlerini görünce, açıkçası özlem ile acı arası bir duygu içimi sarınca , bir süre acı çekmemek için girmemek istedim.
:smiley:

Geçenlerde sağolsun arkadaşlar telefonla durumu bildirince, en azından özlem gidermek ve bir takım bilgileri akıtmak için bir bakayım dedim.

Özetle:
Evet bu benim canım karavanım.
Ben satmadan önce Fiberlerinde UV çatlaklarını yaptırmış, astarı atmış havaların düzelesini bekliyorduk boya için.
Araç ve karavan kısmı boyanmış. :smiley:
Hemde iyi boyanmış bence.
İçi aynı.
Hatta benim 1969 Bosch buzdolabı bile (Kapısı kollu)
Sanırım mobilyalar zımparalanıp - verniklenmiş.
Aa döşeme ve perdelikler bile değişmemiş (İhtiyaç varmı ??? )
Araba 4.000 Km yapmış ben sattığımdan bu yana sanırım .
Motoru çok iyiydi - Şanzıman ve yürürde.
daha yeni webastosunu büyük modelle yenilemiştim.
Boya yapıldıysa yıllarca hizmet eder.
Keyf-e keder, Buzdolabı -WC - Kışın giderken arkada oturan varsa, çorum kalorifer, iyi olur.
Açıkçası fiyatnı ben biraz pahalı buldum.
Ben sattığımda 20'ye verdimdi, bana sorsanız şu anda 25-26 anca...

Bu vesileyle, Herkese sevgile selamlar.
Yolda size el sallayan bir Altın rengi Chrysler Voyager görürseniz o benim.
DSC01467.jpg

Yolu Maşukiye ye düşeni ağırlamaktan zevk duyarım.

Nejat hocam senden iyi haberler duymak ne guzel. Bir karyat gecmisimiz olsa da o muhabbetin tadini unutamam. En kisa zamanda karavanli karavansiz olsan da bir ateş başında gorusmek umidiyle.

Nejat dostum, yazını görünce anladım, özlemişiz sizi. Yeni evinizde sağlık ve mutluluk ile oturmanızı dilerim. Umarım ilerleyen zamanlarda yeni bir karavan ile aramızda olursun. Zaten senin kadar doğayı ve gezmeyi seven birisinin ömür boyu saray da olsa oturmayacağına inanıyorum.
Neyse, zaten karavan sadece bir araç. Ama arada sırada da olsa bir selam verde,sağlık ve mutluluğundan emin olalım.
Sevgi ve saygılarımla..

duş olmaması ilginç geldi bana,bu karavanla uzun yollara,uzun soluklu gezilere gidilir ama böyle alkovenli bir karavanda duş olmalıydı sanki

bbeydogan' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-motorkaravan-70695518/detay/

Arkadaşlar, Gaz marka araçlar nasıldır. Panelvanları çok ucuz. Bu ilandaki karavanda çok hesaplı gibi...

Gaz panelvanları araştırdığım dönemde,artık getirilmediğini,yetkili servislerinde kapandığı bilgisine ulaşmıştım.Yedek parça sıkıntınız olurmu diye bir soru geldi aklıma.Gaz servisler diye bir arattırın zamanınız varsa .

insel' Alıntı:
Nejat hocam senden iyi haberler duymak ne guzel. Bir karyat gecmisimiz olsa da o muhabbetin tadini unutamam. En kisa zamanda karavanli karavansiz olsan da bir ateş başında gorusmek umidiyle.

İnsel bey;
Geçen hafta karyata gittim , inşaatı gören karım da kızımda göz yaşlarına boğuldular. O güzel günlerin olduğu yere dikilecen ucubeyi görmek bizikahretti.
Ama hatıralarımız bakii.
Hele kurulan o güzel dostluklar.
O ateş başında muhabbetimizi yine yapacağız inşallah.
Sizi ... Hepinizi çok özledik.
Bu vesileyle eşinize ve çocuğunuza selamlar.

dalgıç' Alıntı:
Nejat dostum, yazını görünce anladım, özlemişiz sizi. Yeni evinizde sağlık ve mutluluk ile oturmanızı dilerim. Umarım ilerleyen zamanlarda yeni bir karavan ile aramızda olursun. Zaten senin kadar doğayı ve gezmeyi seven birisinin ömür boyu saray da olsa oturmayacağına inanıyorum.
Neyse, zaten karavan sadece bir araç. Ama arada sırada da olsa bir selam verde,sağlık ve mutluluğundan emin olalım.
Sevgi ve saygılarımla..

Abdi bey merhaba;
Kesinlikle bende sizleri çok özlemişim.Açıkası bu duyguların beni fazla yıpratmaması için girmemeye çalışıyordum siteye (Bir anlamda da aldığım karardan caymamak için)
Sizlerin iyi olduğunuzu görmek bilmek çok iyi geldi.
Kendinize iyi bakın lütfen.
Sevgiler

Tüm Gezenbilir dostlarımız...
Hepinizi özlemişim. baki selam.

Sayın paratrooper, aracın içi idare eder ancak, gerçek manada bir kamper düşünüyorsanız yüksek tavan olmayışı bence büyük dezavantaj. Alacagınız kamperde ayakta rahat bir şekilde dolaşmanız bu işin olmazsa olmazlarındandır. Tabiki tercih yinede sizin.

indi bindi.....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-1997-model-peugot-boxer-karavan-77505924/detay

GMC-indi.gif

GMC-bindi.gif

maşşallah ne hafıza var Atilla ağbi sende, resimleri koymasan anlamazdım

insel' Alıntı:
Atila hocam alkışlıyorum ayakta.

Atilla hocam'a Foruma üstün katkı belgesi vermeliyiz bence...Hatta yakında bu sitede karşımıza çıkar diye öngörüsü vardı.Tebrikler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR