Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,563

Etiketler
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Merhaba;

Şahsi fikrim olarak: aracın yan taraftan ofis işleri için büyük bir hizmet penceresi açıldığını gördüm. Tahminim bu sorun yaratabilecektir. Zira o kadar büyük pencere takmak zorunda kalacaksınız yada saç ile tekrar kapatmak. Pencere koyarsanız karavanın içini ona göre düzenlemeniz gerekebilir ve bu sorun yaratacaktır. Bana göre kilometresi gayet iyi ama aynı fiyata başka bir araçta bulunabilir.

Saygılar

Kaçırmayın; "1993 MODEL 711 D KARAVAN"(!)... :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-1993-model-711-d-karavan-75563328/detay

Cavid Sezen

Satılık panelvan yazmaya; o yaşa, o fiyata duyacakları için, korktu anlaşılan. Karavancılar duyarlı kişiler kötü söz etmezler nasıl olsa. ;)

Sanıyorum ilgi çekmeye çalışıyor... :-\

Bir dostumuz uyardı; sağda ve solda kapı da yok!.. ;D

Cavid Sezen

Bu karavan eger yanilmiyorsam gezenbilir uyesi bir arkadasimizindi. İc tasarimi biraz farkliydi. İcine binmistim hatta Karyatta. cok memmnun oldugunu soyluyordu. Derli toplu gozukuyordu. Ama alici gozu ile incelememistim dogrusu. Arkadasin ismini hatirlayacaklardir diger uyeler.

Yanlış görmüyorsam tuvaleti de ilandaki gibi kasetli değil, portapoti türü seyyar.

İlanda görülen BMC karavanın geçen seneki sahibi gezenbilir üyelerinden Nejat Uğur beymiş,kendisinden bilgi alınabilir, ayrıca ismi geçen arkadaşımızın daha evvelki mesajlarından aracın geçmişini öğrenebilirsiniz.

Yusuf Aybek' Alıntı:

trafikte yürüyemeyen dublex karavan ;D
Yusuf Aybek' Alıntı:

evet güzel bir karavan ;D alabilene ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR