Satılık Defender Arayanlar Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,021

Etiketler

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya

Bu araba gittikçe daha da mı güzel oluyor yoksa fotoğraf hilesi mi kullanıyorsunuz? ;D

index.php

ihg70' Alıntı:
Bu araba gittikçe daha da mı güzel oluyor yoksa fotoğraf hilesi mi kullanıyorsunuz? ;D

index.php

İbrahim kardeşim özlemişim seni, ne zamandır yoktun.

Canım arkadaşım sen de çok iyi biliyorusun bu aracı ilk hali neydi şimdi ne. Büyük değişimler oldu tabi ki zamanla.

Alan arkadaşlarımıza yarayacak bunlar. İltifatların için teşekkür ederim.

sertem41' Alıntı:
İbrahim kardeşim özlemişim seni, ne zamandır yoktun.

Canım arkadaşım sen de çok iyi biliyorusun bu aracı ilk hali neydi şimdi ne. Büyük değişimler oldu tabi ki zamanla.

Alan arkadaşlarımıza yarayacak bunlar. İltifatların için teşekkür ederim.

Eyvallah sağolasın Serhat kardeşim :smiley:
Kayınvalide gittiğinden beri eve kapandık, hanımı evde bebekle yalnız bırakamıyorum..
20 marttan itibaren tekrar yeşil sahalara döneceğim inşallah :D
Yakınlarda bir LR buluşması olursa görüşürüz tekrar inşallah.

ihg70' Alıntı:
Eyvallah sağolasın Serhat kardeşim :smiley:
Kayınvalide gittiğinden beri eve kapandık, hanımı evde bebekle yalnız bırakamıyorum..
20 marttan itibaren tekrar yeşil sahalara döneceğim inşallah :D
Yakınlarda bir LR buluşması olursa görüşürüz tekrar inşallah.

Gönüllerimiz bir olsun kardeşim, LR bahane bir şekil olur elbette, bizde oralarda oluruz, şekle gireriz her türlü.

Merhabalar;

KM göstergesinin üsten içe bakan kısımda havalandırma kanalları var, KM gösterge panaelini söküp içten o kanallara denk gelecek şekilde BEYAZ LED koyduk, benim elektriçide daha önce den başka amaçlar için hazırlanmış 3 erli şekilde birbirine bağlı 3 parça şeklinde LED koyduk,yapıştırdık. Parklara bağladık. İlk yaktığımızda ışık çok fazla geldi, bende tekrar uğraşmamak için dışardan anlaşılmayacak şekilde, KM gösterge panelinin montajını yaptıktan sonra, dışardan LED lerin üzerini turuncu renginde bant çektim. Hem ışığın gücünü azaltmış olduk, hemde turuncu bir renk vermiş olduk. Fotoğraflarda LED ler görünüyor, fakat direksiyona oturduğunuz da bunları siz görmüyorsunuz, yani gözünü almıyor.

6.jpg

5.jpg

7.jpg

yardımınız için teşekkür ederim.yarın yaparım :smiley:

Ne büyük tesadüf BENDE.

Senin araca ben talibim, sene sonuna kadar ona iyi bak.

Peki benim araca kim talip? :D :D

sertem41' Alıntı:
Ne büyük tesadüf BENDE.

Senin araca ben talibim, sene sonuna kadar ona iyi bak.

Peki benim araca kim talip? :D :D
Gerçekten anlamıyorum şimdiye kadar nasıl satılmadı, senin aracın sadece koltukları yeter. Demekki bazıları boş konuşyor, defender alcam şöyle yapacam böyle yapacam.... Al abi gül gibi araba. Ama olmazzz ölmüş arıyoruz ölmüş.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR