Satılık Defender Arayanlar Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,006
Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya

Dj' Alıntı:
Stepne'en sağlamış valla tam otomotik hatta lastik patlarsa arabadan inmene gerek bile yok deniz hal eder anında
bu arada resimler çok fena maşallah 41 kere plakadakinden :D :D
Boşunamı dizel tüketiyoruz abi ,tam otomatik stepneyiz. :D

Etiketler

serhat abi.resimlere bittim be senin defender son raddede süper olmuş stikırlar falan maaşallah:smiley:

irfan acar' Alıntı:
serhat abi.resimlere bittim be senin defender son raddede süper olmuş stikırlar falan maaşallah:smiley:

Teşekkür ederim İrfan kardeşim, seni de bekliyoruz hadii artık.

deanvefikizgi' Alıntı:
Aynen katılıyorum. Serhat Abi bu Stickerlar çok yakışmış :smiley: Çok daha havalı yapmış.. Zaten iç konforu eşsiz :D

Vefik merhaba;

Nerelerdesin kayboldun gittin, ne yapıyor bizim DEFENDER hala servistemi hiç yorum yok haber yok bu konuda. Yeni birşeyler bekliyoruz artık.

Sticker ların devamı gelecek ama ben hala gidip alamadım, hata bende. Çok güzel sticker lar yaptırdım en kısa zamanda onları da yapıştırıcam. Taha sağolsun jant göndermişti arkaya onu taktım, üstte telsiz anteni ve radyo anteni çok güzel oldu. Ön tarafa yapıştırma harf aldım LAND ROVER yazısı siyaha boyadım yapıştırdım.

Aracın içinde torpido tarafında biraz değişiklikler yaptım, çok beğenmemiş olmama rağmen üzerinde biraz daha çalışacağız. En azından çok kullanışlı oldu diyebilirim. Daha sonra fotoğraflarım, paylaşırım.

Selamlar herkese.

Merhaba Serhat Abi; :smiley:

Şu son dönemlerde işler çok yoğunlaştı. Aslında foruma girip yazıları okuyorum ama takip edemem diye cevap yazmıyorum.. :D Evet benim minik aslan hala serviste.Alt takımları vs halloldu. :smiley: Geçen hafta boyunca her gün onun yanındaydım. Bende yeni ön konsol ayarladım. Şnorkel vs.. ama öncelikle tüm arabayı dağıttım. Yani daha doğrusu ön konsol koltuklar paspaslar çıktı. Anlaşılan o ki telekomdakiler aracı hiiiç ama hiiiiç temizlememişler. İnanılmaz toz toprak çıktı. yurt dışından Defender manueli getirtmiştim. O çok işime yarıyor. Elektrik aksamları hariç aracın tüm sökme takma işlerini kendim yapmak istedim. Şu anda araç tam takır kuru bakır hale geldi :smiley: Bu pazar hayırlısıyla aracın macunlanma işleri başlayacak. Aracı kendim sökmem çok güzel oldu. Böylece kapı iç aksamları gibi küçük işlerin tamirine falanda başlamış oldum. İşin en güzel yanı sıkıştığım anda etrafımda yardıma hazır 10 tane usta var :smiley: Aracın plaka işlemleri artık bitti :smiley: Zaman zaman aracın kah telefonla kah fotomak. ile fotolarını çekiyorum. Ancak fotoları tek seferde koymayı planladım. O yüzden işlemlerin bitmesini bekliyorum. Araçta tek bir sorun var. Kimi usta olur dediii kimi usta olmaması lazım dedi... Araç vites geçişleri arasında vurma yapıyor. Bakalım yakında o sorunda çözülecektir. Sanırım 1 aya kadar Benim canavar serbest kalıcak :smiley: O zaman kimse tutamayacak beni tüm ülkedeki Dender şenliklerine katılıcam :D

Saygılarımla

Dj' Alıntı:
Selam
Hayırlı olsun Uzun Zamandır Bu Tür İşlerle UğraşıYordun Demek Ondan Yoksun Piyasada :smiley:)))

:smiley: Yok kardeşim onları daha önce yapmıştım zaten, ne bileyim bugünlerde pek keyfim yok belki ondan yokum dur, ben geldiğim de de sen yok oluyorsun. :smiley:

deanvefikizgi' Alıntı:
Merhaba Serhat Abi; :smiley:

Şu son dönemlerde işler çok yoğunlaştı. Aslında foruma girip yazıları okuyorum ama takip edemem diye cevap yazmıyorum.. :D Evet benim minik aslan hala serviste.Alt takımları vs halloldu. :smiley: Geçen hafta boyunca her gün onun yanındaydım. Bende yeni ön konsol ayarladım. Şnorkel vs.. ama öncelikle tüm arabayı dağıttım. Yani daha doğrusu ön konsol koltuklar paspaslar çıktı. Anlaşılan o ki telekomdakiler aracı hiiiç ama hiiiiç temizlememişler. İnanılmaz toz toprak çıktı. yurt dışından Defender manueli getirtmiştim. O çok işime yarıyor. Elektrik aksamları hariç aracın tüm sökme takma işlerini kendim yapmak istedim. Şu anda araç tam takır kuru bakır hale geldi :smiley: Bu pazar hayırlısıyla aracın macunlanma işleri başlayacak. Aracı kendim sökmem çok güzel oldu. Böylece kapı iç aksamları gibi küçük işlerin tamirine falanda başlamış oldum. İşin en güzel yanı sıkıştığım anda etrafımda yardıma hazır 10 tane usta var :smiley: Aracın plaka işlemleri artık bitti :smiley: Zaman zaman aracın kah telefonla kah fotomak. ile fotolarını çekiyorum. Ancak fotoları tek seferde koymayı planladım. O yüzden işlemlerin bitmesini bekliyorum. Araçta tek bir sorun var. Kimi usta olur dediii kimi usta olmaması lazım dedi... Araç vites geçişleri arasında vurma yapıyor. Bakalım yakında o sorunda çözülecektir. Sanırım 1 aya kadar Benim canavar serbest kalıcak :smiley: O zaman kimse tutamayacak beni tüm ülkedeki Dender şenliklerine katılıcam :D

Saygılarımla

Canım kardeşim, herşey gönlüne göre olsun, yavaş yavaş başladın sonu gelmeyecek ama en azından bir yola çıktın, gerisi gelir. Vites geçişlerin de yapan ses şaft dan geliyor, ben en sonunda Bolu dağında kaldımda öğrendim. Şaftın ön bağlantı burçlarını kontrol ettir, çok zor birşey değil.

Fotoğraflar konusunda acele etme biz nasılsa burdayız. Sana kolaylıklar diliyorum.

Selamlar.

Herkese Merhaba,

Nasılsınız görüşmeyeli? Öğretim döneminin ilk yarısını kapattık ve ben de rahat bir nefes aldım nihayet :D :D :D

Serhat, son fotoğraflar çok güzel. Yeni stepne de hayırlı olsun, daha bir güzelleşmiş Defender ;D

Deniz, sen yine co-pilot koltuğuna geri dön en iyisi :D :D :D

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Nasılsınız görüşmeyeli? Öğretim döneminin ilk yarısını kapattık ve ben de rahat bir nefes aldım nihayet :D :D :D

Serhat, son fotoğraflar çok güzel. Yeni stepne de hayırlı olsun, daha bir güzelleşmiş Defender ;D

Barış

Hoşgeldin Barış, hadi geçmiş olsun diyelim.

suyabatmaz' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Barış
Abi yukarısı gayet güzel havadar bi ortam bide içerdeki kadar ses yok mutluyum ben orda. :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR