Merhaba Serhat Abi;
Şu son dönemlerde işler çok yoğunlaştı. Aslında foruma girip yazıları okuyorum ama takip edemem diye cevap yazmıyorum..
Evet benim minik aslan hala serviste.Alt takımları vs halloldu.
Geçen hafta boyunca her gün onun yanındaydım. Bende yeni ön konsol ayarladım. Şnorkel vs.. ama öncelikle tüm arabayı dağıttım. Yani daha doğrusu ön konsol koltuklar paspaslar çıktı. Anlaşılan o ki telekomdakiler aracı hiiiç ama hiiiiç temizlememişler. İnanılmaz toz toprak çıktı. yurt dışından Defender manueli getirtmiştim. O çok işime yarıyor. Elektrik aksamları hariç aracın tüm sökme takma işlerini kendim yapmak istedim. Şu anda araç tam takır kuru bakır hale geldi
Bu pazar hayırlısıyla aracın macunlanma işleri başlayacak. Aracı kendim sökmem çok güzel oldu. Böylece kapı iç aksamları gibi küçük işlerin tamirine falanda başlamış oldum. İşin en güzel yanı sıkıştığım anda etrafımda yardıma hazır 10 tane usta var
Aracın plaka işlemleri artık bitti
Zaman zaman aracın kah telefonla kah fotomak. ile fotolarını çekiyorum. Ancak fotoları tek seferde koymayı planladım. O yüzden işlemlerin bitmesini bekliyorum. Araçta tek bir sorun var. Kimi usta olur dediii kimi usta olmaması lazım dedi... Araç vites geçişleri arasında vurma yapıyor. Bakalım yakında o sorunda çözülecektir. Sanırım 1 aya kadar Benim canavar serbest kalıcak
O zaman kimse tutamayacak beni tüm ülkedeki Dender şenliklerine katılıcam
Saygılarımla