Satılık Defender Arayanlar Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,021
Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya

göktu' Alıntı:
tamamen aynı kafadanız şu site giriş sırlamasında Berk:smiley:

:D :D hastayız biz :smiley: dun hıdrolık taktılar göktu inaaaaanılmaz bişey oldu eger takmadıysan halaa vazgec baska parcaya kıla yune para aktarmaktan hemmmen hıdrolıge cevır şiddetle tavsıye edıyorum muhtesem rahatlık oldu sankı bosa cevırır gıbıyım benım aracta cok bosluk vardı hıcbırsey kalmadı ne yolda gezme hıcbısey 2.5 - 3 tona yakın arabayı oyuncak araba gıbı cevırıyo kafayı yedık.. bu arada polybrush kit 4 gazlı amortisor helezonlar ön araka saftlar rotlar altta nekadar keçe conta varsa hepsının sıparısını verdım 1 haftada onları da taktırcam aracın yol tutusunda cok fark edecegını soyluyorlar böylece ve altta degısmeyen hıcbır parca kalmamıs olcak şimdi sahıbınden de disco tahoe yada cherokee derı koltuk takımı arıyorum :D bı yandan da sırket maıllerıyle ugrasıyorum :smiley: bd-30 takar defterı kapatırım dıye dusunuyorum :smiley:) ooof of

Etiketler

berk' Alıntı:
:D :D hastayız biz :smiley: dun hıdrolık taktılar göktu inaaaaanılmaz bişey oldu eger takmadıysan halaa vazgec baska parcaya kıla yune para aktarmaktan hemmmen hıdrolıge cevır şiddetle tavsıye edıyorum muhtesem rahatlık oldu sankı bosa cevırır gıbıyım benım aracta cok bosluk vardı hıcbırsey kalmadı ne yolda gezme hıcbısey 2.5 - 3 tona yakın arabayı oyuncak araba gıbı cevırıyo kafayı yedık.. bu arada polybrush kit 4 gazlı amortisor helezonlar ön araka saftlar rotlar altta nekadar keçe conta varsa hepsının sıparısını verdım 1 haftada onları da taktırcam aracın yol tutusunda cok fark edecegını soyluyorlar böylece ve altta degısmeyen hıcbır parca kalmamıs olcak şimdi sahıbınden de disco tahoe yada cherokee derı koltuk takımı arıyorum :D bı yandan da sırket maıllerıyle ugrasıyorum :smiley: bd-30 takar defterı kapatırım dıye dusunuyorum :smiley:) ooof of
ben direkt taktırdım hidroliği Berk, bi kerek ullandım hidroliksiz, dağlar kadar fark var gerçekten de:smiley:
sen adım adım yaptığından farkları daha iyi anlıyorsun işte, ben aldım bıraktım parçaları topyekün değişti öyle kullanıyorum ondan before & after yapamıyorum...

ben şu ebay üzerinden 2008 sonrası konsol işini kovalıyorum bakalım ya, onu da halledersem motor işi kalacak bir tek

göktu' Alıntı:
ben direkt taktırdım hidroliği Berk, bi kerek ullandım hidroliksiz, dağlar kadar fark var gerçekten de:smiley:
sen adım adım yaptığından farkları daha iyi anlıyorsun işte, ben aldım bıraktım parçaları topyekün değişti öyle kullanıyorum ondan before & after yapamıyorum...

ben şu ebay üzerinden 2008 sonrası konsol işini kovalıyorum bakalım ya, onu da halledersem motor işi kalacak bir tek
,

resmen hıdrolıkden önce ve sonra dıye bir çağ varmıs öyle boyle degıl fecı fark var aracla cebelleşmiyorum artık smooth oldu yayıla yayıla park edıyorum ılerı gerı oynuyorum cok fecı zevklı oldu
göktu senın aracı cok begenıyorum hatta benımkının rengını ona cevırmeyı dusunuyorum ama bukadr yaptın ettın tavsıyem hıc konsol fln kovalama nasıolsa alırsın ebay den hazır trafık ıslemlerın yapılıyoken motorunu degısıtır bıttıkten snra cok pısman olacaksın cunku canavar yaratıyosun kalbı yavas atıyo öyle dusun.. naaparsan yap yetersız bır motor kabul etmek gerek öleydı böleydı demenın anlamı yok keske ılk basta motora gırseydım snra aksesuar nasılolsa yapılıyor ufak ufak yapılıyor..

suyabatmaz' Alıntı:
sahibinden de bir adet kazali ford transitten cikma puma motor var 5bin kusur fiyat koymuslar, calisir durumda diyorlar.
Bakilir ama fiyatta feci ucmuslar.

O uçanların yere inişide feci olur kimbilir üç liralık mala altı lira derler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR