suyabatmaz
Zirve
Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya
Hepsi Doğru.
Hepsi Doğru.
Katılıyorum , kimden neyi neden saklıyoruz.Malum site denince ilk akla gelen sahibinden.com'sa bir şey saklamanın mantığı yokberk' Alıntı:peeeh abi yemişim maaalumunu her sabah acılan sekmeler bellıdır gezenbilir/sahibinden/şirket maili/e-bay/
artık okadar takıp eder oldumkı sayılarını bılıyorum gunluk olarak disco defender takıbı yapıyorum bı bakıyorum dun 42 td5 dısco var acıyorum aaa 45 olmus sevınıyorum fln saaaahibinden nıye kıbarlasıyoruz neden saklıyoruz ben anlamadım ??
berk' Alıntı:peeeh abi yemişim maaalumunu her sabah acılan sekmeler bellıdır gezenbilir/sahibinden/şirket maili/e-bay/
artık okadar takıp eder oldumkı sayılarını bılıyorum gunluk olarak disco defender takıbı yapıyorum bı bakıyorum dun 42 td5 dısco var acıyorum aaa 45 olmus sevınıyorum fln saaaahibinden nıye kıbarlasıyoruz neden saklıyoruz ben anlamadım ??
deff g4' Alıntı:kesinlikle aynen katılıyorum bende sıralama sirket maili/ gezenbilir/malum site ;D
bugun itibari ile defender 255 discovery 199 adet satılkıtır..
suyabatmaz' Alıntı:sahibinden de bir adet kazali ford transitten cikma puma motor var 5bin kusur fiyat koymuslar, calisir durumda diyorlar.
Bakilir ama fiyatta feci ucmuslar.
alican4153' Alıntı:defenderlara 250 yada 300 TD mercedes motorları olur mu sizce?
berk' Alıntı:2,8 ducato motoru duydum ama mercedes motoru hıc arastırmadım yer konusunda sorun yok ama sorun sanzımana uyması flanş vs yaptırmak gerekıyo oda cok tecrubelı bırınde yaptırmak gerek
alican4153' Alıntı:adapazarında ucuzada bulunuyomuş bu motorlar diye duydum rektefiyeli olarak satılıyomuş,inşallah defenderım olursa böyle bir proje var aklımızda ;D
berk' Alıntı:satılık defender var serhat abıde alın hemen koyun motoru yuruyun
berk' Alıntı:peeeh abi yemişim maaalumunu her sabah acılan sekmeler bellıdır gezenbilir/sahibinden/şirket maili/e-bay/
alican4153' Alıntı:serhat abinin arabayı biliyorum,zaten defender sevdası serhat abinin arabasına bindikten sonra başladı ;D
berk' Alıntı:öyledır bunlar bindinmı buna zehirı alırsın )