Satılık Defender Arayanlar Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,006
Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya

sertem41' Alıntı:
Teşekkürederim Kardeşim, duymak istediğimde buydu zaten.

Aselsan Umut ta sattı aracı, bir Berk kaldı dur bakalım hayırlısı o güne kadar.

abı ayıp ettın bırakırmıyız senı burda ;) umut verdı sende vermenın yolundasın bende gecen hafta 15 tane v8 jeepın ıcınde (ayrıca 3 ad rubicon vardı) tek benım defender vardı bıde mesut abının td5 dıscosu vardı dolaysıyla bıraz kanıma v8 zehırıyle td5 ın keyfı cok fena karıstı bende aracımı bıraz eksıklerını toparlayıp sanırım satıcam bu elımdekı g4 4. ve son defenderım olcak yada kredı cekıp pumayı koyup bıraz daha konforlu hale getırırsem son aracımda olabılır kafam cok karısık acıkcası karar veremıyorum ne yapacagıma...

önemlı olan bundan sonra ne yapacagıma karar vermek ya alıcam td5 dısco hse tatlı su off roadcusu olcam yada kırıp dokmeye devam edıcem 10 senedır de kır dook kır dok nereeye kadar bat cık bat cık :smiley: kafam cok karısık cook

Etiketler

berk' Alıntı:
abı ayıp ettın bırakırmıyız senı burda ;) umut verdı sende vermenın yolundasın bende gecen hafta 15 tane v8 jeepın ıcınde (ayrıca 3 ad rubicon vardı) tek benım defender vardı bıde mesut abının td5 dıscosu vardı dolaysıyla bıraz kanıma v8 zehırıyle td5 ın keyfı cok fena karıstı bende aracımı bıraz eksıklerını toparlayıp sanırım satıcam bu elımdekı g4 4. ve son defenderım olcak yada kredı cekıp pumayı koyup bıraz daha konforlu hale getırırsem son aracımda olabılır kafam cok karısık acıkcası karar veremıyorum ne yapacagıma...

önemlı olan bundan sonra ne yapacagıma karar vermek ya alıcam td5 dısco hse tatlı su off roadcusu olcam yada kırıp dokmeye devam edıcem 10 senedır de kır dook kır dok nereeye kadar bat cık bat cık :smiley: kafam cok karısık cook

Sen uzun zamandır kaşınıyorsun zaten, ben anladım senin kaşınmaların başladı, hayırlısı diyelim senin için kardeşim, her türlüsü yakışır sana.

Sen bilirsin işini.

En son bir kaç fotoğraf koyayım şuraya da arada şenlendirelim sayfayı, kuru kuru muhabbet olmasın. Reklam yapalım azcık. Yoksa nasıl satıcaz. :D :D :D

022_Edited_0001.jpg

005_Edited_0001.jpg

0017_Edited_0001.jpg

002_Edited_0001.jpg

mevcut satılık araç duruyormu

aracın motoru ne durumda kaç beygir direksiyon hidrolikmi

benimkini satabilirim 87 yi yav işin ilginci 2 side aynı renk:D

LaNDROWER-53' Alıntı:
mevcut satılık araç duruyormu

aracın motoru ne durumda kaç beygir direksiyon hidrolikmi

benimkini satabilirim 87 yi yav işin ilginci 2 side aynı renk:D

Araç durmuyor, gezip dolaşıyoruz :D :D. Satıldımı diye soracak olursanız hala araç elimizde. Aracın üzerinde kendi orijinal düz dizel motor var 85 beygir gücünde, standar bir motor.

Hidrolik direksiyon yok malesef.

Rengi aynı ise dışardan yabancılık çekmezsiniz ama içinden bayağı bir yabancılık çekeceksiniz.

Fotoğraflar yenidir, Mart 5 tarihlidir. :smiley: :smiley:

araçgüzel ancak hala neden satılamadı demek döküntü araç olması lazım satabilmek için bence gidip dağdan takla atın aynı fiayata kesin satarsınız :D

ANGELUS' Alıntı:
araçgüzel ancak hala neden satılamadı demek döküntü araç olması lazım satabilmek için bence gidip dağdan takla atın aynı fiayata kesin satarsınız :D

Merhaba;

Belkide biz biraz satılması için üzerine düşmüyoruz ondan olabilir, araç almak isteyen malesef biraz parasına kıyacak, piyasada gerçekten çok ucuza araçlar var bende takip ediyorum ama kendi aracımla kıyaslayamıyorum bile.

Benim aracımda da bir takım eksiklikler var fakat bunlar tamamen keyfe keder eksikler. Face ve burdan takip edenler bilir, gayet güzel rahat rahat binip geziyoruz. Ben aracıma kıyamam, onu satıcam diye eziyet çektirmem.

Kısmetini bekliyor... :D :D :D

Selamlar.

ersahtekinsen' Alıntı:
97-98 300 tdi karavan kasa arazi taşıtı aranıyor.

Merhaba,

Satılık araçlar bölümüne baktınız mı? Arkadaşın Satılık araç ilanı konu başlığı altına, araç aranıyor mesajı pek etik olmadı. Bahsettiğim ilanları: Anasayfa'da, Araçlar linki altında bulabilir, tüm satılık araçlar ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Kolay gelsin,

Barış

Malum sitedekileri biliyorum.kamyonet ruhsatlı onlar. kamyonet ruhsatlı olan bir arac almak iistemiyorum

malum site ne demek ya bunu anlamıyorum hepimizn sabah bılgısayarı acar acmaz takıp ettıgımız "sahibinden" desek :smiley:

suyabatmaz' Alıntı:
Yok Berk'çiim, o sitenin adı: Malum site :D :D :D

peeeh abi yemişim maaalumunu :D :D :D her sabah acılan sekmeler bellıdır gezenbilir/sahibinden/şirket maili/e-bay/
artık okadar takıp eder oldumkı sayılarını bılıyorum gunluk olarak disco defender takıbı yapıyorum :smiley: bı bakıyorum dun 42 td5 dısco var acıyorum aaa 45 olmus sevınıyorum fln :smiley: saaaahibinden nıye kıbarlasıyoruz neden saklıyoruz ben anlamadım ??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri