Satılık Defender Arayanlar Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,010
Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya

alana da satana da hayırlı olsun şimdiden, şu an param olsa ilk taliplisi ben olurdum : )))

Etiketler

Vefik arkadaş hayırlı olsun.Bu Ankara'daki araçlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. (Model Yılı , Km , Fiyat konsunda ) Birde ulaşılabilecek telefon nosu felan olursa iyi olur.Tekrar hayırlı olsun.

.

wasp.jpg

Tüm güzel mesajlarınız için tekrar teşekkür ederim :smiley:

Ankara'daki Bu araçlarla ilgili verebileceğim bilgi çok yüzeysel olsada size bir fikir verecektir. Araçların yanlış hatırlamıyorsam ikiside 98 model 300 Tdi. Bir tanesi 400.000 Kmdeydi galiba. Ancak ben ordayken bazı evrak işlemlerinin henüz bitmemiş olmasından bahsediyorlardı. Araçlar çok güzel ve temiz. Araç konusunda çok profesyonel değilim ama çokta amatör değilim. Bana oldukça iyi durumda geldiler. Özellikle mesela ön konsolları dikkatimi çekmişti çok temizdi çizik bişe yoktu. Yanlış hatırlamıyorsam lastiklerde iyi durumdaydı. Ama benimkiler dediğim gibi üstün körü bilgi. Aşağıda Yaşar abi'nin numarasını yazıyorum..

YAŞAR ERKAN: 05383312305

SAYGILARIMLA

Not: Yakında araç hikayemin başlığını sizlerle paylaşıcam :smiley:

selam serhat abi .aracı güzel toparlamışken nereden çıktı bu satış işi anlamadım bu karda çamurda zevkini çıkarmak varken:smiley:hayırlısı olsun,,,,

irfan acar' Alıntı:
selam serhat abi .aracı güzel toparlamışken nereden çıktı bu satış işi anlamadım bu karda çamurda zevkini çıkarmak varken:smiley:hayırlısı olsun,,,,

Hayırlısı olsun İrfancım, bakarsın satmam belli mi olur, ama durum şu an için böyle, kararımdan dönmeden alan çıkarsa satıcam. Kendime zaman verdim dur bakalım ne olacak.

Alan güzel bir araç aldı, satan yeni projesine zaman geçirmeden başlayacak.

Forum içinde satılması çok sevindirici.
İnternet ilanlarında bir sürü garip insanla muhattap olmadan bu şekilde olması çok iyi oldu.
Her ikinizi için de hayırlı olsun.

veteran' Alıntı:
cidden satıldı mı?

hayırlı uğurlu olsun o zaman

bekliyoruz artık yeni defender ını abi ;D

Alana hayırlı olsun valla, kendisinin yapacaklarını bir liste halinde vereceğim, artık bundan sonra araç onun ne isterse yapar.

Bende artık misafir sanatçı olarak gelirim sizinle beraber olurum, yeni projeler için araştırmalara başlarım.

PARAYI ÖDEMEZSE GERİ ALIRIM DİYE KORKUYORUM. :D :D :D

Bende ehliyetsiz araç kullanmaktan polisler defender'i bağlarlar diye korkuyorum ama , korkunun ecele faydası yok. ;D ;D

Assasin' Alıntı:
Bende ehliyetsiz araç kullanmaktan polisler defender'i bağlarlar diye korkuyorum ama , korkunun ecele faydası yok. ;D ;D

Gönüllü şöförlük yaparım sana ben merak etme.

Seneye kadar tabi, sonrasına karışmam. :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR