serkann
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
günaydınlar mutlu yarınlar herkese...
günaydınlar mutlu yarınlar herkese...
Gunaydin Serkancim Bugunu mutlu gecirelim yarina bakariz Cok pozitifsin bugun yerinde duramiyorsuun gibi geldi Her zaman boyle ol mutlu olserkann' Alıntı:günaydınlar mutlu yarınlar herkese...
Hayirli isler Bol kazanclar dilerim Unal beyulusotomotiv' Alıntı:hayırlı sabahlar herkese kahvaltı yapmayan varsa buyursun gelsin yakın olanlar ))
Bi gun gelicem sooole bi hertarafi dolanicam bakalimulusotomotiv' Alıntı:olmazmı abi sana bal kaymak recel ne istersen ikram ederiz sen bizim buralara dünyanın yolunu aşıp geldin )
ufukozkan' Alıntı:Bi gun gelicem sooole bi hertarafi dolanicam bakalim
Sagol sana ugramammi yahu Ilk durak sensin Bu tarafdasin dimi?alpaslanepli' Alıntı:Tamam abi gel. Ben sana rehberlik ederim. Sen deki şunun mekanına çek. Ben aynen götürürüm..
inş abi..kendi kendimi şarj ediyor gibi oluyorum.böyle olmak güzel abi.. yarın görüşüyoruz kısmetse ?ufukozkan' Alıntı:Gunaydin Serkancim Bugunu mutlu gecirelim yarina bakariz Cok pozitifsin bugun yerinde duramiyorsuun gibi geldi Her zaman boyle ol mutlu ol
ufukozkan' Alıntı:Sagol sana ugramammi yahu Ilk durak sensin Bu tarafdasin dimi?
serkann' Alıntı:ufuk abi sevildiğini bil..bak ben ne kadar yakınım alpaslan bir kere çaya bile davet etmedi beni
Yarin ben ankaradayim maalesef Alanyada olucakdik oda olmadi sunnet filan plan program karisdi bizimserkann' Alıntı:inş abi..kendi kendimi şarj ediyor gibi oluyorum.böyle olmak güzel abi.. yarın görüşüyoruz kısmetse ?
serkann' Alıntı:ufuk abi sevildiğini bil..bak ben ne kadar yakınım alpaslan bir kere çaya bile davet etmedi beni