Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 350,462

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Sen gel abi bizim dükkana, buranın tayfası geç dökülüyo.

Abi sıkıntı ve telaş devam ediyor. Araba yarın geç vakitlerde başka bir aksilik çıkmazsa hazır olacak. Ama ustalar moralimi bozdu :mad:
Öyle off-road oyunlarına falan katılmak yok dedi. Yeni şanzumanı 2000-3000 km. Normalden fazla zorlamak olmaaaaazzz! dedi.... :(
Tamam dedim ama söz vermedim ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi sıkıntı ve telaş devam ediyor. Araba yarın geç vakitlerde başka bir aksilik çıkmazsa hazır olacak. Ama ustalar moralimi bozdu :mad:
Öyle off-road oyunlarına falan katılmak yok dedi. Yeni şanzumanı 2000-3000 km. Normalden fazla zorlamak olmaaaaazzz! dedi.... :(
Tamam dedim ama söz vermedim ;D
Haydaaaaaa ciddimi rodajimi varmis

ufukozkan' Alıntı:
Haydaaaaaa ciddimi rodajimi varmis

Abi açıkcası uzun uzun bir teknik açıklama dinlemedim. Amma velakin dişlilerin oturması birbirleriyle hoş beş edip kaynaşması ;D biraz zaman alırmış. 2000-3000 km. sonra tekrar yağı değiştirilecekmiş..

alpaslanepli' Alıntı:
Abi açıkcası uzun uzun bir teknik açıklama dinlemedim. Amma velakin dişlilerin oturması birbirleriyle hoş beş edip kaynaşması ;D biraz zaman alırmış. 2000-3000 km. sonra tekrar yağı değiştirilecekmiş..

Alpaslancım bırak uyma offroad falan. sosyete diyorum kızıyosunuz zj lere (doğru zj dimi)

anerkad' Alıntı:
Alpaslancım bırak uyma offroad falan. sosyete diyorum kızıyosunuz zj lere (doğru zj dimi)

Aşkolsun Engin baba ya niye sosyete olsun. Daha bir kere bile kalmadım bir yerde. Ki modifiyesiz haliyle.
Oraya gidincede uymamak olmuyor ki . Acaba diyorum kendimi tutamam diye binek otoyla mı gelsem?

alpaslanepli' Alıntı:
Aşkolsun Engin baba ya niye sosyete olsun. Daha bir kere bile kalmadım bir yerde. Ki modifiyesiz haliyle.
Oraya gidincede uymamak olmuyor ki . Acaba diyorum kendimi tutamam diye binek otoyla mı gelsem?

kibar demek istedim alpaslancım.kibar davran makinede zaten tedavüldende kalkıyomuş çinliler almış...

alpaslanepli' Alıntı:
Abi bii yandan eşya hazırlıyorum bir yandanda arada bakıyorum. Az önce gördüm. Çıktığın an var mı? :smiley:
Yok orda takildi Cikarirken defenderla hafif bi tiklayinca atlayiverdi Olay bitti zaten
Oyle boyle degil ya Bildigin bataklik teker 50 cm oyuyo culuk culuk :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR