Merhaba Alpaslan ne yapdinalpaslanepli' Alıntı:Buralardayız da. Hazırlık olayı... Zaman daraldı....
Haydaaaaaa ciddimi rodajimi varmisalpaslanepli' Alıntı:Abi sıkıntı ve telaş devam ediyor. Araba yarın geç vakitlerde başka bir aksilik çıkmazsa hazır olacak. Ama ustalar moralimi bozdu
Öyle off-road oyunlarına falan katılmak yok dedi. Yeni şanzumanı 2000-3000 km. Normalden fazla zorlamak olmaaaaazzz! dedi....
Tamam dedim ama söz vermedim ;D
ufukozkan' Alıntı:Haydaaaaaa ciddimi rodajimi varmis
alpaslanepli' Alıntı:Abi açıkcası uzun uzun bir teknik açıklama dinlemedim. Amma velakin dişlilerin oturması birbirleriyle hoş beş edip kaynaşması ;D biraz zaman alırmış. 2000-3000 km. sonra tekrar yağı değiştirilecekmiş..
anerkad' Alıntı:Alpaslancım bırak uyma offroad falan. sosyete diyorum kızıyosunuz zj lere (doğru zj dimi)
alpaslanepli' Alıntı:Aşkolsun Engin baba ya niye sosyete olsun. Daha bir kere bile kalmadım bir yerde. Ki modifiyesiz haliyle.
Oraya gidincede uymamak olmuyor ki . Acaba diyorum kendimi tutamam diye binek otoyla mı gelsem?
ufukozkan' Alıntı:Alpaslan komsu dukkanda videolarim var gordunmu
Yok orda takildi Cikarirken defenderla hafif bi tiklayinca atlayiverdi Olay bitti zatenalpaslanepli' Alıntı:Abi bii yandan eşya hazırlıyorum bir yandanda arada bakıyorum. Az önce gördüm. Çıktığın an var mı?
ufukozkan' Alıntı:Yok orda takildi Cikarirken defenderla hafif bi tiklayinca atlayiverdi Olay bitti zaten
Oyle boyle degil ya Bildigin bataklik teker 50 cm oyuyo culuk culuk
Aynen oylealpaslanepli' Alıntı:İlk videoda çukura takıldı gözüm zaten. İçine adam düşse çıkamaz ne o öyle!
video linkini bana da yazar mısınız?ufukozkan' Alıntı:Aynen oyle