Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Hosgeldiniz..jaidevi' Alıntı:ben de geldimmm gunaydınnn ))
Hosgeldiniz..jaidevi' Alıntı:ben de geldimmm gunaydınnn ))
Insallah en kisa zamanda gelicem Rahatsiz ederimulusotomotiv' Alıntı:ankara nasıl bilmem ama abi istanbulda cayımız kahvemiz kahvaltımız ve yemeğimiz eksik olmaz ))))istediğin zaman gelebilirsin bekleriz
jaidevi' Alıntı:izmir'ede beklerizz.....
Unal vallahi sooole bi dalmisim ki balkondan disari Izmirde dolandim durdum offff offffffffffffffulusotomotiv' Alıntı:abi sorma bend e temmuzda gideceğim izmire hiö istemediğim anılar gelecek aklıma roman olurmu bilmemde kısa filim olur ama )
ulusotomotiv' Alıntı:abi askerde acemi birliğin bornova ve focada geçti yetti bana dikilide yazlık var inanki 3 senede bi uğruyoum ))
Alp niyeti bozmus yanijeep' Alıntı:Kaya kaydırıcı yapmışlar dün aracın altına yatamayan bir usta ile.. Kamuya faydası yok. Kayalara faydası var. Daha kaygan olup üzerine basan cisimleri kaydırıp eğlenecek.. ;D
Sayın Zihni Cüneyt Bey bu procelerinizi lütfen detaylı bir şekilde paylaşırmsınız ;Dduman' Alıntı:benim bir zihni cüneyt projem var.hem kaya kaydırıcı hem basamak ham mangal.alfonse bir el atsan projeye nasıl fikir.şöle seyir halinde yukarda duruyor,kapıyı açınca kapıyla aşşağı düşüyor basamak olarak kullanılıyor altına iki çıra yakıyorsun mangal görevi görüyor.