Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,818
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

:smiley:

Karavanların arasından yürüyerek Hymer servisi buluyoruz .İngilizce anlaşmaya çalışırken ,görevlilerden biri içeriden bir çalışanını getiyor.Tabiki Türk .Öyle mi böyle mi derken ,telefon numarasını alıyoruz ve dışarı çıkınca başka bir vatandaşımızla denk geliyoruz .Almanya'nın en güzel tarafı bu olsa gerek .Ben fotoğraflalra devam ediyorum .Detayları da Mustafa'dan alırız .

079.JPG

080.JPG

082.JPG

091.JPG

134.JPG

Etiketler

Videolarımız

http://www.youtube.com/watch?v=VAxy541_KlI&list=UUZRF_4YipMe-HezLzdIRDKg&index=1&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=LD-tgYXF1_0&list=UUZRF_4YipMe-HezLzdIRDKg&index=3&feature=plcp

Şu an itibarıyla paylaşımlarınızı baştan sona okumayı becerdim, ;D
Bundan sonrasını takip etmem daha kolay olacak. Ama aklımda başka bir proje var, bir akşam bilgisayarı evdeki LCD tv.a bağlayıp, sizin görüntüleri orada izlemeyi ve ev halkına izletmeyi düşünüyorum ;)
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler :smiley:

Haşmet bey ,

vaktinizi ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederiz .İnanın böyle güzel yorumları okuyunca paylaşıma dair motivasyonumuz arttığı gibi , paylaşmaktaki maksadımıza da ulaşma yolunda ilerlediğimiz için mutlu oluyoruz .Umarım onlarda beğenir ve bizlerde aynı şekilde sizlerin gezilerini öyle izleme şansı yakalarız .Mustafa tatil dönüşü fotoğraf makinasını bağlardı ve öyle izlemekte çok güzel olurdu gerçekten

Ebru kardeşim söz konusu yazıyı okudum üstelik birde tugaya okut,tum buna benzer bir olayıda yıllar önce kuzenlerim yaşamıştı.İşte yine diyorum alman disiplini.birde aklıma şu geldi kardeşim sanki bizler icin gitmiş gibi,siniz herşey icin cok teşekkürler.Tunay

TUGAY58' Alıntı:
Ebru kardeşim söz konusu yazıyı okudum üstelik birde tugaya okut,tum buna benzer bir olayıda yıllar önce kuzenlerim yaşamıştı.İşte yine diyorum alman disiplini.birde aklıma şu geldi kardeşim sanki bizler icin gitmiş gibi,siniz herşey icin cok teşekkürler.Tunay

Çok doğru bir tespit ....Nerede ne görsek ne yaşasak bunu Gezenbilir karavan aileside görmeli ve tanımalı diye düşünmeden edemedik hepiniz gibi

Avrupa'nın bu en büyük karavan merkezinde arabanızı park ettiğiniz yerin hemen karşısı market kısmı.Yan tarafında küçük bir kaferteryada mevcut.Market içinde her türlü malzemeye ulaşabilirsiniz.

İçerideki personel çok yardımsever ancak çok azı ingilizce biliyor.Karavan mobilya ve aksesuar kısmını görmenizi isterim.Her türlü malzemeye ulaşmak mümkün.

Marketin hemen yanında çeşitli karavan markalarının satış ofisleri mevcut.Karşı bölüme ulaşmak için bir hayli yürümeniz lazım.Ancak bu yolculuk park yerindeki çeşit çeşit karavanların içinden yürüyerek ve inceleyerek olduğundan oldukça keyifli.

Karşı kısımda belli başlı karavan markalarının servisleri mevcut.Şimdi gelelim bu market ziyaretinin en büyük süprizine:bu servislerden yanlızca hymer servisinde üç tane Türk çalışan var.Bunlarla tanışıp ayak üstü sohbet ettik.Buraya gelecek arkadaşlar için her türlü yardıma hazırlar.

Hymer servisinde aradığımız ufak bir duş parçasını eski bir model olmasına rağmen sağolsun Zonguldak'lı bir Türk servis elemanı beş dakikada bulup getirdi.

Bu sene ziyaret ettiğimiz http://www.derfreistaat.de/ ve http://www.ernst-caravan.de/ aldığım pahada hafif ancak karavancılık hayatında çok kolaylık sağlayan bir kaç aksesuarı burada kısaca tanıtmak istiyorum.Aldığım parçalar genel olarak benim gibi çekme karavan kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya yönelik..

İlk olarak hortum girişi olan temiz su depo kapağından bahsedeyim.Bu parça oldukça kullanışlı hortumu otomatik olarak bağladığınızda su deposu dolduğunda kapağın kenerlarında su rahatça taşıyor.Sizde depo dolarken başında beklemek zorunda kalmıyorsunuz.Benim çok hoşuma giden bir aparat oldu herkese tavsiye ederim..

Su depo kapağı.JPG

Hortum takılmış halde.JPG

Bir diğer aksesuar Fiamma kapı kilidi.Hanımla benim hep aklımızı kurcalayan Hymer çekme karavanımızın kapı kilidinin oldukça zayıf olduğu idi bu aksesuar ile kapı güvenliğini bir nebze arttırmış olduk. Hoş hırsıza kilit dayanmaz ama tedbir tebirdir....

ImageUploadedByTapatalk1344635581.034110.jpg

Çekme karavan için aldığım bir diğer aparat big food denilen ayaklar.Bunlar sayesinde karavan ıslak yumşak zeminlerde batmıyor.

ImageUploadedByTapatalk1344636180.445886.jpg

Marketten aldığım üçlü elektrik prizinin üzerinde ikili 220 wolt çıkış var. Bu sayede mesela akşam dışarıda otururken bilgisayar için şarj alabiliyorsunuz.

ImageUploadedByTapatalk1344636605.357875.jpg

Yurt dışı gezilerinde herkesin aklındaki sorulardan biri tüp gazım biter mı?
İşte bu sorunun cevabı gaz seviyesini ölçen ufak bir cihaz.

ImageUploadedByTapatalk1344637291.751538.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri