Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,947
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Gelisiyoruz yani Mustafa Abi :smiley:
Peki abi trafikte selektor yaparak ondekini taciz etmemeyi, seridi ortalamadan gitmeyi, doner kavsaklarda yol hakkinin aslinda kavsak icindeki aracin oldugunu, sokaklara cop atmamayi, sira beklemeyi, evimizin ici kadar disini da guzellestirmemiz gerektigini, hali silkmemeyi ........... ogrenebilecek miyiz?

Etiketler

Off..Mustafa bey bunlar zor sorular ya....sorma Allah aşkına.. :D :D

Ben inanmıyorum yukarıda yazdıklarınızın olacagına..olabilecegine...

Neden ? Bir adım ileri gidecegimize..tam aksi 2 adım geriye gidiyoruz.Daha birlikte yaşamayı..beraber yaşamanın temel kurallarından olan başkasının hakkına saygı duymayı-duyabilmeyi kaybetmek üzereyiz....Gittikçe daha agresif..sinirli..bir toplum oluyoruz..basit bir kışkırtmayla toplum barut fıçısı gibi patlamaya hazır...........

Siyaset ve siyasetçiler .. herşeyi berbat ediyor..

zedzestion' Alıntı:
Gelisiyoruz yani Mustafa Abi :smiley:
Peki abi trafikte selektor yaparak ondekini taciz etmemeyi, seridi ortalamadan gitmeyi, doner kavsaklarda yol hakkinin aslinda kavsak icindeki aracin oldugunu, sokaklara cop atmamayi, sira beklemeyi, evimizin ici kadar disini da guzellestirmemiz gerektigini, hali silkmemeyi ........... ogrenebilecek miyiz?

mdr' Alıntı:
Off..Mustafa bey bunlar zor sorular ya....sorma Allah aşkına.. :D :D

Ben inanmıyorum yukarıda yazdıklarınızın olacagına..olabilecegine...

Neden ? Bir adım ileri gidecegimize..tam aksi 2 adım geriye gidiyoruz.Daha birlikte yaşamayı..beraber yaşamanın temel kurallarından olan başkasının hakkına saygı duymayı-duyabilmeyi kaybetmek üzereyiz....Gittikçe daha agresif..sinirli..bir toplum oluyoruz..basit bir kışkırtmayla toplum barut fıçısı gibi patlamaya hazır...........

Siyaset ve siyasetçiler .. herşeyi berbat ediyor..

Enseyi karartmamak gerek; kültürel değişim yavaş olur. ;)
Ne yapalım, beş-on fırın ekmek yiyeceğiz!... :D

Cavid Sezen

Cavid abi sanırım biz milletce hazırı hep sevdiğimizden uygarlığıda paket halinde sunulmasını bekliyoruz gerci gelsede ne derecede kullanabiliriz oda muamma. Mustafa bey domates biber olayıda sanıyorum genetik ve bir okadarda ekonomik,diye düşünüyorum. Nerde o günler mustafa bey günah diye sofra örtüsünü bir şekilde evde halletmek yerine balkondan silkmek gibi...

Bugün biraz rotamızın dışına çıkacağız sabahtan avrupanın en büyük karavan marketinehttp://www.derfreistaat.de/ Münih yakınlarındaki Sulzemoos'a gideceğiz.Buradan da Romantische Straße Rotasındaki büyük şehirlerden Ausburg'u gezeceğiz.Yolumuz uzak yorucu ancak keyifli bir gün olacak.
Takip eden karavancı arkadaşlar özellikle karavan marketindeki görüntülerden çok hoşlanacaklar.

Bugünkü rotam?z.jpg

Sulzemoos derfreistaat karavan marketine yabancı değiliz.Üç sene önce buradan motokaravan kiralayarak 15 gün gezmiş idik.
Bu karavan merkezi devasa bir alan üzerine kurulmuş.İçinde büyük bir market hemen hemen bilindik bütün markaların karavan servislerinin ve satış ofislerinin,karavan kiralama şirketinin olduğu bir kompleks.
İçindeki park alanındaki karavanların çokluğu insanı şaşırtıyor.Parktaki karavanların pek çoğunun kapısı açık rahatlıkla gezip inceleyebiliyorsunuz.

Yaklaşık iki saatlik bir yolculuğun ardından marketin yanındaki mc donalds'a girip birşeyler atıştırıyoruz.

Karavan marketin yanı.JPG

IMG_2084.JPG

Komşumuz.JPG

IMG_2083.JPG

Uzaktan 3 yıl öncede uğradığımız Mc Donalds gözüküyor .orada yemek molası veriyoruz .Önünden geçerken kiraladığımız motokaravanı teslim öncesi yıkattığımız serviside fotoğraflıyorum .

020.JPG

021.JPG

022.JPG

027.JPG

028.JPG

Yaw sunu yapmayi cok istiyorum.Ama tek basinaysan olaganustu vakit kaybi olur.Hani karavanla yolda giderken disardan (yolun kenarindan) kamera sizi ceker yaa.Bu gezi anilari icerisine o tip video ve fotograf koyabilsek super olurdu.
Bunun icin en onemli cozum bir kac karavan yola cikabilmek.
Ver gazı Mustafa Guler umarim hayalin gercek olur.
Ama ben kararimi verdim seneye caktirmadan ya sizin (yetim ailesi) ya Ferhat Sirin abilerin pesine takilip gizliden takip edicem. :smiley:

Mustafa bey yolda giderken birilerini çekmek güzel oluyor ,birileri de bizi çekip koysa hiç fena olmazdı dediğiniz gibi ..

Ve karavan dünyasına geçiyoruz .Hangisine bakacağımızı hangisinin içine girip inceleyeceğimizi şaşırıyoruz .Benim favorim Concorde'lar ama onun için hususi birde şoförünüz olması gerekir

031.JPG

032.JPG

033.JPG

047.JPG

058.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR