Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,955

Etiketler
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Hüseyin abinin eşi Sonja ,işten dönünce hep birlikte evlerinin yakınındaki İtalyan restaurantına gidiyoruz .Yemekler harika , sohbet tadında ... .Yol boyu şirin sokaklarında güzel evler görüyoruz .Hatta yeşil bir tanesi varki ,Hüseyin abi ödül kazandığını da söylüyor .Ayrılmak zor geliyor ama kampingte 23.00 te kapanıyor

051.JPG

IMG_1969.JPG

IMG_1964.JPG

IMG_1961.JPG

053.JPG

Yarım günlük bu kısa buluşmanın ardından vedalaşıp ayrılıyoruz. Yolda giderken içimde bu kadar alçak gönüllü bir insanı tanımanın sevinci, aynı zamanda mütevazi bu insandan ayırılmanın hüznü var.Acaba bir daha karşılaşabilecek yine karavacılık üzerine sohbet edebilecekmiyiz diye bir sürü soru uçuşuyor kafamda..

Yurtdışında karavancılık ile ilgili herhangi bir bilgiye ihtiyacım olduğunda hiç üşenmeden yardımıma koşan her türlü bilgiyi bizlerle paylaşan Hüseyin Akdeniz(Akdeniz45) yine akranı ve adaşı olan sevgili Hüseyin Pelit (Rüzgar) bu iki duayen karavancı Türk karavancılığının köşe taşları olarak her zaman hayırla yad edilecekler.

Her ikisine de uzun ve sağlıklı ömürler keyifli geziler diliyorum

.En yakın zamanda tekrar görüşeceğimize eminim.Hoşçakal Hüseyin abi ve Sonja abla....

Ebru kardeşim sabah ilk işim kahvaltımı yapar yapmaz pc başına gecmek oldu ve yine daldım uzaklara o uzaklarki gencliğimin gectiği yıllara götürdünüz,ya size ne kadar minnet etsem azdır paylaşımların o kadar harikaki inan insana yaşatıyo. kardeşim ben bu rahatsızlık dönemimde bu sitede dostluğun, arkadaşlığın ne olduğunu bir kez daha gördüm Hüseyin Akdeniz Abi yine Hüseyin Pelit abi hic bir beklentinin olmadığı sadece bir merhabanın bir hatır gönülün ön planda olduğu dostluk kardeşlik o rizeli manav arkadaşın yaklaşımı ne diyeyim YETİM ailesine bir kez daha minnetdarlığımı belirtmeden gecemicem davetin icin cok teşekkürler olurda Allah nasip ederse bir kahvenizi icmek isterim.Zevkle takibe devam sevgi ve saygılarımla, Tunay

TUGAY58' Alıntı:
Ebru kardeşim sabah ilk işim kahvaltımı yapar yapmaz pc başına gecmek oldu ve yine daldım uzaklara o uzaklarki gencliğimin gectiği yıllara götürdünüz,ya size ne kadar minnet etsem azdır paylaşımların o kadar harikaki inan insana yaşatıyo. kardeşim ben bu rahatsızlık dönemimde bu sitede dostluğun, arkadaşlığın ne olduğunu bir kez daha gördüm Hüseyin Akdeniz Abi yine Hüseyin Pelit abi hic bir beklentinin olmadığı sadece bir merhabanın bir hatır gönülün ön planda olduğu dostluk kardeşlik o rizeli manav arkadaşın yaklaşımı ne diyeyim YETİM ailesine bir kez daha minnetdarlığımı belirtmeden gecemicem davetin icin cok teşekkürler olurda Allah nasip ederse bir kahvenizi icmek isterim.Zevkle takibe devam sevgi ve saygılarımla, Tunay

Duygu ve düşünceler karşılıklı Tunay ablacım .İnsanoğlu olarak sosyal bir varlık olarak yaradılmışız ve her zaman bir başkasının desteğine ,emeğine bilgisine yeri geldimi dostluğuna ihtiyaç duyuyoruz .Herşeye rağmen karşılıksız önyargısız ,canı gönülden bunu başarabilenlere ,kabuğunu kırıpta başkalarına ayrım gözetmeden yardım edenlere ne mutlu .işte Hüseyin abide (Akdeniz 45) böyle özel insanlardan biri .
Tatilde kimi gördüysek hemen yanına sokulduk ,muhabbet ettik Rothenburg' da bir manav kardeşimiz ne acı ki ;bazı Türk turistlerin onu görüpte görmezden geldiklerini söyleyince içimiz buruldu .Bizim hal hatır sormamızdan memnun oldu ,aldıklarımızın parasını ısrarımıza rağmen almadı
Sizlerin sıcacık yorumları ,ilgisi alakası gezimizin bizim için anlamını katlıyor doğrusu

Zamanımızın çalışma ve yaşam şartları sosyal ilişkilerimizi büyük ölçüde etkiliyor. Forumlarda birbirimizi bazı kapı komşularımızdan daha iyi tanıyoruz. Haberleşme, karşılıklı bilgilendirme derken buluşuveriyoruz. Forumların önemini ve kıymetini böylece daha iyi anlıyorum.
Güzel resimler ve iltifatlar için sevgili Yetim ailesine Sonja ve benden candan teşekkürler.

Yetim ailesi sayesinde sanal ortamdan,da olsa (Akdeniz45) Hüseyin abi Sonja abla sizi tanımak bize onur verdi ve yazdıklarınıza katılmamak elde deyil hele hele bunu bire bir ve en içten yaşan biri olarak.Burdan bir kez daha yazmak istiyorum GEZENBİLİR Ailesi şu gecen sıkıntılı 8 ayımda bana ve aileme yaşama sevinci oldunuz hepinizden herkesten ALLAH razı olsun benim gönlüm hoş oldu ALLAH sizlerinde gönlünü hoş etsin herkese sevgi ve saygılarımla. Tunay

Gezinin başından beri her yer hemen hemen her mekanda çiçek vardı,bu nasıl bir çiçek sevgisi tebrik etmek lazım bu halkı.Bu sevgiyi ,bizde imkan yok,onların maaşları şu,onların eğitimleri böyle,sömürgeci şerefsizler .... cümleleri ile geçiştiremeyeceğimiz türden.Hiç bir mazeret bunu cevaplayamaz bence.

mayıstosböce' Alıntı:
Gezinin başından beri her yer hemen hemen her mekanda çiçek vardı,bu nasıl bir çiçek sevgisi tebrik etmek lazım bu halkı.Bu sevgiyi ,bizde imkan yok,onların maaşları şu,onların eğitimleri böyle,sömürgeci şerefsizler .... cümleleri ile geçiştiremeyeceğimiz türden.Hiç bir mazeret bunu cevaplayamaz bence.

Bu, "uygar olup olmama konusu"dur!.. ;)

Cavid Sezen

Bülent farkında isen daha düne kadar Adapazarı'nda bahçe bitkileri üzerine bir işletme hemen hemen yok idi.Ancak son on yıldır Sapanca Pamukova Arifiye üçgeninde binlenlerce dönüm arazide bahçe bitkisi yetiştiriliyor.Bu sektör Adapazarı'nda oldukça gelişti.
Cavit abi'ninde belirttiği gibi bu bir yaşam tarzı.Bizde insanlar bir avuç toprak buldumu önce domates biber salatalık eker onlarla oyalanır.Ancak etrafımdaki evlerin bahçelerininde gün geçtikçe şenlendiğine şahit oluyorum....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri