Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,818
Çekme karavan kullanan arkadaşlar bilir .Almayı düşünenler için bilgi olsun diye veriyorum .
Çekme karavanda dengeli yükleme çok önemlidir.Genel kurallardan biri karavanın kaplin başının çeki demiri topuzunu basacağı maksimum kuvvet 100 kilodan dan fazla olmamalıdır.Eğer bu kuvvet 100 kilodan fazla ise siz karavanın ön kısmına fazla yükleme yapmışsınızdır.
İşte Alko firması bu değeri ölçmek için üzerinde baskül olan bir klavuz teker üretmiş.....

Alko klavuz teker.JPG

Yük göstergesi.JPG

Etiketler

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Mustafa tam net hatırlamıyorum ancak karavanın alko klavuz tekeri ile thule güneşlik ve masa sandalye hariç diğer aksesuarlar 15 ila 50 euro arasında..

Yazı, her türlü anlatım, video ve fotoğraflar, deneyim aktarımı, malzeme ve ekipman tanıtımı ...vb ile özellikle emeğiniz için çok teşekkürler!.. :smiley:

Keyifle izliyoruz...

Cavid Sezen

Cavid bey ,yorumlarınızla takip ettiğinizi görüyoruz ve birileri okuyor ne güzel deyip bizde yazmaya devam ediyoruz.Katılımlarla daha bir renkleniyor ,anlam kazanıyor yazılanlar

Romantische Straße Rotasında 2012

mustafayetim' Alıntı:
Cavid bey ,yorumlarınızla takip ettiğinizi görüyoruz ve birileri okuyor ne güzel deyip bizde yazmaya devam ediyoruz.Katılımlarla daha bir renkleniyor ,anlam kazanıyor yazılanlar
Sizi yoldan bile takip ederiz abi böyle güzel resimler, detaylar, bilgiler olduğu sürece... :smiley:

zedzestion' Alıntı:
Sizi yoldan bile takip ederiz abi böyle güzel resimler, detaylar, bilgiler olduğu sürece... :smiley:

zedzestion' Alıntı:
Ebru yenge gittiğim her ülkede ilk isim internet icin hat almak olur.Yunan hattımı kaybetmiştim gecen gelişimizde Vodafone kavaladan 5 Euro + 10 Euro Kontor yükledik 300 mb icin 5 Euro alıyor.Almanya da O2 , Fransa'da SFR icin hizmet bedelleri hemen hemen aynı yoksa TR hattiyla uğratılmaz.
Ayrıca Cavit abi şimdi kızacak ama iPhone nin paylaşım özelliğini de actım modem gibi kullanıyoruz.babam laf aramızda bana yürüyen internet der..:smiley:)

Babasının sözünün doğruluğunu kanıtlıyor... ;) :D ;D

Cavid Sezen

Mustafa bey (Zedzestion) benim teknik bilgim fazla olmadığı için gittiğim ülkeler de aldığım hatların yanısıra bir de mobil modem almak zorunda kalıyorum. Yanımdaki modemlerin sayısı 5 oldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri