Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,571

Akdeniz45' Alıntı:
Mustafa bey (Zedzestion) benim teknik bilgim fazla olmadığı için gittiğim ülkeler de aldığım hatların yanısıra bir de mobil modem almak zorunda kalıyorum. Yanımdaki modemlerin sayısı 5 oldu.
Sizin gibi bir duayene tecrübe aktarmak beni inanılmaz mahcup ve mutlu etti.modemler USB girisli ise 1 tanesi yeterli idi.ama almışsinız artık sorun degil başka almayinda. :smiley:

Etiketler
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Sonbahar buluşmamızda Mustafayı konuşmacı olarak davet edip naklen yayın tekniklerini kendisinden dinleriz.

Öncelikle yetim ailesine paylaşımları icin cok cok teşekkürler.Evet levent bey size katılıyorum o konuda mustafa cok iyilerden Mustafa kacmaaaa..

TUGAY58' Alıntı:
Öncelikle yetim ailesine paylaşımları icin cok cok teşekkürler.Evet levent bey size katılıyorum o konuda mustafa cok iyilerden Mustafa kacmaaaa..
Konuyu lütfen dağıtmayalım Tugay abicim yoksa kupon toplamak zorunda kalırız. :smiley:

Haklısın valla Yetim ailesinin aflarına sığınalım.

Hymer servisinde tanıştığımız Türk çalışanlar ile ayak üstü sohbet edip gezmeye devam ediyoruz..

068.JPG

071.JPG

074.JPG

092.JPG

112.JPG

Karavan marketten ayrılmadan önce ayak üstü iki Türk Hymer servis elemanının videosu yolunuz düşer ise selam söyleyin..

http://www.youtube.com/watch?v=6MKhC5d3JQA&feature=youtu.be

Karavan market ziyaretini saat iki gibi sonlandırıp rotamızın büyük kentlerinden Ausburg'a gidiyoruz.Şehir merkezinde arabayı park ettiğimiz yerdeki mezarlığın temizliği ve düzeni bizi çok etkiliyor.

149.JPG

152.JPG

153.JPG

154.JPG

158.JPG

Şehir merkezinde çok büyük bir alt yapı inşaatı ile karşılaşıyoruz.Bizde mümkün olduğunca görüntü almaya çalışıyoruz.

160.JPG

163.JPG

166.JPG

167.JPG

169.JPG

Daha önce Avrupa'da gezdiğimiz Paris ve Prag'tan sonra bize diğer her büyük şehir merkezi sıradan geliyor.Her zaman bizim için Avrupa'nın bu iki muhteşem şehri ile kıyaslandığında diğer büyük şehir merkezleri geri kaldığı için tat vermiyor.Hele hele merkezdeki alt yapı inşaatı bu işin tuzu biberi olunca yaklaşık üç saat şehri gezip kampa dinlenmeye gidiyoruz.

Şehirden kareler..

169.JPG

170.JPG

171.JPG

172.JPG

173.JPG

sayın mustafa ve ebru yetim gerçekten çok güzel vede harika bir gezi, aynen sizden beklendiği gibi .. herzaman takipçiniziz.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri