Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,965

Etiketler
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Schongau ve Peiting arası yaklaşık beş kilometre.Oldukça keyifli kısa bir yol.

Image (11).jpg

Image (10).jpg

Ekli dosyalar

• Image (8).jpg
    Image (8).jpg
    59.5 KB · Görüntüleme: 274

Schongau' dan bir kaç fotoğrafta ben ekleyeyim ve diğer kasabamıza geçelim .Burada Vodafone 'dAn mobil internet satın aldım .Ancak istediğim kadar verimli olmadı .Löwenstein'de kaldığımız kamping'De çekmedi mesela .Üstelik orada kampingin internetindede arıza varmış .4 gün erişim sağlayamadım .Saalbach'ta ise farklı bir uygulama vardı .Sanırım ttnet gibi erişim sağlayıcı bir bir servisten direkt yararlanılıyordu .Bilgisayarınızı açınca zaten ekranda belirecek vs diye anlattı.Ama öyle birşey olmadı .Bende de mobil olunca gidip tekrar sormadım .Bilenler nasıl olduğunu anlatırsa sevinirim .

romantik yol 2012 canon 001.JPG

romantik yol 2012 canon 019.JPG

135.JPG

138.JPG

139.JPG

Kasabanın yüzme havuzunun bitişiğindeki ücretsiz parka arabamızı bırakıp bu sakin kasabayı gezmeye koyuluyoruz.İlk dikkatimi çeken Romantische Straße'nin bisiklet yolunu gösteren uyarıcı tabelalar oluyor.
Kasaba diğerleri gibi oldukça temiz düzenli ve sessiz.

romantik yol 2012 canon 035.JPG

romantik yol 2012 canon 036.JPG

romantik yol 2012 canon 041.JPG

romantik yol 2012 canon 042.JPG

romantik yol 2012 canon 043.JPG

Etraftaki düzen binalardaki estetik ve yeşile bezenmiş bahçe ve parklar bizi oldukça etkiliyor..

romantik yol 2012 canon 058.JPG

romantik yol 2012 canon 054.JPG

romantik yol 2012 canon 055.JPG

romantik yol 2012 canon 056.JPG

romantik yol 2012 canon 052.JPG

Mustafa merhaba,

Çok sakin ve gözü okşayan bir sadelik gerçekten harika. 066 nolu resimde sanırım madencilik konulu heykel,
acaba bölgenin geçmişinimi anlatıyor. Selamlar.

güngör' Alıntı:
Mustafa merhaba,

Çok sakin ve gözü okşayan bir sadelik gerçekten harika. 066 nolu resimde sanırım madencilik konulu heykel,
acaba bölgenin geçmişinimi anlatıyor. Selamlar.
Levent abi seninde işaret ettiğin gibi fotoraftaki madenci bölgede var olan kömür madenciliğini simgeliyor. Belediyenin internet sitesine girdim bu bölge geçmişi kıtlıklarla anılıyor.Salgın hastalıklardan çok kişi zamanında hayatını kaybetmiş.1968 yılına kadar kömür madeni işletmeciliği varmış.
Şimdiki hali ise parmak ısırtıyor.Ne diyelim darısı bizim buraların başına..

Ekli dosyalar

• Peiting merkezi.JPG
    Peiting merkezi.JPG
    143.2 KB · Görüntüleme: 247

Peiting kasabasında bugünkü rotamızın üçüncü kasabası Rottenbuch'a doğru yola koyuluyoruz.

Ekli dosyalar

• Peiting Rothenbuch.jpg
    Peiting Rothenbuch.jpg
    60.3 KB · Görüntüleme: 291

Kısa bir yolculuğun ardından kasaba merkezindeki 900 yıllık Augustinian manastırının bahçesindeki park yerine arabayı bırakıp etrafı dolaşmaya başlıyoruz.

Augustinian manastırı.JPG

Etrafta rahatsız edici bir sessizlik var.Tarihi manastırın bu kasvetini bir nebze azaltan bahçedeki bu temiz ve bakımlı mezarlık oluyor....

178.JPG

179.JPG

180.JPG

182.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri