Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,970
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Anlatımınız ve görselleriniz için çok teşekkürler Ebru hanım, bizleride yurt dışına çıkmaya teşvik eden
gezinizi merakla takip etmekteyiz,rahatsızlığınız içinde geçmiş olsun der sağlıklı nice geziler yapmanızı dileriz.
Yetim ailesine hayırlı ramazanlar der, Enes ve bilal'i yanaklarıdan öperiz.

Etiketler

EFEF' Alıntı:
Anlatımınız ve görselleriniz için çok teşekkürler Ebru hanım, bizleride yurt dışına çıkmaya teşvik eden
gezinizi merakla takip etmekteyiz,rahatsızlığınız içinde geçmiş olsun der sağlıklı nice geziler yapmanızı dileriz.
Yetim ailesine hayırlı ramazanlar der, Enes ve bilal'i yanaklarıdan öperiz.
Faruk bey ,benim gibi yapıda biri bile yapabildi ise ,sizler çok daha rahat yaparsınız .Çok pipirikli ,garantici bir yapım vardır .Detaycıyımdır ,fazla risk almayı sevmem .Ama üzüm üzüme baka baka kararıyor herhalde yıllar geçtikçe .Mustafa'nın bu yönde bana faydası oldu diyebilirim .Sizlerde kendi koşullarınızı belirleyip ,gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz .Zaten bize göre karavan konusunda tecrübelisiniz .Biz daha karavanımıza alışmadan kendimizi yolda bulduk geçen yıl. Yurtdışından geç gelince vakit kalmamıştı .
Zaten burada herkes birbirinden birşey öğreniyor .Teorik olarak yeterliyiz .Pratikte yolda oluyor .Zaten karar vermek işin yarısı gibi birşey .Belirli bir seviyede yabancı dilde biliyorsanız sorun yok .Gerçi , karşı tarafın sizin bildiğiniz dilleri bilmediği durumlarda oluyor .Artık o kadarda detay düşünmeyeceğiz .Acil birşeyse ille etrafdan biri imdada gelir .Almanya'da zaten her yer Türk .

Ailece sevdiğimiz şeyleri paylaşmaktan çok mutlu oluyoruz .İleride sizlerinde hikayelerini buralarda okuyabilirsek ne mutlu bize .Bir sürü güzel hikaye yurtiçi olsun yurtdışı olsun zaten var .Yenilerini heyecanla bekliyor olacağız .

Sevgili eşinize de selamlar bizde sizinkileri öpüyoruz .Ramazanınız bereketli olsun .Yorumlarınızın devamını bekliyoruz .

Not , tahlil değerlerim çok iyi çıktı .Tatilde fazla dikkat edememiştim Ama sanırım çok hareketli olduğum için şekerimin 3 aylık değerleri düşüktü.İlginize teşekkürler .

Ebru tahlil değerlerine cok sevindim darısı bana.Ebru şu mübarek günde zaman ayırıp gezinizi bizlerin görseline acıyosunya cok teşekkür ederim.kendine iyi bak lütfen. Tunay

TUGAY58' Alıntı:
Ebru tahlil değerlerine cok sevindim darısı bana.Ebru şu mübarek günde zaman ayırıp gezinizi bizlerin görseline acıyosunya cok teşekkür ederim.kendine iyi bak lütfen. Tunay

Sizin bu fotoğraflara farklı gözle baktığınızı biliyorum .Fırsatınız olursa sizde bize oradaki yıllarınızdan biraz anlatırsanız sevinirim .

Enes ilgine teşekkür ederim izcilik federasyonumuza www.kapif.com ulaşabilirsin.Bu arada son marmaris cubucak orman kampının resimleri eklenmedi sanırım bir kac gün icinde eklenir. Ebru hanım tahlil sonuçlarına bende sevindim.Evet tunay hanımın dediğinde cok haklı tekrar teşekkürler.Tugay

Ebru kardeşim mesajınızı artık sabah tunay hanıma iletirim. bu gün biraz erkenci.saygılarımla tugay

Bu günde bizim ufaklık Enes'ten yeni bir karikatür var.Ancak karikatürdeki espriyi benim biraz açmam gerekiyor.

Bu seneki gezimizde karavanı park ettiğimiz bazı yerlerde eğer zemin düz değil ise karavanı tam terazide dengeleyemez isem bazen tuvalet kapısı herhalde esniyor ve kilit sistemi boşalıp kendiliğinden açılıyor.

Malum karavan tuvaletleri dar mekanlar.Ben bazen yorgun isem tuvaletimi yapar iken kafamı dinlenmek için kapıya dayarım.Eğer karavanın terzisi bozuk ise kapı takkk açılıveriyor ve bende çok sinirleniyorum.

Bu olay bir kaç kere oldu .Bizim oğlan da buna dikkat etmiş.Bu günkü espiri buradan çıktı .Bakalım beğenecekmisiniz...?
Bu arada tuvaletede girdinmi çıkmak bilmem.Karikatürdeki iki saatte bundan...

Bu tuvalette çok dara?ma.JPG

?ki saat sonra ÜFFFF.JPG

Hay Allah kap? yine aç?ld?.JPG

Eğer şatonun harika fotoğraflarını çekmek istiyorsanız ,yürümeyi de göze aldıysanız ,üstelik yükseklik korkunuz da yokda Marienbrücke tam size göre .Bu çelik konstrüksiyon köprüden kral şatosunu seyredermiş ,belki de ilk hayallerini kurması ve yerini seçmesi de bu köprüden olmuştur .Bizsıcaktan göze alamadık .Umarım sizlerin ziyaretinde görürüz .

Marienbrücke.JPG

Waterfall.JPG

Şelale ve köprü birarada.JPG

1.JPG

2.JPG

Şatonun rehber turu bitince direkt hediyelik eşys bölümünden çıkılıyoruz Bir iki anı satın alıp çıkıyoruz .Dönüşte fayton yok .Yürüyerek iniyoruz .

7.JPG

Dönüş yaya olarak.JPG

Dönüş.JPG

Biler noktası.JPG

Bilet noktası.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri