Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,973
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Kampçı,karavancı vs diye ayrım yapmadan sadece gezmek, iyisiyle kötüsüyle farklı kültürleri tanımak, farklı coğrafyaları kendi adına keşfetmek... Ve tüm bunları yaparken mümkün olduğunca güvenli , temiz yerlerde konaklamaya gayret etmek. Bizim de yapmaya çalıştığımız sadece bu. Almanya temiz konaklama imkanları , yeşil doğası ve zengin kentleriyle ailecek gezenler için vazgeçilmez.

Bu arada Enes ede hoşgeldin diyorum. Ne güzel bir anne babaya sahipsin ve kıymetini biliyorsun.Şimdi sıkılıp yorulsanda ileriki yaşlarda bu gezilerin sana neler kazandırdığını daha iyi anlayacaksın.ayrıca karikatürlerinde çok güzel doğru yoldasın devam et.

Etiketler

Enes senin bizi,bizimde seni tanımamız açısından çok faydalı olacak bir giriş yaptın.Karikatürlerini geliştir,farklı bir duygu,farklı bir düşünce gerektiren ve zorla olunamayacak nadir şeylerden biri de sanatçı olabilmek,bu bağlamda sana çok beğendiğim bir örnek vereyim.Bu kişi karavanda yaşar ve geçimini yaptığı eserlerle sağlar.

Ufak bir ışık olsun sana.

http://intothehermitage.blogspot.com/

Aramıza hoşgeldin Enes. Karikatürlerinin devamını bekleriz.

Yetim Ailesinin bu gezisi sayesinde daha önce hiç ilgilenmediğim, Almanya tarihi ile ilgilenmeye başladım. Adı geçen ihtişamlı şatoları yaptıran Bavyera Kralı Ludwig II 'in ilginç ve hüzünlü hikayesini ekteki blogda okudum ve etkilendim. Sizlerle paylaşmak istedim.

http://blog.milliyet.com.tr/krallar--satolar-ve-demokrasi/Blog/?BlogNo=70454

Enes Yetim'i kutluyorum; yeteneğinin erken ayırdına varılmış durumda... :smiley:

Cavid Sezen

Sevgili moderatörümüz Levent abiye rica etsem Cavit abinin dediği gibi bu konuyu ayrı bir başlık altında işleyip biz yazı dizimize devam edelim...

Hohenschwangau şatosuna yürümek zor değil .Biz dönüşü yürüyerek yaptık.Diğer şato için fayton noktasına indiğimizde ,rezervasyona yetişemeyeceğimiz söylendi ve saatimizi değiştirmek için bilet satışa tekrar gittik ve o arada karnımızı doyurduk.Buna ait fotoğrafları ekleyeceğim.Her iki şatoyada yürüyerek gidilebilir .Hava sıcak ve yorulmak istemediğimiz için faytonu tercih ettik.

vitesler boşa doğru aşağı

Çeşme başından ayrılmasak

Şato turu bitsin ,oyuncak şovalyelerden alalım.JPG

Yoruldum mu ne.JPG

Mekan ile ilgli videolarımız

http://www.youtube.com/watch?v=FxRPM19f0T4&list=UUZRF_4YipMe-HezLzdIRDKg&index=1&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=FYBzXris1s4&list=UUZRF_4YipMe-HezLzdIRDKg&index=1&feature=plcp

Gençlik yıllarım Deutschland bekliyorum seni. Ellerin dert görmesin kardeşim. Tunay

Enes aramıza hoş geldin, senin gözünden karavancılık ve gezmek nasıl. Hep biz büyükler anlatıyoruz bakalım sen neler söyleyeceksin.

Akdeniz45' Alıntı:
Sevgili Enes,
Forumun en genç ama çok tecrübeli bir karavancı olan yeni üyesine hoş geldin diyorum (sanıyorum senden daha genci aramızda yok). Gezilerde senin de düşüncelerini öğrenebilmek çok güzel olacak. Karikatürlerin hoşuma gitti. Yazılarının devamını ilgi ile bekliyorum.

Hüseyin amca bence en tecrübeli karavancılardan biri sizsiniz ve size teşekkür ediyorum.Karikatürlerimi yazmaya ve gezi ile ilgili düşüncelerimi aktarmaya devam edeceğim.Yazılarıma kendim çektiğim fotoğraflarımı da koyacağım. :smiley:

güngör' Alıntı:
Sevgili Enes hoşgeldin,

karavan yaşamındaki dayanışma ve yardımlaşma vurgunu çok beğendim,seni tebrik ederim.

Türkiye'deki kaldığım kampinglerde gözlemlediğim Avrupalı karavancıların çocuklarını bu yaşam şekline çok güzel adapte
ettikleri olmuştur. Günlük bulaşık yıkama işleminden bir öğünün bulaşıklarını yaşlarına uygun olarak çocukların yıkadığını
gördüğümde çok beğenmiştim.

Sana bir abi önerisi olarak karavan kadar kamp kültürünüde geliştirmen olacaktır. Türkiye İzcilik Federasyonu etkinliklerini
takip edip bu yöndede kendini geliştirmeni tavsiye ederim. Resimlerinide beğendim. Gezinizdeki gözlemlerini okumaktan
mutlu olacağız. Selamlar.

Levent amca size de teşekkür ederim.Ben babama kampta bulaşıkları yıkamada ve vb. işlerde yardım etmeyi seviyorum.Türkiye İzcilik Fedrasyonu'nun etkinliklerine de bakıcağım.Karikatür ve gezi yazıma da devam edeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri