Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,000
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

abdullah tepe' Alıntı:
Bu güzel fotograflar, bu tatlı anlatım ve doyumsuz sohbetleriniz için,
Sonsuz teşekkürler.
İyiki varsınız, iyiki oralara gitmişsiniz. Sayenizde bizde sizinle beraber gezdik ve geziyoruz.
Teşekkürler.

Sizlerde iyi ki okuyorsunuz .Gezimiz bizim için daha da anlamlı oluyor sayenizde .

Etiketler

Ebru`nun üç videoyu birleştirip yaptığı yukarıdaki videoyu özellikle çekme karavancı arkadaşların izlemesini tavsiye ederim.
Videoda Yunan gemi görevlisinin verdiği komutlarla oldukça zor olan geri manevra yapıp feribottan inişi gösteriyor...

Ebru Yetim' Alıntı:
Eşimdem önce ben girdim cevap vermek istedim .Tatilimizi 13 Temmuz'da bitirip döndük .Orada olupta ziyaretiniz mümkün olsaydı çok sevinirdik Füssen ,rotamız olan Romantik yolun güneydeki başlangıç şehriydi .5 gün boyunca etrafta ne kadar köy kasaba varsa doyana kadar gezdik.Etrafta gözün görebildiği tüm yeşil alanlar muntazam biçimde kesilmişti .Hayvancılık geliştiği için hep otlayan büyük baş hayvanlar vardı .Kaldığımız kampinge bir köyün içinden geçerek varıyorduk .Ve etrafda bir çok irili ufaklı göl vardı .Kampingin kataloğunda kış fotoğraflarını da gördük bayıldık .
özür ,iyi takip edememişim ben sizi hale oralarda zanetdim.o zaman ülkemize hoş geldiniz.

Ebru Yetim' Alıntı:
Eşimdem önce ben girdim cevap vermek istedim .Tatilimizi 13 Temmuz'da bitirip döndük .Orada olupta ziyaretiniz mümkün olsaydı çok sevinirdik Füssen ,rotamız olan Romantik yolun güneydeki başlangıç şehriydi .5 gün boyunca etrafta ne kadar köy kasaba varsa doyana kadar gezdik.Etrafta gözün görebildiği tüm yeşil alanlar muntazam biçimde kesilmişti .Hayvancılık geliştiği için hep otlayan büyük baş hayvanlar vardı .Kaldığımız kampinge bir köyün içinden geçerek varıyorduk .Ve etrafda bir çok irili ufaklı göl vardı .Kampingin kataloğunda kış fotoğraflarını da gördük bayıldık .
Ebru hanım,sizi anlıyorum oralar sanki cennetten bir köşe, anlatmayla anlatılmaz,sizin adınıza çok sevindim öyle yerleri gördüğünüz için.

Feribottan problemsiz bir şekilde kolayca inip limandan ayrılıyoruz.

Feribottan indik.JPG

Limandan ayrılıyoruz.JPG

Yola çıkıyoruz.JPG

Yolda.JPG

Venedik köprüsündeyiz.JPG

Venedik ile ana karayı birbirine bağlayan köprüye varıp feribotta yan komşumuz olan alman çekme karavancının peşi sıra yol alıyoruz.Kısa bir süre sonra otobana çıkıp en sağ şerite kendimizi atıp arabayı da 90 km sabit hıza alıp usul usul etrafı seyre dalıyoruz.

Otobana bağlanıyoruz.JPG

Önde Alman karavancı.JPG

Otobandayız.JPG

Sağlı sollu üzüm bağlarÃ

Yol.JPG

Hamdi SEZER' Alıntı:
Ebru hanım,sizi anlıyorum oralar sanki cennetten bir köşe, anlatmayla anlatılmaz,sizin adınıza çok sevindim öyle yerleri gördüğünüz için.

Yazı dizimiz Füssen' de kamping ve şatolar gezimizle devam edecek .Birazda olsa oraların havasını bu sayfalardan solutmak niyetindeyiz

Otobana çıkıyoruz ve ilk mola.

http://www.youtube.com/watch?v=eqil8Zy4Bag&list=UUZRF_4YipMe-HezLzdIRDKg&index=1&feature=plcp

Teşekkürler kardeşim.Bu günüde bitirdik. sağol Ebru. Tunay

Sevgili Fatih (Tifa) az önce mail ile bir fotoğraf gönderdi.Geçen yıl çekme karavanı ile Hollanda'ya kadar yaptığı gezi sırasında bu yoldan geçer iken kendi objektifine yakaldığı görüntü ile bizim bu seneki gezide yakaladığımız poz ilginç bir şekilde aynı karelere denk geliyor.

Kendisi bu fotoyu yüklemek istedi ancak bilgisayarındaki bir problem nedeniyle aktaramadı.Ben kendisinin yorumunu ve fotoğrafını paylaşıyorum.
Üstteki fotoğraf Fatih abinin alttaki fotoğraf bizimkisi....

1000'lerce kilometrelik güzergahta aynı yeri fotoğraflamak. Karavancı olarak aynı bakış açısını paylaştığımızın en güzel kanıtı olsa gerek.

Fatih abinin geçen sene çektiği fotoğraf

Bizim bu sene aynı yerde tesadüfen çektiÄÂÂÂ

Karavancılığın güzel yanıda bu acalemiz yok sağ şeritte yavaş yavaş yol alıyoruz...

435.JPG

442.JPG

406.JPG

410.JPG

415.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.