Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,006
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Kare kare fotoğraf çekmenin tadı bir başka...

Bilal sende gel.JPG

Fotoğraf çekmeye devam.JPG

Etiketler

Venedik`e feribot ile gitmenin hemde karavan ile bu kadar keyifli olacağını hiç ummamıştım.Sanki gondola binmişiz şehir önümüzden bir gelin alayı gibi geçiyor.Ağır ağır ilerliyoruz her bir dakika başka bir görüntü başka bir güzellik.
Bizim bu şehre üçüncü gelişimiz.Herkese tavsiye ediyorum.Mümkün ise feribotla camping on board`a ve karavan ile.......

Ana kanala giryoruz.JPG

Yol işaretleri.JPG

Manzara.JPG

Mendirek.JPG

Balık avlıyanlar.JPG

zedzestion' Alıntı:
venedik e gemiyle gitmek super keyifliymis gercekten.. san marco meydanindaki kirmizi kuleye geldik iste der gibi...

Bot ile tur yapmış kadar olduk .Giriş cidden çok keyifliydi .Venedik şehirler için ayrı bir yere sahip .Onu ayrı olarak kategorize etmek lazım bence .

Şu hobby 400 çekme karavan Türkiye'de olsa o fiyata hemen alırdım. Çekme karavan olayı banada giderek cazip gelmeye başladı. Geziyi zevkle takip ediyoruz elinize sağlık

nevzat' Alıntı:
Şu hobby 400 çekme karavan Türkiye'de olsa o fiyata hemen alırdım. Çekme karavan olayı banada giderek cazip gelmeye başladı. Geziyi zevkle takip ediyoruz elinize sağlık

Nevzat bey .Ben de göz koydum o karavana .Çocuklar artık kendi başlarına gezmeye başlayınca ,bize en küçük karavan bile yeter ..Kaç yıl sonra olur bilmem ama bana mantıklı geliyor .Belki motokaravanlar bu kadar pahalı olmasa İki kişi küçük bir motokaravanla da gezebilir

Bu gün Sizi özel,likle bu saate bıraktık doya doya izleyelim ve o düşlerle yatalım diye Ebru hanım mustafa bey herşey gönlünüzce olsun....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR