Usta as250 dedi zaten, şasenin dışına takılacak, mil de büyük ihtimal tadilat gerekecek (mafsal, uzatma), şasede tadilat gerekecek.Elemiş değilim seçenekler arasında ancak daha fazla işlem gerektiriyor.
Usta as250 dedi zaten, şasenin dışına takılacak, mil de büyük ihtimal tadilat gerekecek (mafsal, uzatma), şasede tadilat gerekecek.Elemiş değilim seçenekler arasında ancak daha fazla işlem gerektiriyor.
abi as 600-700 kutu kullan bence. tabiki şase bağlatın müsade ederse . zira hem çok ucuz hem bozulma daha az hemde çok kuvvetli . ama as 600 -700 diye ara MATRİC marka kutu as 800-900 den küçük birde fiyatı komple olarak 200 -300 tl yi geçmez ben komple sistemi 300 tl ye almıştım .ankarada 200 tl demişlerdi ama
abi as 600-700 kutu kullan bence. tabiki şase bağlatın müsade ederse . zira hem çok ucuz hem bozulma daha az hemde çok kuvvetli . ama as 600 -700 diye ara MATRİC marka kutu as 800-900 den küçük birde fiyatı komple olarak 200 -300 tl yi geçmez ben komple sistemi 300 tl ye almıştım .ankarada 200 tl demişlerdi ama
sabaha keyfim biraz kaçıktı bu video yu görünce birazda olsa keyiflendim ... MAŞALLAH çok güzel olmuş gerçekten çokta başarılı...bol eğlenceli geziler diliyorum...
Hayırdır hayır ) Tüpümüz bitmişti, dik bir tırmanışta araç istop etti.Depodan benzin çekemediği için çalışmadı.Üstüne bir de akü bitti Sağolsun Taha gelip düz bir yere çekti takviye edip çalıştırdık.
As 600-700-800 Hidrolik direksiyon kutusu birbirinin aynıdır amerikan malıdır ve AS 250'nin Daha büyüğüdür ve çok az tadilatla sizin araca uyar hidrolik pompayıda As 600 direk takabilirsiniz ve çok iyi olacağına eminim kolay gelsin başarılar dilerim