Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,365
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Birkaç foto paylaşalım o zaman;

481384_418704338209168_1019197905_n.jpg

564616_416429821769953_262140348_n.jpg

295157_416424085103860_965905769_n.jpg

735047_416424498437152_988570696_n.jpg

282813_416431061769829_2087293092_n.jpg

429062_422227137856888_1281602888_n.jpg

Etiketler

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Video on numara buradan da aracınızı takip ediyordum beğendiğim araçlardan bir tanesi bir de bir kaç gün önce haberlerde görünce hemen baba döndüm bu araç Trabzon'da yapıldı aracı kısaca anlattım bana şöyle bir baktı :eek: dediki sakın bana 4x4 alacağını söyleme dedi bende sustumm :( neyse şimdilik elimmdeki araçla işe gidip geliyorum araziye çıkmasamda ayağımı yerden kesiyor... ;) bol resim ve videolar bekliyoruz kesenize bereket iyi çalışmalar bol gezmeler... ;)

Parkura girmeyenler konuşmayazak :D

Kusura bakmayın şahsınıza almayın söyleyeceklerimi ama; aracın yapım hikayelerinin anlatıldığı topiclerde hemen biri satış sitesinde ilan gördüğünde koşa koşa gelip hemen topic'e yazıyor.Bu mantığı çözemedim. Konu sahibi ilanı konu sayfasına link koymak istemeyebilir diye kimse düşünmezmi? yada ilan sahibi bunu düşünememiş olabilirmi sizce, bu aracı kendi yapan biri?

Sıkıntı yok, ilan can sıkıntısından açılmış bir ilandır.Her ne kadar araç yaparken sıkılıp bunalıp töbeler etsek de bizler harcadığımız paranın ve emeğin karşılığını keyifle çıkaramayacak kadar rahatsız insanlarız :smiley:))

Biraz yeni projelere start verebilmek, biraz can sıkıntısından, birazdan iş güç sıkışıklığından açılmış bir ilandır.Burda yayınlanmasından herhangi bir rahatsızlık duymuyorum.Ben sadece konu aracın yapım konusu olduğu ve konudan alakasız olduğu için buraya ilanı koymamıştım.

İsmail Emrullah' Alıntı:
Söyledikleriniz doğru kusura bakmayın.Sitede yaklaşık 3 yıldır kayıtlıyım ama daha yeni mesaj atmaya başladığım için nerde nasıl davranacağımı bilmiyorum. :smiley:
Dediğim gibi sizinle alakası yok serzenişimin, genel toplum tavrını anlayamıyorum ben .

moonwalker_arc' Alıntı:
Bir de video koyalım ortaya karışık;

http://www.youtube.com/watch?v=q7y60mIhTSI&feature=g-upl

uğur bey ellerinize ve emeğinize sağlık videoyu izledim harika görüntüler ve araçta maaşallah o gezinin gözdesi olmuş ve yapılan çalışmaların meyveleri o arazi şartlarında ortaya çıkıyor bu araç içinmi düşünüyorsunuz hidrolik sistemi ve birde merak ettiğim konu motor özellikleri kaç cc tork nedir hp mesela bu tür konular saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri