Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
boxeralfa' Alıntı:
Switch lerin üzerlerine işlevlerini lazer ile yazdırabilirsiniz.
Şanzıman bilgisi gösteren basit bir indicator yapılabilir.
Kenardaki kare boşluklara ne yapmayı düşünüyorsunuz. (tahminim Volt ve Amper göstergesi)
Fotograflarda üst kısmı göremedim. Geri görüş kamerası olacakmı?
Lazerde kestirip altına plexi koyup ledle aydınlatmayı düşündüm, sonra folyo kaplama yerine güzel bir tasarım hazırlayıp düğmelerin işlevlerini vs. yazan bir dijital baskı yaptırmayı düşündüm.Büyük ihtimalle 2.sini yapacağım ancak o kadar bunalmış ve sıkılmış durumdayım ki sadece arabayı bitirip çamura girmek istiyorum.
Geri kalanları boş zaman işi, hepsi bi defada biterse zaten sonra arabadan sıkılıyorsun satılığa çıkıyor
))
O kare boşluklar aslında boşluk değil orda lcd ekranlar var 2 tane biri geri görüş biride ön kamera.Ekranların altlarındaki switchler kameraları açıp kapatıyor.
Hararet saatinin altındaki düğme elektrikli fanı direk açmaya yarayacak (daha fanı takamadık)
Ortada zaten vites kolları.Onun sağındaki joystick vinci kumanda ediyor ileri geri şeklinde joystickin yanındaki anahtar ise joysticki açıp kapatıyor.Böyle bir switch olmasa ilk binen direk o joysticke dalacağı için vinci sardırıp bozması an meselesi olabilir
anahtar kapalı durumdayken çalışmıyor.
Onun altındaki levye ise ön kilidin levyesi (ön kilidi de daha takamadık)
Alttaki switchler ise soldan sağa sırayla ;
Üst sisler, Ön sisler, Arka Sis, Ön poryaların kilidi, 3'lü çakmaklığın anahtarı (Gps vs. gibi çakmaklıktan çalışan cihazları her seferinde tek tek kapatmamak için bu switchi koydum anahtarı kapattığımda hepsi birden kapanacak)