Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,317
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Fena olmuş araç, haydi artık çıksın...

Etiketler
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Rovelverların bir dez avantajı var mı? Bu sisteme sahip olan araçlar makaslar üzerinde sağa sola fazla yatar. Buda aracın yanal eğimlerde daha kolay devrilmesin yol açmaz mı? yoksa yanılıyormuyum? ::smiley:

4WD' Alıntı:
Rovelverların bir dez avantajı var mı? Bu sisteme sahip olan araçlar makaslar üzerinde sağa sola fazla yatar. Buda aracın yanal eğimlerde daha kolay devrilmesin yol açmaz mı? yoksa yanılıyormuyum? ::smiley:

Tam tersine fazla esniyen aracın yatma riski daha düşüktür.

Bu arada Gülazeri bugün akçaabat sanayiisinden kurtardım :smiley:) Eve kadar sürdüm geldim şimdilik görünen Death Wobble problemi yok.Yolda fazla gezmiyor.Işıklarda kalkış performansı gayet iyi, çoğu taksiyi geride bırakıyor. :smiley:))) ancak 4. vitesi yediremiyorum sanki.

Geriye kaldı;

Tüp Montajı
Fren Bakımı
Elektrikli Fan
Ön konsolun elektrik işleri
Yağ bakımı
Ön kilit

Cuma günü bir aksilik çıkmazsa Ardeşene gidecez inşallah.Cumaya kadar frenden başlayarak ne yapabilirsem yapacam.Gerisi ardeşen sonrasına kalır.

Buda Erkan ustanın orda son rütuşlar yapılırken çekilen bir kare :smiley:

IMG_1912.jpg

41 kere maaşallah :smiley:

Resimlerden şunu anladım bu aracın yağına,suyuna bakabilmek için katlanır alimünyum merdivende olacak ;D ;D ;D

küçük ağa' Alıntı:
Resimlerden şunu anladım bu aracın yağına,suyuna bakabilmek için katlanır alimünyum merdivende olacak ;D ;D ;D

Kaput için kolay, yanından önce janta sonrada lastiğe basarak kenara çıkıp kontrol yapılabiliyor :smiley:

dün akşam beşirli sahilinde otururken öyle bir homurtuyla geçtinki abi içim eridi helal olsun gidişi fenaydı
Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle

ses mükemmeldi gidişide fenaydı arbada felan olsam takılırdım peşine biraz daha dinlemeye

eline sağlık, Trabzon'a geçen geldiğimde tanışmak kısmet olmadı ancak bu sefer tanışmaya geleceğim yanına,

kazasız, belasız binmeni dilerim, tekeri düz bassın, çamuru bol olsun....

euzlu' Alıntı:
eline sağlık, Trabzon'a geçen geldiğimde tanışmak kısmet olmadı ancak bu sefer tanışmaya geleceğim yanına,

kazasız, belasız binmeni dilerim, tekeri düz bassın, çamuru bol olsun....

Her zaman bekleriz Erdoğan bey

Şenol ustada aracın geri kalan işleri yapılacaktı ancak Şenol Usta biraz yoğun, görünen o ki yazdığım o listeden sadece frenleri yapıp öyle gidebilecez Ardeşene.Yarın sabah Şenol ustaya bırakacam Gülazeri.

Geçen 2 günde de boş durmadım tabii yaptığımız konsol ile uğraştım, elektrik işi iyice sarmaya başladı bana :smiley: Az bi elektrik işi kaldı konsolda.

IMG_1914.jpg

IMG_1915.jpg

IMG_1916.jpg

IMG_1917.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR