Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,317
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Buda artikülasyon denememiz, sol tarafta daha ileri gidebilirmişim, tabii dışardan bakınca anlaşılıyor aracın içinden birşey anlaşılmıyor zaten frenlerde iyi tutmuyordu fazla cesaret edemedim.

http://www.youtube.com/watch?v=gMmhGYpkYaQ&feature=youtu.be

Etiketler
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Abi tamamdır, çok şükür bitmiş yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. ;D Gözüm niyeyse hep lastiklere takılıyor Gülazer yapılandıkça postalları yaklarını sıkmış gibi :smiley: Son olarak birde portal aks olup diferansiyel biraz daha yukarda olsaydı tadından yenmezdi :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
Buda artikülasyon denememiz, sol tarafta daha ileri gidebilirmişim, tabii dışardan bakınca anlaşılıyor aracın içinden birşey anlaşılmıyor zaten frenlerde iyi tutmuyordu fazla cesaret edemedim.

http://www.youtube.com/watch?v=gMmhGYpkYaQ&feature=youtu.be
Dunyanin en gurultulu sokagi sanirim burasi ;D ;D ;D

Hayirlimolsun ellerinize saglik enfes olmus...

4WD' Alıntı:
Abi tamamdır, çok şükür bitmiş yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. ;D Gözüm niyeyse hep lastiklere takılıyor Gülazer yapılandıkça postalları yaklarını sıkmış gibi :smiley: Son olarak birde portal aks olup diferansiyel biraz daha yukarda olsaydı tadından yenmezdi :smiley:

Teşekkürler :smiley:) Aslında Yavuz abi 42 leri satılığa çıkardı, niyetlenmedim değil onları alıp 38 leri satayım diye ama müşterisi hızlı çıktı lastiklerin :smiley: Hayırlısı bakalım aceleye gerek yok daha 38 lerle süremedim gülazeri :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Dunyanin en gurultulu sokagi sanirim burasi ;D ;D ;D

Hayirlimolsun ellerinize saglik enfes olmus...

Abi hiç sorma yaa, akşama kadar otursan baksan geçen araba sayısı bir elin parmağı kadardır.Bizi beklediler herhalde düğün konvoyu :smiley:) Hayır sanayinin çıkışında ne işleri var onu da çözemedim...

moonwalker_arc' Alıntı:
Teşekkürler :smiley:) Aslında Yavuz abi 42 leri satılığa çıkardı, niyetlenmedim değil onları alıp 38 leri satayım diye ama müşterisi hızlı çıktı lastiklerin :smiley: Hayırlısı bakalım aceleye gerek yok daha 38 lerle süremedim gülazeri :smiley:

bizim aldığımız 42 ler mi? ;D

Uğur harika olmuş, küpelei ileride rovelver shackle yaparsan artikülasyonun artacaktır.

Göktuğ sana gelen lastiklerin kardeşi satılanlar , discovery-v8 Yavuz satacaktı sanırım sattı.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Uğur harika olmuş, küpelei ileride rovelver shackle yaparsan artikülasyonun artacaktır.

Göktuğ sana gelen lastiklerin kardeşi satılanlar , discovery-v8 Yavuz satacaktı sanırım sattı.

Tesekkur ederim yavuz abi, revolverler aklimda da cok pahali ya :smiley:) gerci daha bu sistemin limitini gormedik bi forklifte almaniz lazim lastigi :smiley:)

moonwalker_arc' Alıntı:
Tesekkur ederim yavuz abi, revolverler aklimda da cok pahali ya :smiley:) gerci daha bu sistemin limitini gormedik bi forklifte almaniz lazim lastigi :smiley:)

para verme revolverlara.. bu kadar yapan için revolver çerez gelir ;D

Uğur bey daha fazla kurcalama sanayiden çık araba yürüsün arada bir git sanayiye hep tamir işi araziye çık kafan dağılsın kendine gel arkadaşım valla ben sıkıldım seni takip ederken strese giriyorum,Kürşad Ergan bile bitirdi arabasını

küçük ağa' Alıntı:
Uğur bey daha fazla kurcalama sanayiden çık araba yürüsün arada bir git sanayiye hep tamir işi araziye çık kafan dağılsın kendine gel arkadaşım valla ben sıkıldım seni takip ederken strese giriyorum,Kürşad Ergan bile bitirdi arabasını

Bende aynı şekilde düşünüyorum, araba bi bitsin biraz sürelim gerisini yavaş yavaş yaparız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR