Rovelverların bir dez avantajı var mı? Bu sisteme sahip olan araçlar makaslar üzerinde sağa sola fazla yatar. Buda aracın yanal eğimlerde daha kolay devrilmesin yol açmaz mı? yoksa yanılıyormuyum? :
Rovelverların bir dez avantajı var mı? Bu sisteme sahip olan araçlar makaslar üzerinde sağa sola fazla yatar. Buda aracın yanal eğimlerde daha kolay devrilmesin yol açmaz mı? yoksa yanılıyormuyum? :
Bu arada Gülazeri bugün akçaabat sanayiisinden kurtardım ) Eve kadar sürdüm geldim şimdilik görünen Death Wobble problemi yok.Yolda fazla gezmiyor.Işıklarda kalkış performansı gayet iyi, çoğu taksiyi geride bırakıyor. ))) ancak 4. vitesi yediremiyorum sanki.
Geriye kaldı;
Tüp Montajı
Fren Bakımı
Elektrikli Fan
Ön konsolun elektrik işleri
Yağ bakımı
Ön kilit
Cuma günü bir aksilik çıkmazsa Ardeşene gidecez inşallah.Cumaya kadar frenden başlayarak ne yapabilirsem yapacam.Gerisi ardeşen sonrasına kalır.
dün akşam beşirli sahilinde otururken öyle bir homurtuyla geçtinki abi içim eridi helal olsun gidişi fenaydı
Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
dün akşam beşirli sahilinde otururken öyle bir homurtuyla geçtinki abi içim eridi helal olsun gidişi fenaydı
Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
Şenol ustada aracın geri kalan işleri yapılacaktı ancak Şenol Usta biraz yoğun, görünen o ki yazdığım o listeden sadece frenleri yapıp öyle gidebilecez Ardeşene.Yarın sabah Şenol ustaya bırakacam Gülazeri.
Geçen 2 günde de boş durmadım tabii yaptığımız konsol ile uğraştım, elektrik işi iyice sarmaya başladı bana Az bi elektrik işi kaldı konsolda.