Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,317
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Daha sonra kaput altı için kendinden yapışkanlı izolasyon malzemesinden alıp yapıştırdıktan sonra fiberler ile de destekledim.

IMG_1802.jpg

Etiketler

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

İzolasyon malzemesini satan yerde çok sevdiğim 65 model ford thunderbird'ü olan bir abimle de karşılaştım, onunda fotoğrafını eklemeden geçemeyeceğim.Türkiyede eşi olmayan temizlikte bir thunderbird'ü var.

IMG_1799.jpg

Sonunda boyacıdan arka tamponumu da alabildim.Allahım sana sonsuz şükürler olsun :smiley:))

Alır almaz tamponu da monte ettim;

IMG_1803.jpg

IMG_1805.jpg

IMG_1806.jpg

IMG_1807.jpg

Taha Özak, arka tampona çeki mapası yaptırmayacaktım ama dayanamadım sonra defenderı battığında kim çekecek sonra :smiley:))))

Hımmm defendere sataşma var ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin :smiley:

Hüseyin abi merak etme gülüzarı çekerken fotosunu da çekeceğim. O fotoyuda bu sayfada yayınlıyacağım ;) Küçük ama etkili (defender) : )))

moonwalker_arc' Alıntı:
Sonunda boyacıdan arka tamponumu da alabildim.Allahım sana sonsuz şükürler olsun)

Alır almaz tamponu da monte ettim;
Selam MAŞALLAH araç çok güzel arka tampon bir başka güzel. ALLAH CC kazasız belasız kullanmayı nesip eylesin Selamlar MURAT

tahaozak' Alıntı:
Hüseyin abi merak etme gülüzarı çekerken fotosunu da çekeceğim. O fotoyuda bu sayfada yayınlıyacağım ;) Küçük ama etkili (defender) : )))

Allah herkesin hayallerinin gerçekleşmesine yetecek kadar ömür versin :smiley:)))

moonwalker_arc' Alıntı:
Allah herkesin hayallerinin gerçekleşmesine yetecek kadar ömür versin))
BEN bu DUAYA 9999999999999999999999 X sonsuz KERRE AAAAAAAAAAMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN Derim
ALLAH duayı edenin amin diyeniN ve tüm sitenin İŞİ GÜCÜ RASTGELEE

o mapa yerleri kopar :smiley:))

herşeyi bir kişi bilecek bir o yapacak diye bir kaide yokmuş demek geldi içimden genel anlamda. nazar değmesin güzel oldu

moonwalker_arc' Alıntı:
Koparsa da defender çekerken kopacak, o defenderları çeksin ona daha kalın yeni mapalar helal olsun))

mapa yerinde deliği açınca dışa et kalınlığını çok inceltmişler gibi görünüyor fotografda vurdurarak çekerken oraları girek genişletip yırtıyor, hazır zaman varken o mapa yerlerini değiştir istersen sonra can sıkar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR