Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,317
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Uğur abi Maşallah arabayı bitirdin. Şimdi sadece bu aracı görmek için Trabzona gelirim. Dünya gözüyle bir görelim. :smiley: En çok dublör şanzumanı merak ediyorum nasl oldu? Keşke forumun teknik başlığı altında sadece dublör yapımınıda en ince detaylarına kadar anlatsaydınız. ;D

Etiketler
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Valla hevesini kırmak istemem ancak tahmin ediyorumki sende farkındasındır o lastikler ,o devasa araca biraz ufak kalmış gibi.
Ne zamandır yazayımmı yazmayayımmı diye düşünüyordum yazmasam içim rahat etmeyecekti,selamlarımla.

4WD' Alıntı:
Uğur abi Maşallah arabayı bitirdin. Şimdi sadece bu aracı görmek için Trabzona gelirim. Dünya gözüyle bir görelim. :smiley: En çok dublör şanzumanı merak ediyorum nasl oldu? Keşke forumun teknik başlığı altında sadece dublör yapımınıda en ince detaylarına kadar anlatsaydınız. ;D

Teşekkür ederim her zaman bekleriz.

dalyan' Alıntı:
Valla hevesini kırmak istemem ancak tahmin ediyorumki sende farkındasındır o lastikler ,o devasa araca biraz ufak kalmış gibi.
Ne zamandır yazayımmı yazmayayımmı diye düşünüyordum yazmasam içim rahat etmeyecekti,selamlarımla.

Lastikler normalde gayet oturaklı duruyor, fotoğraflar sizi yanıltmasın ufak dediğiniz lastikler 38" :smiley: ancak yaptığımız tadilatlar ve işlemler 42" lastiği kaldırabilecek boyutta (direksiyon sistemi muamma) zaman ne gösterir belli olmaz.

moonwalker_arc' Alıntı:
Lastikler normalde gayet oturaklı duruyor, fotoğraflar sizi yanıltmasın ufak dediğiniz lastikler 38" :smiley: ancak yaptığımız tadilatlar ve işlemler 42" lastiği kaldırabilecek boyutta (direksiyon sistemi muamma) zaman ne gösterir belli olmaz.
Uğur bey hiç dert etme ÇÖZERİZ olmadı atlar TRABZON'A gelirim her halükarda çare bulunur çare çok , olmadı kayacıların kullandığı hidrolik silindirli hale çeviririz hidrolik pompa zaten var araçta bir adet beyincik birkaç hidrolik hortum ve 1 adet hidrolik silindir işlem tamam hayırlı olsun güle güle kullanın

Ugur abi mevcut difler 42''leri taşırmı? ayna mahruti oranı standart dodge ile aynı mı?

DEMİRAL' Alıntı:
Uğur bey hiç dert etme ÇÖZERİZ olmadı atlar TRABZON'A gelirim her halükarda çare bulunur çare çok , olmadı kayacıların kullandığı hidrolik silindirli hale çeviririz hidrolik pompa zaten var araçta bir adet beyincik birkaç hidrolik hortum ve 1 adet hidrolik silindir işlem tamam hayırlı olsun güle güle kullanın

Teşekkür ederim Hüseyin bey, önce şu 38 lerin taksitlerini bitirip biraz eskitelim inşallah ondan sonra 42 lere göz dikebilirim :smiley:

4WD' Alıntı:
Ugur abi mevcut difler 42''leri taşırmı? ayna mahruti oranı standart dodge ile aynı mı?

Taşımasında sıkıntı yok, konu içerisinde belirtilmişti ayna mahruti oranı 4.56 ancak doublerımız var :smiley: ağır oranda sorun yok :smiley:

42 ne abi? Ayakkabı numarası mı?

Maşallah dil de papuç gibi.

Allah Kazasız binmek nasip etsin GÜLİZAR oldu CANAVAR

Kaputun ortasını kesip şişirmiştik, orta kısmı alt desteklerden ayrıldığı için saçına el değdiğinde içeri göçüyordu.Kaputu söküp tadilat yaptığımız yerin içini köpükle doldurdum.

IMG_1798-1.jpg

IMG_1800.jpg

Köpüğü benden almadın yakaladım seni :S

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR