Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,310
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Uğur abi emeğine sağlık araç muhteşem olmuş ama araca bakıyorum bakıyoum. sanki bir portal birde 44'' lazım gibi duruyor :smiley: sanki bunun sonu yok ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

tekrardan hayırlı olsun giderken göremedim ama pazar günü sözenlerin önüne çekmiştiniz arabaları fena duruyordu tekrardan kazasız belasız güzel günlerde sürersiniz inşallah

Kaput üstündeki yükselti düz siyah kalsa nasıl olurdu acaba.Emeğinize,sabrınıza sağlık,güle güle çamurlayın:smiley:

Merhaba Uğur,
Kasım sonu gibi hava kararmıtı, meydanda gök gürültüsü gibi bir ses duydum okadar görmüştüm.Eğer gelebilirsem GÜLAZER'i gelip ziyaret etmek niyetindeyim.Güle güle kullan.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Uğur,
Kasım sonu gibi hava kararmıtı, meydanda gök gürültüsü gibi bir ses duydum okadar görmüştüm.Eğer gelebilirsem GÜLAZER'i gelip ziyaret etmek niyetindeyim.Güle güle kullan.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Niyazi abi mutlaka bekleriz

4WD' Alıntı:
Uğur abi öyle kuru kuru gezdirdim demek olmaz. çamurlu foto ve video isteruk. ;D

Çamura girmeye daha var, denge kolları yapılmadı, daha da önemlisi arazi şanzımanlarının altına şase yapılması lazım yolda giderken kopup yere düşecek diye korka korka gidiyorum :smiley:

Ön kilit takılacak elektrik işleri var........

ugur bey merak ve ilgiyle yeni fotolaroda bekliyoruz eklede gözümüzün pası silinsin artık hatta mümkünse videoda bekliyoruz

uğur abi çok süper oldu ya işn çabucak herseyi biterde trafiktede görürüz gülazeri :D:D

kafamı kurcalayan 2 şey var. 1.si arka kovanın üzerindeki makasların altındaki ilave parça.. Çok dengesiz duruyor..

2.si araç çok yüksek oldu ;D

Akıllı bir insanın böyle bir araç imal etme şansı sıfır...

Tebrik Ederim!!!

;D

Bir de araç bence 42 istiyor lastikler çok küçük durmuş ::smiley: ::smiley: ::smiley:

z1ppo' Alıntı:
uğur abi çok süper oldu ya işn çabucak herseyi biterde trafiktede görürüz gülazeri :D:D

İnşallah alt yürürdeki son işlemlerin yapılması için erkan ustaya geri döndü araç, 5 gündür orda daha civata sıkmadı.Bende yoğunum bu aralar birazda rahatsızlandım ilgilenemeyince öyle yatıyor gülazer şu an.Niyetim 14 Temmuza kadar bitirip Ardeşenli dostlarımızın düzenlediği oyunlara katılabilmek.

jeep' Alıntı:
kafamı kurcalayan 2 şey var. 1.si arka kovanın üzerindeki makasların altındaki ilave parça.. Çok dengesiz duruyor..

2.si araç çok yüksek oldu ;D

Valla o parça beni hiç irrite etmiyor en sağlam yerlerden biri orası, tek irrite eden kısım axle wrap denilen olay onu da arka kolu yaptık mı aşacağız inşallah.Yükseklik mevzusuna gelince hergün şaşırtıyor beni Gülazer bi bakıyorum çok yüksek (acayip yüksek) duruyor bi bakıyorum bizim kulüptekilerle yan yana gelince o kadar sırıtmıyor.Bende bilemedim, ancak istediğim zaman makas küpelerindeki şaşık civata deliklerinden 5cm alçaltıp yükseltebilirim.O kolay :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR