Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,333

Etiketler
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

oyy oyy :smiley: maşallah :smiley: maşallah 41 kere maşallah :smiley: çok güzel ne demek ;) very nice olmuş ;D ;D

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

yaklaşık olarak 2 yıldır siteye üyeyim fakat ilk mesajım size kırgızistanda yaşıyorum ve trabzonluyum.Yaptığınız arabadan gurur duyuyorum.Daha önce büyük projeler ya istanbuldan ya da büyük şehirlerden çıkıyordu ama bu bambaşka...Arabanız çok güzel olmuş hayırlı olsun..elinize sağlık..

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Bugün OX marka mekanik ön kilidimi gümrükten teslim aldım.Malzemenin kalitesi ve mekanizması çok hoşuma gitti.Çok sevindirik oldum :smiley:)

533017_10151786258980093_1499222788_n.jpg

moonwalker_arc' Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Bugün OX marka mekanik ön kilidimi gümrükten teslim aldım.Malzemenin kalitesi ve mekanizması çok hoşuma gitti.Çok sevindirik oldum

Uğur abi bundan bende istiyorum. Ben dışardan getiremiyorum bunu burdan nasıl temin edebilirim? veya sipriş kapora falan versek getirten birileri var mı?

4WD' Alıntı:
Uğur abi bundan bende istiyorum. Ben dışardan getiremiyorum bunu burdan nasıl temin edebilirim? veya sipriş kapora falan versek getirten birileri var mı?

İstanbul ve Ankarada belli bir komisyon karşılığı Amerikadan parça getirtenler var onlarla görüşebilirsin.

Kırmızı siyah Gaziantepspor olmuş ;D sıkılırsan antep e kolay satarsın ;D

Kilit seçimini OX dan yana yapmanız tek kelimeyle mükemmel bir seçim olmuş. 3 senedir kullanıyorum bende arka diff. lerde bir kez olsun sorun yaşamadım iyi günlerde kullanın

TeMu' Alıntı:
Kilit seçimini OX dan yana yapmanız tek kelimeyle mükemmel bir seçim olmuş. 3 senedir kullanıyorum bende arka diff. lerde bir kez olsun sorun yaşamadım iyi günlerde kullanın

Teşekkürler, inşallah bizde bir sorun yaşamayız :smiley:

Bugün kargo yeni koltuklarımı getirdi, sığarmıyım diye çok şüpheliydim ama güzel oldu.Koltuğun kızakları yok, bendeki koltukların kızakları biraz uzun geldi.Bakalım ufak bir tadilatla ya benim kızakları kullanacaz ya da tofaş kızakları alıp ona tadilat yapacaz.

IMG_1790.jpg

Bugün dodiklerimi de boyacıdan aldım, nihayet, (artık kaç ay olduysa bende zaman kavramı kalmadı) ancak arka tampon hala boyanmamış.

IMG_1791.jpg

Ancak iç taraftan boru ile saçın birleştiği araya iyi boya gitmemiş bende çekomastikle beraber ek yerlerine boylu boyunca silikonladım.

Daha sonra kaportaya gelen yüzüne civata delikleri hizasından bali ile fitil yapıştırdım.

IMG_1792.jpg

Doç 250 den çok alıntı yaptık madem dodik fitilleri de doç 250 olsun dedik :smiley: güzel geniş ve dudaklı bir fitil dodiklerde bunu kullandım işte görseller;

IMG_1794.jpg

IMG_1795.jpg

IMG_1793.jpg

IMG_1796.jpg

IMG_1797.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.