Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 165,001
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Kısmetse artık yollarda görmek isteriz gülazeri ;D

Etiketler

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

KENAN61TS' Alıntı:
uğur samsunda krom kaplama yapan yer var.tel araştıyorum bulunca haber vercem.
buldum [SIZE=78%] [/SIZE][SIZE=78%][/SIZE][SIZE=78%]www.gunsanmadeniesya.com.tr[/SIZE] ben yaptırmıştım gayet başarılıydı (kurt ağzı çeki demiri ve çeki kancası ) ama kazanın yanma zamanını denk getirmen lazım bana 25 günde geri dönmüştü.

arazide sağa sola kafayı eli kolu çarparken bu kollar büyük tehlike oluşturur muhakkak koruma yapmak lazım

Döşemenin %90'ı bitti, döşeme vidaları hep farklı farklıydı, kaybolanın yerine farklı farklı uydurmuşlar gidip 1 kutu çeşit çeşit krom civata ve vida doldurdum ve tüm döşeme civatalarını standart hale getirdim;

Bagaj döşemesi, önce şablon çıkartıp 8mm sunta kestirdim ve üzerini muşamba ile kaplayıp zımbaladım.

Kocaman bir bagajım oldu en çok da bu hoşuma gitti.Artık tüp tankını ne yaparız allah bilir ))

Bugün çok yorucu oldu ama ortaya çıkan sonuç hepsine değerdi.Akşam hava kararmak üzereyken ancak bitti.

Ön cam altı ızgara ve bagaj kapağı hala boyacıda olduğundan ve haaaala boyanmadığından oraları şimdilik boş bıraktım.

Deli işi ))))

Maşllah. 41 Kere Maşallah. çok etkileyici oluyor. Artık arabanın işi bitmiş akında bunu yol dışında görmeyi umut ediyoruz

Tempus' Alıntı:

Evet, evet tam olarak öyle özetlenebilir )

4WD' Alıntı:
Maşllah. 41 Kere Maşallah. çok etkileyici oluyor. Artık arabanın işi bitmiş akında bunu yol dışında görmeyi umut ediyoruz

Daha iş çoook, orta konsol yapılacak, denge kolları, direksiyon sistemi tadilatı şanzımanların düşürülmesi onlara travers yapılması ve daha bir sürü ıvır zıvır...

Maşallah araç yüksekliği kaç oldu? 2.5 m yakın görünüyor.

Avatardaki resimdeki araç ile şimdiki araç aynı araç deseler ve konuyu bilmiyor olsaydım kesinlikle inanmazdım.
Resmen evrim geçirmiş.

damast' Alıntı:
Maşallah araç yüksekliği kaç oldu? 2.5 m yakın görünüyor.

Tavan yüksekliğini daha ölçmedim bilmiyorum ama o civarda vardır herhalde

dalyan' Alıntı:
Avatardaki resimdeki araç ile şimdiki araç aynı araç deseler ve konuyu bilmiyor olsaydım kesinlikle inanmazdım.
Resmen evrim geçirmiş.

Avatardaki fotoğraf değişecek ama Gülazer tam anlamıyla bittiğinde

masalllah harıka oluyor

emeğinize sağlık harika olmuş

SON KONULAR - FORUM