moonwalker_arc
Zirve
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Çok aradım ancak ne yazıkki 15 inç 8 bijon jant hiçbir yerde yok.Amerikada birkaç sitede var onlarda yine aynı kara jant.Burdakinden bir farkı yok.Sorunu bir şekilde çözecez ama bakalım nasıl olur.
Öyle şey olur mu Göktuğ bey, açıkcası Trabzonda da jant yapan yerler vardı ancak ben Çarpışantürklerin çok metini duydum ona güvenerek oraya yaptırdım ancak sonuç ortada.Eğer burada kendi imkanlarımla halledebilirsem burda halletme yoluna gideceğim.
Tempus' Alıntı:Böyle bir proje, bunca masraf edilirken neden orjinal bir jant almadınız ki... Jant benim için araç projelerimde hep en önemli modifiyelerin başında geldi, hafiflik, sağlamlık, tam uyumluluk vs vs çok önemli.
Çok aradım ancak ne yazıkki 15 inç 8 bijon jant hiçbir yerde yok.Amerikada birkaç sitede var onlarda yine aynı kara jant.Burdakinden bir farkı yok.Sorunu bir şekilde çözecez ama bakalım nasıl olur.
jeep' Alıntı:jant işinde benimde payım var sanıyorum. ama ben en ufak bir sorun yaşamadım. Ama durum gıcık bir hal almış. O lastikleri söküp gönderip yapılmasını beklemek, aracın toplanma aşaması bu hızdayken sıkıntı.
Öyle şey olur mu Göktuğ bey, açıkcası Trabzonda da jant yapan yerler vardı ancak ben Çarpışantürklerin çok metini duydum ona güvenerek oraya yaptırdım ancak sonuç ortada.Eğer burada kendi imkanlarımla halledebilirsem burda halletme yoluna gideceğim.