Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,431
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Tempus' Alıntı:
Böyle bir proje, bunca masraf edilirken neden orjinal bir jant almadınız ki... Jant benim için araç projelerimde hep en önemli modifiyelerin başında geldi, hafiflik, sağlamlık, tam uyumluluk vs vs çok önemli.

Çok aradım ancak ne yazıkki 15 inç 8 bijon jant hiçbir yerde yok.Amerikada birkaç sitede var onlarda yine aynı kara jant.Burdakinden bir farkı yok.Sorunu bir şekilde çözecez ama bakalım nasıl olur.

jeep' Alıntı:
jant işinde benimde payım var sanıyorum. ama ben en ufak bir sorun yaşamadım. Ama durum gıcık bir hal almış. O lastikleri söküp gönderip yapılmasını beklemek, aracın toplanma aşaması bu hızdayken sıkıntı.

Öyle şey olur mu Göktuğ bey, açıkcası Trabzonda da jant yapan yerler vardı ancak ben Çarpışantürklerin çok metini duydum ona güvenerek oraya yaptırdım ancak sonuç ortada.Eğer burada kendi imkanlarımla halledebilirsem burda halletme yoluna gideceğim.

Etiketler
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

FeLis_Leo' Alıntı:
Allah yardımcınız olsun, bikaç sorun üstüste gelmiş, eminim en iyi şekilde halledersiniz. :smiley:

Mad-Line' Alıntı:
Uğur halledilmeyecek sorunlar değil sıkma canını işin çoğu bitti zaten ufak tefekler de biter :smiley:

Çok teşekkür ederim, mutlaka halledilmeyecek sorun yok birşekilde hepsi hallolur ancak işte tamam dediğin şeyin yanlış olması yapılan şeyi tekrar yapmak insanın canını sıkıyor.

Bu aralar işlerim biraz yoğun Gülazerle ilgilenemedim, Şenol Ustanın da işleri biraz yoğun o da elindeki işlere ağırlık verdi, araya birkaç araba daha girecek.Şenol ustada öncelikli yapılacak işleri arka frenlerin yapılması, Vites kollarının ayarlanması, direksiyon kutusu ile pompanın değişmesi ve elektrikli fan uygulaması.

Bir de ön frenleri yaptıktan sonra gündüz çekilmiş video ekliyeyim.

http://youtu.be/ei--Fppgxd4

Çinden sipariş ettiğim düğmelerin çoğu geldi 2 tane daha düğme var gelecek onlarda bu hafta elimde olur sanırım.Tabii birde ön arka için kameralar var.

o kırmızı topuz ne işe yaracak

ne oldugunu çözemedımde :smiley::smiley::smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
O kırmızı topuz, eski ateri salonlarındaki makinelerin joysticki, vincin kumandasını içerden ona bağlamak gibi bir düşüncem var ileri geri şeklinde :smiley:

arada kesici şartelsiz çok sakat iş aman he :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
Çinden sipariş ettiğim düğmelerin çoğu geldi 2 tane daha düğme var gelecek onlarda bu hafta elimde olur sanırım.Tabii birde ön arka için kameralar var.

bu kapaklı switch lerin 24v olanları varmı acaba aldığınız yerde?

Tempus' Alıntı:
bu kapaklı switch lerin 24v olanları varmı acaba aldığınız yerde?

Ben bakarken dikkatimi çekmedi aldığım ürünün linki;

http://www.dealextreme.com/p/flip-cover-nitrous-arming-switch-with-red-led-indicator-vehicle-diy-21974

Burda 12V diye belirtmemiş ancak gelen kutuların üzerinde 12 yazıyor, isterseniz siteye biraz bakın belki bulabilirsiniz zira içerisi labirent gibi :smiley:

dread' Alıntı:

24V diye belirtmiyor burda ? Maşallah fiyatı da iyiymiş burdaki kapaklı switch'in yalnız bunda led yok.Benim aldıklarımın ucunda led var açık konumda yanıyor.

Tempus' Alıntı:

O kadar baktım dealextreme e bunlara rastlamamıştım. Süper duruyorlar. Kendi yaptığım sistemi bunlardan birisiyle değiştirebilirim belki.

Hiç bir şey bulamıyoruz ki buralarda kafamıza göre bir şeyler yapalım araca baktım bende dün çekicilerin arasında duruyordu. Hepsinden büyük görünüyodu ilginç ilgi çekici ve çok masraflı olduğu ilk bakış da anlaşılıyor. sorun yaşamadan yola daha doğrusu yol olmayan yerlere çıkarsın umarım kolay gelsin.

fatihsalt' Alıntı:
Hiç bir şey bulamıyoruz ki buralarda kafamıza göre bir şeyler yapalım araca baktım bende dün çekicilerin arasında duruyordu. Hepsinden büyük görünüyodu ilginç ilgi çekici ve çok masraflı olduğu ilk bakış da anlaşılıyor. sorun yaşamadan yola daha doğrusu yol olmayan yerlere çıkarsın umarım kolay gelsin.

Teşekkürler, hafta sonu bir aksilik çıkmazsa Tiflise koltuk bakmaya gideceğiz.İnşallah aradığım gibi bir koltuk bulabilirim.

Özellikle baktığım Mazda rx8 ve audi R8 koltuğu bunları bulmak biraz zor ihtimal ama yine en kötü bol miktarda mercedes ve bmw koltuğu bulabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.