Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 161,176
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

süper çalışma. itina ile takip.

Etiketler

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Burada daha pahalıya mal olur, bence kiti al.

moonwalker_arc' Alıntı:
700 dolar + kargosu + gümrüğü nerden baksan 2.000 lirayı bulur :smiley: burda daha ucuza hallederiz gibi geliyor bana tahminim 500 lira civarı hallederiz.Yani inşallah)
Diyanet işleri reisine bile dua ettirsek yinede 500'e hallolmaz gibime geldi. İşe girişmeden göbeğini kes bakalım ne isteyecekler.

Kolay gelsin...İnşallah projeniz istediğiniz şekilde biter...

Rize Çamlıhemşinden Selamlar...

çok güzel bir çalışma oluyor elinize sağlık

Uğur bey çalışmalarınızda başarılar dilerim son zamalarda okumaktan en en çok zevk aldığım projelerden birisi sizin çalşmanız allah yüzünüzü kara çıkarmasın.

Merakla bekliyordum bu basligi, insallah hersey arzu ettiginiz gibi olur..

İlgiyle takip etmeyi ve tatmin olamayıp gelip yerinde görmeyi planlıyorum Uğur bey. Kolay gelsin...

kolay gelsin .....bir seferde baştan sona her kelimeyi okuttunuz bana ;D çok keyif aldım....allah sabır versin ....''snolker takmakla offrod cu olunmuyor ''lafını çok sevdim ;) saygılar

Arkadaşlar ilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Kıvanç bey her zaman beklerim ;) Yalnız azcık daha toparlansın şekle şemale gelsin de öyle misafir edelim sizleri :smiley:

Bu akşam saat 7 gibi evde yemek yerken ustam aradı, yemek al gel diferansiyeli bitirelim dedi :smiley: atladığım gibi sanayiye geçtim hemen ön diferansiyeli bitirdik şu an eve yeni girdim :smiley: Ön vakumlu, 11/50 (4,56) oranlı, diskli diferansiyelimiz hazır.

Şenol ustam bir tanedir :smiley: Ustalığı on numaradır.Fotoğraflardan zihni sinir ustamızı da görebilirsiniz :smiley: Şenol ustanın hangisi olduğunu söylememe gerek yok sanırsam fotoğraftan rahatlıkla ayırt edilebilir.Allah bize sabır versin :smiley:)))))

Bu arada jantlarda bugün istanbuldan kargo edildi.Yarın çok düşük bir ihtimal gelmesi tahminim ancak Cumartesi alabiliriz.

fotoğraf (1).JPG

fotoğraf (2).JPG

fotoğraf.JPG

Bugün Ön diferansiyeli Erkan ustaya bıraktım, Jantlarımız da kargoda yarın elimizde olur inşallah.

Bu arada Erkan usta başka bir araca arka tampon yapıyor, bugün bitirirse yarın benim araca devam edeceğiz.Eğer kandırabilirsem pazar da çalışacaz :smiley: hava güzel olursa kimse tutamaz beni gezmeye giderim diyor.Napalım bende yağmur duasına başladım :smiley:)))

Takip konu güzel şimdi anladım diferansiyeli arama sebebini :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR