Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 161,180
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

reis28' Alıntı:
yazılarınızı ilgiyle okudum aracta makas yerine dört bara kol baglantı sistemi kulanarak ve aracın ön ve arka camurluklarını traşlamanız halinde 38 leri araca sıgdıra bilirsiniz öve ön tanponu söküp ön lastiklerin önünü tamamen boşaltınve ön dingili daha ileri alın aracın dingil arasını biraz acın ki dik cıkış ve inişlerde devrilme riskini azaltırsınız calışmalarınızda başarılar dilerim merakla takip ediyorum

Dursun Ustam ilgin için çok teşekkür ederim.Ön tamponun tasarımı zaten lastiklerin önünü tamamen açacak şekilde tasarlamıştık.Araç her ne kadar tek kapı kısa gibi gözüksede aslında çok da kısa değil.Dingil arası mesafe tam 100", aslında çok ideal bir ölçü.Arkanın ayarıyla hiç oynamayacağım, ancak önü makasın izin verdiği miktarda ileri alacağım.Artikülasyonu olumsuz etkileyeceği düşüncesiyle 4 kol sistemi yapmayı düşünmüyorum.Düşündüğüm denge kolu aşağıdaki gibi olacak.Tek bir kol olacak.

specia6.jpg

standard (3).jpg

axlewrapbar.jpg

Etiketler
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Bu arada Niye Project Gülazer onu da belirteyim atlamışız :smiley: Aracımız Chevrolet Blazer, Trabzona ilk getirdiğimde muhabbet ederken adı ne olsun Blazer, Blazer derken adı kaldı Gülazer :smiley: Herkes araçlarına vahşi hayvan isimleri vs. verirken benim araç tabii ismi sebebiyle pısırık kalıyo biraz eziyorlar onu :smiley: Ama az kaldı Gülazer ezecek onları :smiley:)))

Uğur'cum keyif ve merakla bu özel çalışmanı takip ediyorum.
Herşey istediğin gbi olur umarım :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Uğur'cum keyif ve merakla bu özel çalışmanı takip ediyorum.
Herşey istediğin gbi olur umarım :smiley:

Teşekkürler Erkan abi, devam etmek için jantlarımı bekliyorum yarın çıkacak sanırsam.Gelir gelmez sıfır jantları kesip biçip kaynatma işlemlerine girişecem :smiley: İşlevselliği bir yana görüntüsüne bayılıyorum beadlockların :smiley:)

diy18.jpg

Uzun zamandır bu siteye üyeyim ilk mesajım sana kısmetmiş kardeşim. Allah utandırmasın süper bir çalışmaya imza atmışsın. Zamanında PC kasası modlardın şimdi sınıf atlamışsın. Helal olsun ;)

Uğur Bey uzun zamandır böyle güzel anlatımlı ,bilgilendirici proje garaja gelmiyor.Elinize sağlık.Lütfen fotoları bol çekin.Kolay gelsin.

sasuta' Alıntı:
Uzun zamandır bu siteye üyeyim ilk mesajım sana kısmetmiş kardeşim. Allah utandırmasın süper bir çalışmaya imza atmışsın. Zamanında PC kasası modlardın şimdi sınıf atlamışsın. Helal olsun ;)

Eyvallah kardeşim :smiley: seni buralarda görmek güzel, PC kasası modladığımız günlerde güzeldi :smiley: Keşke zaman olsa da tekrar uğraşabilsek.

CJ7V8' Alıntı:
Uğur Bey uzun zamandır böyle güzel anlatımlı ,bilgilendirici proje garaja gelmiyor.Elinize sağlık.Lütfen fotoları bol çekin.Kolay gelsin.

Sami bey teşekkür ederim, elimden geldiğince bol fotoğraf çekmeye çalışıyorum.İşin açıkcası ben hiçbir zaman arabayı ustaya emanet edip gitmedim, ya başında durdum ya da tulumu giyip bende yattım arabanın altına.Bu sebeple tüm işler yapılırken araç başında oluyorum ve bol fotoğraf imkanı doğuyor.

Çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık..... Merakla bekliyorum

Ugur bey merhaba,

şiir gibi anlatım, neffis fotograflar..inşallah gönlünüzden geçen araç da olacak...Eminim o bir dev olacak...

AOCENKER' Alıntı:
Çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık..... Merakla bekliyorum

Teşekkür ederim.

mdr' Alıntı:
Ugur bey merhaba,

şiir gibi anlatım, neffis fotograflar..inşallah gönlünüzden geçen araç da olacak...Eminim o bir dev olacak...

İsmail bey ağzınızdan bal damlıyor :smiley: Teşekkürler :smiley:

Calışmalarınızda kolay gelsin gülazeri gecen sene mackadan inerken yolda geciş esnasında görmüştüm bakalım yeni hali dehşet güzel olacak makasların üzerine koydugunuz denge kolları cok akıllıca olmuş kolay gelsin

Uğurcum kolaylıklar diliyorum, çift arazi kutusu sığma problemi yoksa süper olur.

emek ve fikrinize sağlık gerçekten mükemmel çalışma olmuş... devamını merakla bekliyorum

snorkel ucundaki ızgaralar çok yaratıcı olmuş karadenizli yaparsa böyle olur tebrik ediyorum emeğinize deymiş.. ;D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR