Valla bizimki hangi malzemeydi bilmiyorum.Araç kaplama işleri de yapan bir tabelacıda yaptırmıştım.Ancak öyle tahmin ediyorum ki en dandiğindendir
Sökmek istediğimde kolay sökülmedi, kazımak gerekiyordu.Ancak sıcak kava tabancasıyla uç tarafını azcık ısıtınca çok kolay sökülüyordu.Sıcak hava tabancası zaten boyaya zarar verecek kadar uzun süre tutmuyorsun 1-2 sn üflettinmi folyoyu kabartıyordu.
Söktükten sonra altında iz kaldı ancak boyayı sökmek gibi bir durumu yoktu.Kalan iz tahminim cila ile kolaylıkla çıkardı, ancak biz boya yaptıracağımız için denemedim.
bunu duyduğum iyi oldu çünkü ola ki bu aralar projelerimi gerçekleştirip yeni bir defender alırsam kesinlikle kaplattıracağım ancak ormanlık alandaki çizilmeler en büyük kabusum olduğundan muhtemelen reklamcılardaki en yapışkanından düşünüyordum... onlarında sökülme dersi böylece aşılmış oldu... teşekkürler...
Bu arada farklı bir üründen haberdar oldum plasti-dip diye.Ürünün web sitesi var satış yapılıyor ancak nedense ürünü anlatma zahmetinde bulunmamışlar.Ben anladığım kadarıyla ürün sprey şeklinde, yüzeye sıkılıyor ve kuruyunca istenildiği zaman sökülebilen ve altındaki zemine hiçbir zarar vermeyen ince bir plastik film tabakası oluşturuyor.
Ürün çok hoşuma gitti nerede nasıl kullanabilirim diye düşünüyorum.
Dün Gülazerin yanına uğrayamamıştım yoğunluktan dolayı bugünde ancak akşam üstü geçebildim.Mehmet ustanın gece kabuslarına giriyormuş Gülazer ) Zımparaya devam ediyorlar.Bir aksilik çıkmazsa Cumartesi astar atılacakmış.Hadi hayırlısı.