Resimlere bakınca ben de aynı şeyi dedim.omergin' Alıntı:macunun rengide yakısmıs..
moonwalker_arc' Alıntı:Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Bu aracın ilk yandan fotosuydu, bende ilk defa aracı adam akıllı açık alanda yandan görebildim.Görüntü çok vahşi duruyordu.
Son görünümde kararı verdik.Diz siyah boya üzerine folyo ile kırmızı zebra deseni yapacaz
Tempus' Alıntı:o şekilde folyo yaparsanız ormanda dallara filan girdiğiniz an parça parça olur biliyorsunuz dimi ?
z1ppo' Alıntı:taha abi pazartesi günü yunus emrenin ordaki yıkamada olan araç senin arabamıydı abi ??
Tempus' Alıntı:vallahi siz öyle diyorsanız öyledir o zaman, biz folyo kesim ne yapsak 1-2 ayda hasar görmeye başladı. komple kaplama yapınca sıkıntı olmuyorda böyle parça olunca bir yerden dal taktımı yırtıyor bizde yada bir yerden kalkarsa basınçlı su direk açmaya başlıyor.
Batu.Apnea' Alıntı:Kürşad bey genellikle evet araç kaplama folyoları bu konuda sıkıntılı oluyor fakat, tabelacıların kullandığı folyolar biraz daha farklı bir yapıya sahip olduğu için daha sağlam oluyor ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:evet bende onu düşündüm araç kaplama folyoları daha sonra boyaya zarar vermeden sökülebilsin diye tasarlanmış, reklam folyoları ise sökülmemek üzere yapılmış söktüğünde alttaki boyayıda söküyor.
tahaozak' Alıntı: