KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sizin bu yorumlarınız yapım sürecindeki stresi hiç yoksa bir biraz olsun silip atıyor. Daha iyileri sizlerin olur inşallah.
cesaretiniz emeğinize bir de benden maşallah. çok güzel bi proje. sizin ve Göktuğ Beyin projeleri birer ilk belkide. bir de Kayseri'de yapılan Ersin Beyin 35" lik 2004 Cherokee si var. emek - cesaret - para neler getiriyora örnek...
cesaretiniz emeğinize bir de benden maşallah. çok güzel bi proje. sizin ve Göktuğ Beyin projeleri birer ilk belkide. bir de Kayseri'de yapılan Ersin Beyin 35" lik 2004 Cherokee si var. emek - cesaret - para neler getiriyora örnek...
Teşekkür ederim, para mutlaka bir faktör ancak asıl pahalı olan tecrübe, bu projeyi bu hale getirebilmek için edindiğim tecrübeye bu projeden daha fazla harcadım.Şu an sıfırdan bir araba alıp direk böyle bir proje yapsam çok ama çok daha ucuza mal ederdim.Araç seçimini, motor gücünü, alt yürürünü ona göre seçerdim.Dolambaçlı yollardan geçip fuzuli uğraşmazdım.
Ne yazık ki tecrübe satın alınmıyor ya da yaşanmadan öğrenilmiyor.Amacım araba yapıp, bitmiş arabanın fotoğraflarını göstermek için konu açmak değildi, olur da böyle bir projeye niyetlenecek arkadaşlarımızın yapılanlardan örnek alması ve bir nebzede olsun tecrübe edinmesiydi.Bu sebeple elimden geldiğince her aşamayı fotoğraflayıp sizlerle paylaştım.
Aynı zamanda sizlerin değerli fikirleri doğrultusunda yaptığım, yapacağım ve düzelteceğim şeylerde oldu, olacak.
wanted' Alıntı:
MAŞALLAH DİYORUM ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLUYOR BU ÇALIŞMANIN TRABZONDA YAPILMASIDA BİZLERE HEVES VERDİ NE DİYİM İYİ GÜNLERDE KULLANIN
Diferansiyeller ilk takıldığında ne kadar yüksek oldu filan diye iç geçirdim. Ama günler geçtikte insanın gözü alışıyor. Normalleşmeye başladığını hissediyorsun. ;D
Diferansiyeller ilk takıldığında ne kadar yüksek oldu filan diye iç geçirdim. Ama günler geçtikte insanın gözü alışıyor. Normalleşmeye başladığını hissediyorsun. ;D
Ben ne demiştim 38" lastik taksanda, iki arazi şanzımanını birbirine bağlasan da , öne arkaya kilit taksanda yine elime düşeceksin 8) Senin kızın 5 level üstü bakta geleceğini gör zanım benim
Ben ne demiştim 38" lastik taksanda, iki arazi şanzımanını birbirine bağlasan da , öne arkaya kilit taksanda yine elime düşeceksin 8) Senin kızın 5 level üstü bakta geleceğini gör zanım benim
Bu işin sonunda çekmekte var çekilmekte, ama seni uyarıyorum tek halat yetmez 2. halatı da hazırla "Seni oyle çekecoğum, oyle çekecoğum tambonuni gobaracağum" aklında bulunsun uğur dediydi dersin )