Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,054
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 160,246
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Bugün 12 gibi akçaabata geçtim, Erkan usta tabii daha uyanmamış :smiley: onu uyandırdım, dükkana gelmesini beklerken hemen bagajdaki çürüğe başlayalım diye, port bagajı söktüm, arka bagaj camını söktüm, Çürük yeri temizlerken erkan ustanın besili kardeşi de bagaj kapağının üstüne çıkınca kapak ikimizi taşımadı, bagajın halatları da çürümüş halatlar kesildi ikimiz birden yere indik :smiley:

Neyseki bize birşey olmadı kapak biraz ezildi, oda bahane oldu zaten bagaj kapağının altları da başlamıştı kabarmaya.Onu da değişelim dedik.

Erkan usta da gelince donör arabamızın yanına gittik (Abuzer :smiley: ) bagaj kapağını, ön kapıları, stopları, bagaj fitilini söküp geldik.

Tabii en önemlisi, bagajın üstündeki çürüyen saçı kestik hem yenisini yapmayla uğraşmadık hem de birebir hatları koruduk.

İşte Çürüklerimiz (En kötü yer de burasıydı)

IMG_1333.JPG

IMG_1334.JPG

IMG_1335.JPG

Etiketler

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Bende bu arada can sıkıntısı rahat durmadım, rafta fordların basamak ayakları gözüme ilişti :smiley:

Kabartma ford yazısını çekiçleyerek düzelttim ve tesviye ederek benim basamaklara taktım :smiley:

IMG_1339.JPG

IMG_1340.JPG

Erkan usta kaynağı bitirdi çekiçlemeye başladı :smiley:

İş bitince bagaj kapağını ve camını da takıp üstün körü ayarladık, kilit başta biraz bizi zorladı sonradan hallettik.

Sanki araba komple siyah olunca daha bir heybetli duracak.

IMG_1341.JPG

IMG_1343.JPG

harika gidiyor ;D büyük problemleri ufaltarak anlatımınıza hayranım ;) ( mesela bagaj kapağının yerinden koparak biraz yamulması eminim birazdır ;D )

abuzerin resimleride varmı acaba kolay gelsin

__ C J 7 __' Alıntı:
harika gidiyor ;D büyük problemleri ufaltarak anlatımınıza hayranım ;) ( mesela bagaj kapağının yerinden koparak biraz yamulması eminim birazdır ;D )

abuzerin resimleride varmı acaba kolay gelsin

Teşekkürler :smiley:, Abuzerin pek fotoğraflık bir durumu yok.Bu projeden önce farklı projelerimiz vardı, o sebeple abuzeri biraz kesip biçmiştik sonra vazgeçtik.Kırpılmış koyuna döndü garibim :smiley: Onu önden kesip, kesilen yeri kapatarak çekme karavan yapacam ilerde ki projem bu :smiley:

apollo7474' Alıntı:
Çok fena bir şey oluyor.

Cevap vermekte biraz geç kalmışım, siz bulmuşsunuz bile fotoğrafları :smiley: Teşekkürler Alper bey.

emeğinize, aklınıza, sabrınıza, cebinize ve yaratıcılığınıza sağlık. sözün bittiği yer sabırla takip. allah kolaylık versin.

Yaz dönemine nefis bir araç çıkıyor karşımıza :smiley:
Emeklere sağlık

Ozanaydin' Alıntı:
Yaz dönemine nefis bir araç çıkıyor karşımıza :smiley:
Emeklere sağlık

Teşekkürler, açıkcası diğer bölgelerde millet off road için kış sezonunu bekliyor ama bizde tam tersi biz havaların ısınmasını bekliyoruz.Trabzonda kış oldumu tüm dağlar karla kaplanıyor, kar iyi hoş da bir yere kadar, sıkıyor sonra.Ya da ben sıkılıyorum soğuğu üşümesi ıslanması ayrı dert üstüne birde araçlara çok zarar veriyor.Daha doğrusu araçlar karda bir yere kadar gidebiliyor sonrasında araçları zorladıkça biz araçlara zarar veriyoruz :smiley:

Bu arada bugün sol arka dodiği yaptık ancak nedense hiç fotoğraf çekmemişim :smiley: Neyse farklı bir durum yok diğer tarafla aynı :D

yok öyle kolaya kaçmak hemşerim!!! iş varsa fotografta olacak bu başlıkta, alıştık bir kere, bakacaz, inceleyeceğiz, fikrimizi beyan edeceğiz ki ancak günlük meşgalemiz tamam olsun forumda : )))

kolay gele...

euzlu' Alıntı:
yok öyle kolaya kaçmak hemşerim!!! iş varsa fotografta olacak bu başlıkta, alıştık bir kere, bakacaz, inceleyeceğiz, fikrimizi beyan edeceğiz ki ancak günlük meşgalemiz tamam olsun forumda : )))

kolay gele...

Haklısınız Erdoğan bey :smiley: Yarın bol fotoğraf çekerek telafi edelim o zaman :smiley:

Bu arada aynaları sökmüştüm, bugün camcıya götürdüm aynaların çıkarılıp yerine bompeli ayna takılması için (Malum daha fazla görüş açısı gerekiyor ;D [SIZE=78%] )[/SIZE] 50 TL istediler bompeli ayna camları için pahalı geldi taktırmadım, yarın başka camcıyada soracam olmazsa yaptıracağız mecbur :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
Teşekkürler, açıkcası diğer bölgelerde millet off road için kış sezonunu bekliyor ama bizde tam tersi biz havaların ısınmasını bekliyoruz.Trabzonda kış oldumu tüm dağlar karla kaplanıyor, kar iyi hoş da bir yere kadar, sıkıyor sonra.Ya da ben sıkılıyorum soğuğu üşümesi ıslanması ayrı dert üstüne birde araçlara çok zarar veriyor.Daha doğrusu araçlar karda bir yere kadar gidebiliyor sonrasında araçları zorladıkça biz araçlara zarar veriyoruz :smiley:

Bu arada bugün sol arka dodiği yaptık ancak nedense hiç fotoğraf çekmemişim :smiley: Neyse farklı bir durum yok diğer tarafla aynı :D

Amasya da kar ile boğuşmamız bize zor geliyor dediğiniz gibi :smiley: Trabzon un dağlarını düşünemiyorum ;D

Fotoğraf isterik ::smiley:
Emeklere ellere sağlık kolay gelsin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.